MM logo red

Samsung AI-wasmachine en wasdrogers

Thijs19 APRIL 2024
unknown description

De wasmachines en drogers van Samsung zijn ontworpen voor jouw gemak. Met slimme handigheidjes maakt Samsung wassen en drogen sneller en efficiënter dan ooit. De was doen gaat dus lekker snel waardoor je meer tijd overhoudt voor leuke dingen. Win-win!

Duurzaam wassen met EcoBubble

Duurzaam wassen met EcoBubble

De EcoBubble-functie in Samsung-wasmachines beschermt je kleding en maakt je wasgoed brandschoon, zelfs op lage temperaturen (15 °C). De krachtige bubbels activeren het wasmiddel waardoor het dieper doordringt in de vezels. Deze slimme EcoBubble-techniek zorgt, in combinatie met verbeterde software en een krachtige circulatiepomp, voor een energiebesparing tot wel 70%. Wasprogramma’s duren korter in vergelijking met andere machines, terwijl vuil en vlekken tot 24% beter worden verwijderd en je kleding tot 45% beter wordt beschermd.

*registreer je na aankoop bij Samsung en krijg 3 jaar extra garantie

Bespaar tijd met QuickDrive

Bespaar tijd met QuickDrive

Dankzij QuickDrive was je sneller dan ooit en wanneer het jou uitkomt. Deze slimme technologie verkort de wasduur met 50%, zonder dat je inlevert op de kwaliteit van de wasbeurt. De Q-Bubble-technologie van QuickDrive combineert het draaien van de trommel met extra watershots. Zo ontstaan er krachtige bubbels, het wasmiddel dringt hierdoor veel sneller door in de stoffen en zorgt zo voor een snelle en milde reiniging. QuickDrive is beschikbaar op 11 wasprogramma’s uit de QuickDrive-serie.

Optimaal schoon met AI Wash

Optimaal schoon met AI Wash

De slimme wasmachines van Samsung maken gebruik van AI-technologie voor het beste wasresultaat. Zo bepaalt de slimme AI Wash-functie automatisch de optimale hoeveelheid wasmiddel, water en programmaduur. AI Wash meet het gewicht van elk kledingstuk en herkent de stof waarvan het gemaakt is. Vervolgens doseert de functie automatisch de juiste hoeveelheid wasmiddel vanuit het wasmiddelreservoir. Daarnaast maken deze Samsung-wasmachines gebruik van een troebelheidssensor, wat de vuilgraad van water meet en waar nodig aanpast. Jij hoeft alleen de wastrommel te vullen, de slimme Samsung-wasmachine zorgt voor een schoon resultaat.

Bespaar energie met AI Energy Mode

Bespaar energie met AI Energy Mode

Met de AI Energy Mode bespaar je tot wel 70% energie op een wasbeurt. Vink Energy Mode aan in de SmartThings-app en de wasmachine maakt in de volgende wasbeurt automatisch gebruik van de EcoBubble-technologie, koud water en een eventuele verlenging van het wasprogramma. Hierdoor bespaar je tot wel 70% aan energie tijdens een wasbeurt. De AI Energy Mode vind je terug in de SmartThings Energy-omgeving in de app. Hier vind je onder meer eenvoudig je stroomverbruik terug per dag, week of maand. Daarnaast helpt de app je met een inschatting van de maandelijkse elektriciteitskosten van je wasmachine en andere Samsung-apparaten.

Slim en voorzichtig drogen met AI Dry

Slim en voorzichtig drogen met AI Dry

Ook bij de droogprogramma’s maken Samsung-apparaten gebruik van AI-technologie. De AI Dry-functie beschikt over een slimme multisensor-technologie die de vochtigheid van elke individueel kledingstuk in het programma in de gaten houdt. De machine past vervolgens automatisch de temperatuur en warmte van het droogprogramma aan. Zo is je was razendsnel droog, voorkom je schade aan je kleding en verbruik je dankzij AI Dry ook nog eens 10% minder energie.

Do the SmartThings

Do the SmartThings

Samsung SmartThings is de slimme app waarmee je meerdere apparaten (Samsung én niet-Samsung) koppelt. Via de app bestuur je deze apparaten, waaronder je Samsung-wasmachine. Daarnaast vind je eenvoudig gegevens terug over het energieverbruik van je wasmachine, waar je vervolgens actie op kunt ondernemen. Zo creëer je met Samsung SmartThings slimme routines, waardoor je bijvoorbeeld een wasprogramma instelt voor een gunstige tijd. Bovendien helpt SmartThings je met het besparen van energie en geld.

Wassen en drogen in één

Samsung was-droogcombinaties

Met de was-droogcombinaties van Samsung haal je een wasmachine en droger in één in huis. Ideaal wanneer je klein woont of ruimte wilt besparen. Ook bespaar je een hoop energie dankzij de EcoBubble-technologie. Kleding even opfrissen? Met AirWash verwijder je vervelende geurtjes door middel van hete lucht snel en effectief uit je kleding.

Externe inhoud - Youtube

Omdat wij jou een aangename online ervaring willen bieden op onze website hebben we jouw toestemming nodig om de comfortabele cookies te activeren om de inhoud van partners te kunnen laten zien.

Bekijk soortgelijke artikelen