MM logo red

Bespaar energie met slimme Samsung-koelkasten

Luuk14 JUNI 2024
unknown description

Samsung-koelkasten beschikken over slimme functies voor energiebesparing en krachtige koelprestaties. Zo bespaar je tot wel 15% extra energie, ook op de koel-vriescombinatie Extra Breed. Deze brede koelkast bespaart dankzij Energy Mode tot 3 uur energie per dag. Lees meer over de energiezuinige Samsung-koelkasten en bekijk het aanbod. Bij aankoop profiteer je van 5 jaar garantie.

Bespaar energie dankzij AI Energy Mode

Bespaar energie dankzij AI Energy Mode

De slimme koelkasten van Samsung koppel je eenvoudig met je smartphone. Dit doe je met de app van Samsung SmartThings op je smartphone of tablet. In de app monitor je onder meer het energieverbruik van je Samsung-koelkast, dankzij SmartThings Energy. Toch is de belangrijkste functie AI Energy Mode. De slimme techniek analyseert onder meer jouw gebruikspatroon en geeft aan wanneer het slim is om de spaarmodus te activeren. Zo verbruik je tot wel 15% minder energie.

No Frost: nooit meer ijsvorming in je Samsung-koelkast

No Frost: nooit meer ijsvorming in je Samsung-koelkast

Dankzij de handige No Frost-functie heb je nooit meer last van ijsvorming in de koelkast. No Fros- technologie verbetert de luchtcirculatie en houdt de temperatuur constant, wat ijsvorming voorkomt. De ingestelde temperatuur wordt ook sneller bereikt. Samen met andere omgevingsfactoren weet de Samsung-koelkast dankzij No Frost precies wanneer het de ontdooicyclus moet starten. Vocht wordt zo op tijd afgevoerd, waardoor ijsvorming geen kans krijgt.

SpaceMax: ruime binnenkant, compacte buitenkant

SpaceMax: ruime binnenkant, compacte buitenkant

Samsung-koelkasten hebben een extra grote capaciteit, waardoor je meer etenswaren bewaart. Dit komt door de super efficiënte SpaceMax-technologie. De wanden van een Samsung-koelkast zijn door deze techniek flinterdun, maar isoleren juist extra goed. Zo houd je veel ruimte over, zonder dat het formaat van de koelkast groter wordt.

Metal Cooling: laat koude lucht niet ontsnappen

Metal Cooling: laat koude lucht niet ontsnappen

Houd de koude lucht in de koelkast met de Metal Cooling Plate. Deze handige metalen wanden houden koude lucht vast, zelfs als de koelkastdeur vaak open- en dichtgaat. De optimale temperatuur in de koelkast blijft zo behouden, zodat eten en drinken lang vers blijft. Bijkomend voordeel: de Metal Cooling Plates zijn heel eenvoudig schoon te maken.

Twin Cooling Plus: langer verse producten

Twin Cooling Plus: langer verse producten

Het Twin Cooling Plus-systeem optimaliseert de temperatuur en de luchtvochtigheid in een Samsung koel-vriescombinatie. Dit gebeurt met losse verdampers en ventilatoren die zorgen dat voedingswaren op de beste omstandigheden bewaard blijven. Smaak en geur blijven behouden, omdat dit slimme systeem voorkomt dat nare geuren zich mengen in je verse producten.

Altijd verse producten dankzij Optimal Fresh+ en Humidity Fresh+

Altijd verse producten dankzij Optimal Fresh+ en Humidity Fresh+

In een Samsung-koelkast blijven etenswaren langer vers in de Optimal Fresh+-lade. Deze kun je gebruiken als 1 lade, of als 2 lades waarin de temperatuur verschilt. De linkerlade wordt kouder, zodat vlees en vis langer vers blijft. De rechterlade heeft een iets hogere temperatuur, wat weer ideaal is om fruit en groenten langer goed te houden. Gebruik de Humidity Fresh+-functie om de luchtvochtigheid in de lades te bepalen. Met de draaiknop open je een luchtgat, waardoor overtollig vocht wordt afgevoerd. Zo creëer je zelf de ideale omstandigheden voor je voedingswaren om zo lang mogelijk vers te blijven.

Samsung-koelkasten productvideo's

  • Externe inhoud - Youtube

    Omdat wij jou een aangename online ervaring willen bieden op onze website hebben we jouw toestemming nodig om de comfortabele cookies te activeren om de inhoud van partners te kunnen laten zien.

1 / 3

Bekijk soortgelijke artikelen