MM logo red

Koningsdag 2024

Roos21 APRIL 2023

Op 27 april is het Koningsdag. Bereid je goed voor en maak jouw Koningsdag onvergetelijk met de leuke producten uit dit artikel.

Wanneer is Koningsdag 2024?

Wanneer is Koningsdag 2023?

Koningsdag – hiervoor Prinsessedag en Koninginnedag – wordt sinds 2014 op 27 april gevierd. De koninklijke familie bezoekt op deze nationale feestdag elk jaar een andere stad. Door middel van optredens en activiteiten krijgt de desbetreffende gemeente de kans om zichzelf te presenteren. Op Koningsdag wordt de oranje kleding uit de kast getrokken en vinden er allerlei festiviteiten plaats, zoals de vrijmarkt en de Koningsspelen. De nacht ervoor, beter bekend als Koningsnacht, staat in het teken van festivals.

Maak jouw Koningsdag compleet met deze bluetooth-speakers

Maak jouw Koningsdag compleet met deze bluetooth-speakers

Of je nu tijdens Koningsdag op de vrijmarkt staat, buiten activiteiten organiseert of gaat picknicken in het park: een bluetooth-speaker is heel handig om mee te nemen. Met een draadloze speaker heb je je favoriete muziek altijd bij je en maak je van elk moment een feestje. Kies een grote speaker voor meer volume of een handzame speaker die je makkelijk in je jaszak kunt meenemen. Mocht je veel tijd buiten doorbrengen, dan is een lange accuduur ook heel handig. Of neem een powerbank mee.

Voorkom dat je je spullen kwijtraakt met de Apple AirTag

Raak je weleens je spullen kwijt op drukke plekken? Dan is de Apple AirTag echt iets voor jou. Maak deze handige gadget vast aan je sleutelbos, rugzak of speaker of stop het in je portemonnee. Via het bluetoothsignaal en de ‘Zoek mijn’-app vind je met je iPhone of MacBook je kostbare bezittingen makkelijk terug. Ideaal voor de drukke momenten op Koningsdag en Koningsnacht!

Altijd opgeladen tijdens Koningsdag

Altijd opgeladen tijdens Koningsdag

Ben je tijdens Koningsnacht en Koningsdag veel buiten de deur? Vergeet dan niet om een powerbank mee te nemen. De batterij van je telefoon raakt op deze lange dagen snel leeg. Dat geldt ook voor portable speakers. Met een powerbank kun je al je devices weer opladen, zodat je niet zonder telefoon of muziek komt te zitten. Powerbanks zijn makkelijk mee te nemen en kunnen aan bijna elk apparaat gekoppeld worden. Zo behoud je altijd toegang tot je sociale media, Google Maps en WhatsApp. Ook handig voor als je in de menigte je vrienden even kwijt bent.

Houd je snacks en drankjes gekoeld en binnen handbereik

Houd je snacks en drankjes gekoeld en binnen handbereik

Ga je met Koningsdag barbecueën, naar een festival, de vrijmarkt of naar de Koningsspelen? Eten en drinken zijn onlosmakelijk verbonden aan Koningsdag. Wanneer je de hele dag op pad bent is het handig om snacks en drankjes bij je te hebben. Neem bijvoorbeeld een portable barbecue mee naar je feestje, zodat je met je vrienden of familie kunt genieten van een heerlijke maaltijd. Koelboxen zijn hierbij onmisbaar, niet alleen om vlees, vis en groente koel en vers te houden; ze zorgen er ook voor dat je drankjes koud blijven. Een koud biertje is toch het allerlekkerst?