MM logo red

Samsung Galaxy Watch FE

Roel13 JUNI 2024
unknown description

Met de stijlvolle Samsung Galaxy Watch FE blijf je volledig op de hoogte van je eigen gezondheid. Zo meet je onder meer op elk gewenst moment je lichaamssamenstelling, track je volledige hardloopsessies en krijg je inzicht in de kwaliteit van je slaap. Daarnaast werkt deze Samsung-smartwatch naadloos samen met je andere Galaxy-apparaten. Ontdek hier alles over de Galaxy Watch FE.

Splinternieuw design met nieuwe kleuren

Splinternieuw design met nieuwe kleuren

De Samsung Galaxy Watch FE is verkrijgbaar in 3 gloednieuwe kleuren, namelijk zwart, goudroze en zilver. Ook het uiterlijk van de Watch FE is volledig vernieuwd ten opzichte van bijvoorbeeld de Galaxy Watch4 of de Watch6. De Galaxy Watch FE beschikt over een gebruiksvriendelijke One click band, waarmee je heel eenvoudig en snel van horlogebandje wisselt. Deze smartwatch van Samsung is duurzamer geworden. Dit heeft alles te maken met het duurzame en ijzersterke sapphireglas, dat tot wel 60% beter beschermd is tegen krassen dan de voorgangers van de Galaxy Watch4. Het slimme horloge heeft IP68-certificiering, wat betekent dat het stofdicht is en bestand tegen een hele flinke regenbui.

Houd jezelf gezond, fit en relaxt

Houd jezelf gezond, fit en relaxt

Breng je eigen gezondheid en lichaamssamenstelling op elk moment van de dag in kaart met de Samsung Galaxy Watch FE. Het slimme horloge beschikt bijvoorbeeld over een BIA-sensor, waarmee je onder meer je vet- en spiermassa meet en monitort in slechts een paar seconden. Hardlopers halen veel voordeel uit de speciale Advanced Running-functie op de Galaxy Watch FE. Hiermee track je al jouw hardloopsessies uiterst nauwkeurig.

Houd alle facetten van je gezondheid in de gaten

Houd alle facetten van je gezondheid in de gaten

Een Samsung Galaxy Watch FE helpt je met het bijhouden van alle facetten van je gezondheid. Het slimme horloge houdt bijvoorbeeld constant je hartritme in de gaten met de speciale hartfuncties Heart Rate alert en ECG. Zo stel je bijvoorbeeld in dat het horloge een melding geeft als je hartslag boven een bepaald aantal komt, zodat je precies weet wanneer je iets rustiger aan moet doen. Daarnaast analyseert het horloge jouw slaap en ontvang je persoonlijke slaapcoaching om je nachtrust te verbeteren.

Werk naadloos samen met andere Samsung Galaxy-apparaten

Werk naadloos samen met andere Samsung Galaxy-apparaten

Maak je Samsung Galaxy Watch FE onderdeel van jouw persoonlijke Galaxy Eco Experience. Dit houdt in dat je de smartwatch met de SmartThings-app makkelijk verbindt met andere Galaxy-apparaten, zoals je smartphone of Galaxy Buds. Dit biedt veel voordelen. Zo check je jouw gezondheidsmetingen op alle Galaxy-apparaten, reageer je direct op berichten en oproepen met Quick Reply en weet je dankzij de app ‘zoeken’ altijd waar je telefoon is. Je downloadt makkelijk en snel handige Google-apps op de Galaxy Watch FE, gewoon direct via je slimme horloge. Je zet handige en populaire apps zoals Spotify en Strava op deze manier gelijk op de Galaxy-smartwatch.

Bekijk soortgelijke artikelen