Mediamarkt Logo

Samsung wasmachines en wasdrogers

undefined

De wasmachines en drogers van Samsung zijn ontworpen voor jouw gemak. Met slimme handigheidjes maakt Samsung wassen en drogen sneller en efficiënter dan ooit. De was doen gaat dus lekker snel waardoor je meer tijd overhoudt voor leuke dingen. Win-win!

Quickdrive

Samsung QuickDrive

Wassen gaat sneller dan ooit dankzij QuickDrive. Als je deze functie aanzet, is je was 2x zo snel schoon De Q-Bubble-technologie van QuickDrive combineert het draaien van de trommel met extra watershots. Zo ontstaan er krachtige bubbels, het wasmiddel dringt hierdoor veel sneller door in de stoffen en zorgt zo voor een snelle en milde reiniging. De 8000-serie van Samsung heeft QuickDrive Q-Drum. Deze technologie laat de hoofdtrommel en achterplaat onafhankelijk in tegengestelde richting draaien om je kleding sneller te wassen. Dit geeft hetzelfde wasresultaat in 50% van de tijd, terwijl je ook nog eens 20% minder energie verbruikt.

Bekijk alle Samsung QuickDrive wasmachines

AddWash en AutoDose

Samsung AddWash en AutoDose

Staat je wasmachine net lekker te draaien, vind je onder het bed nog een voetbalsok die in de was had gemoeten. Geen paniek want dankzij AddWash gaat de deur snel open zodat die sok er nog bij kan. Op deze manier voeg je ook handwas toe die je alleen nog even wilt spoelen of centrifugeren. Ben je bang dat je te veel of te weinig wasmiddel gebruikt? AutoDose is de oplossing. Dankzij deze slimme functie gebruik je precies genoeg wasmiddel en wasverzachter voor elke hoeveelheid was. In het verdeelbakje kan genoeg wasmiddel voor 1 maand wassen. Het reservoir is uitneembaar dus je vult het eenvoudig weer bij.

Alle Samsung AutoDose wasmachines

EcoBubble

Samsung EcoBubble

De EcoBubble-functie in Samsung wasmachines beschermt je kleding en wast je wasgoed goed schoon, zelfs op lage temperaturen (15 °C). De krachtige bubbels activeren het wasmiddel waardoor het dieper doordringt in de vezels. Door de bubbels komt het vuil goed los: vuil en hardnekkige vlekken verdwijnen als sneeuw voor de zon. Met EcoBubble bescherm je niet alleen de kleur en vezels van de stoffen, je bespaart ook nog eens energie.

Hygiënisch stomen

Samsung hygienisch stomen

Wil je zeker weten dat je lakens, ondergoed of babyrompertjes geen bacteriën, schimmels of andere allergenen meer bevatten? Kies dan voor Hygiënisch stomen. Dit stoomprogramma is bedoeld om je was nog schoner te maken, zonder tijdrovende voorbehandeling. In tegenstelling tot andere wasmachines komt bij Samsung wasmachines de stoom van onderin de trommel. Hierdoor dringt de stoom diep door in ieder kledingstuk, handdoek of kussensloop. De hete stoom maakt hardnekkig vuil los en verwijdert 99.9% van de bacteriën en allergenen, ideaal voor mensen met een gevoelige huid of allergie.

AI Control

Samsung AI Control

Door te wassen leer jij niet alleen je wasmachine kennen, de wasmachine leert ook over jou. De slimme AI Control-sensoren onthouden jouw wasgewoontes zoals de meest gebruikte instellingen en wasprogramma's. Hierdoor raadt de wasmachine je wasprogramma’s aan en krijg je zelfs statusupdates van je draaiende was. In de SmartThings-app vind je naast advies over wasprogramma's ook handige onderhoudstips.

Optimal Dry

Samsung Optimal Dry

Optimal Dry is een slim droogsysteem met 3 sensoren die zorgen voor een lekker droge was. De vochtsensor controleert de vochtigheid van het wasgoed en stemt de droogtijd hierop af: je was is hierdoor zo snel mogelijk klaar met een minimaal energiegebruik. De temperatuursensor voorkomt dat je was te warm wordt en hierdoor beschadigd raakt. De warmtesensor laat je weten wanneer het tijd is om de warmtewisselaar schoon te maken, zodat je altijd kunt vertrouwen op de beste droogprestaties.

Bekijk alle Samsung wasdrogers

Was-droogcombinatie

Samsung was-droogcombinaties

Met de was-droogcombinaties van Samsung haal je een wasmachine en droger in één in huis. Ideaal wanneer je klein woont of ruimte wilt besparen. Ook bespaar je een hoop energie dankzij de EcoBubble-technologie. Kleding even opfrissen? Met AirWash verwijder je vervelende geurtjes door middel van hete lucht snel en effectief uit je kleding. Zoek je nog meer gemak? Ga dan voor de AddWash was-droogcombinatie. Last minute gevonden wasgoed voeg je dan makkelijk toe, ook als de was al draait.

Bekijk alle Samsung was-droogcombinaties
Externe inhoud - Youtube

Omdat wij jou een aangename online ervaring willen bieden op onze website hebben we jouw toestemming nodig om de comfortabele cookies te activeren om de inhoud van partners te kunnen laten zien.

Bekijk soortgelijke artikelen