Mediamarkt Logo

Samsung Odyssey OLED G6

Daan4 JUNI 2024
unknown description

Met de Samsung Odyssey OLED G6 krijgen jouw gameskills de monitor die ze verdienen. Het hoogwaardige scherm zorgt voor kraakhelder en uiterst realistisch beeld, met diepe schaduwen en zwart dat echt zwart is. Zo ben je klaar voor de meest intense gamesessies. Ga volledig op in de gaming-ervaring, zonder je af te laten leiden. Geniet van het 27-inch-scherm waar de gamewereld al jaren op wacht.

Dynamic Cooling Systeem voorkomt inbranden

Dynamic Cooling Systeem voorkomt inbranden

Geen kans op inbranden op het Samsung Odyssey OLED G6-beeldscherm, dankzij Samsung OLED Safeguard+. Deze slimme functie voorkomt oververhitting, zelfs tijdens de meest intense gamesessie. Een belangrijk onderdeel van Safeguard+ is het Dynamic Cooling Systeem. In de monitor loopt een pijpensysteem, de zogenaamde Pulsating Heat Pipes. Het Dynamic Cooling Systeem voert warme lucht af via deze pijpen en voorkomt op deze unieke manier dat het Odyssey OLED G6-beeldscherm oververhit raakt en doorbrandt.

Volledige focus dankzij OLED Glare Free

Volledige focus dankzij OLED Glare Free

De Samsung Odyssey OLED G6 beschikt over OLED Glare Free. Deze functie zorgt voor haarscherp beeld en geeft (zon)licht geen kans om jou af te leiden. Zo kun je jezelf volledig onderdompelen in je favoriete games. OLED Glare Free zorgt voor tot wel 5 keer minder gloed op het scherm dan vergelijkbare monitoren.

Een van de snelste en krachtigste gaming-monitoren ter wereld

Met de Samsung Odyssey OLED G6 ben je klaar om je beste gameprestaties ooit te leveren. Het beeldscherm beschikt namelijk over een verversingssnelheid van liefst 360 hertz. Hierdoor blijven beelden altijd uiterst vloeiend, zelfs tijdens het spelen van de zwaarste grafische games. Daarnaast heeft de monitor een razendsnelle responstijd van 0.03 seconde (G2G), waardoor de meest plotselinge kleurwisselingen in elke game uiterst soepel verlopen. Dit zorgt voor haarscherpe beelden en een ongelofelijk realistische game-ervaring. Het maakt de Samsung Odyssey OLED G6 ook tot een van de krachtigste gaming-monitoren.

Stijlvolle en ergonomische setup met het Slim Metal Design

Stijlvolle en ergonomische setup met het Slim Metal Design

Ook als je veel waarde hecht aan stijl in je (gaming)-kamer, dan past de Samsung Odyssey OLED G6 uitstekend bij je. Het ruime 27-inch-beeldscherm heeft namelijk een zeer stijlvol Slim Metal Design. Dankzij de eenvoudig verschuifbare standaard stel je het beeldscherm in op een voor jou ergonomisch verantwoorde hoogte. Het scherm is eenvoudig 180 graden kantelbaar, zodat het altijd aansluit op jouw gaming set-up.

Bekijk soortgelijke artikelen