MM logo red

Samsung magnetrons

Luuk4 MEI 2023

Makkelijk, snel én gezond eten op tafel zetten doe je met de magnetrons van Samsung. Met de HotBlast-combimagnetrons bereid je in de helft van de tijd smaakvolle gerechten. En dankzij de SlimFry*-technologie frituur je met slechts een theelepel olie. Koken ging nog nooit zo eenvoudig.

Samsung combimagnetrons: magnetron, grill en oven

Samsung magnetrons - Slim Fry

Een magnetron verwarmt en ontdooit eten en drinken. Een combi-magnetron gebruik je daarnaast ook als oven of grill en dat scheelt een hoop ruimte in de keuken. Ga jij voor een vrijstaande combimagnetron of voor een inbouw-combimagnetron in stijlvol zilver, zwart of wit?

HotBlast: krokant vanbuiten, sappig vanbinnen

Samsung magnetrons - Hotblast

HotBlast** is hot! Dit systeem blaast hete lucht door 60 kleine luchtgaatjes van bovenaf op jouw gerecht. Dan is er nog de grote ventilator die de lucht krachtig en met maximaal vermogen van 2.900 watt in de oven circuleert. Met als resultaat een optimale warmteverspreiding en een kortere bereidingstijd tot wel 50%. En niet te vergeten extra knapperige en sappige gerechten.

Gezonder frituren in de combimagnetron

Samsung magnetrons - Keramische binnenwanden

Een aantal Samsung (combi)magnetrons hebben de SlimFry-technologie*: een frituurfunctie voor knapperige gerechten zonder dat je veel vet of olie nodig hebt. Dankzij de combinatie van een grill, de circulatie van warme lucht en de meegeleverde crustplaat, worden je frietjes krokant vanbuiten en zacht vanbinnen. Zonder aangekoekte pannen en oliespetters.

Gemakkelijk schoon

Samsung magnetrons - Easyview

Samsung maakt de binnenwanden van de magnetrons van een keramisch glazuur. Hierdoor zijn deze binnenwanden 7 keer meer bestand tegen krassen en roest dan een binnenwand van roestvrij staal. Keramische wanden zijn niet alleen sterk, ze zijn ook schoon en duurzaam. Zo heb jij er langer plezier van. Knoei je in de magnetron? Je maakt de gladde binnenwand makkelijk schoon. Ook fijn: de magnetron blijft tot 99.9% vrij van bacteriën.