Mediamarkt Logo

Black Friday 2024: wat is het, wanneer is het en waar komt het vandaan?

Roos8 FEBRUARI 2024
unknown description

Met de feestdagen voor de deur is Black Friday hét moment om alvast jouw sinterklaas- en kerstcadeaus te scoren. MediaMarkt geeft 2 weken lang mooie kortingen op laptops, smartphones, tv’s, game-consoles, oordopjes en nog veel meer. Benieuwd wat Black Friday is, waar het vandaan komt en wanneer het is in 2024? Je leest het op deze pagina.

Wat is Black Friday?

Wat is Black Friday?

Black Friday is overgewaaid uit Amerika, waar het op de dag na Thanksgiving valt. Deze Zwarte Vrijdag was daar voor veel mensen het startschot om kerstcadeaus te gaan kopen. Daarop kwamen winkels met mooie aanbiedingen en vooral heel hoge kortingen. Ook de openingstijden van winkels werden langer, zodat mensen voor werktijd al voordelig aanbiedingen konden kopen. Nog steeds staan er in de Verenigde Staten hordes mensen te wachten tot de winkels op Black Friday opengaan. Ook bij MediaMarkt geniet je van langere openingstijden tijdens Black Friday. De meeste winkels zijn van 10.00 – 21.00 uur open.

Wanneer is Black Friday in 2024?

Calendar

Black Friday valt ieder jaar op de laatste vrijdag van november. Dit jaar is dat op 29 november. Intussen is Black Friday zo populair dat de aanbiedingen langer lopen dan 1 dag.

Black Friday bij MediaMarkt: kortingen en deals

Black friday

Printers, tablets, televisies, wasmachines en nog heel veel meer. Tijdens Black Friday geeft MediaMarkt kortingen op een selectie geweldige must haves uit het hele assortiment.

Cyber Monday: de maandag na Black Friday

Cyber Monday

Ben jij nog niet uitgeshopt en wil je ook na Black Friday met korting kerstinkopen doen bij MediaMarkt? Sla dan je slag tijdens Cyber Monday . Cyber Monday valt altijd op de maandag na Black Friday. In 2024 valt Cyber Monday op 2 december. Tijdens Cyber Monday geniet je vooral van korting op computerspullen en gadgets.