Mediamarkt Logo

LG koelkasten: vergelijk de verschillende modellen

Koelkasten van LG vormen een combinatie van comfort, kracht en duurzaamheid. Ze bieden veel ruimte voor al je levensmiddelen, koelen als de beste en doen dat bijzonder milieuvriendelijk.

Door-in-Door

Lg koelkasten door in door

Zoeken in je koelkast naar de producten die je het meest gebruikt, is niet meer nodig. Het LG Door-in-Door-systeem is een nieuw hoofdstuk in gebruiksgemak. Berg je producten gewoon op achter het kleine deurtje aan de voorzijde van je koelkast.

Dankzij de Door-in-Door bespaar je ook op koude lucht en daardoor energie, want je hoeft niet meer de hele koelkast te openen als je er iets uit wilt pakken!

Externe inhoud - Youtube

Omdat wij jou een aangename online ervaring willen bieden op onze website hebben we jouw toestemming nodig om de comfortabele cookies te activeren om de inhoud van partners te kunnen laten zien.

Linear Compressor

Lg koelkasten

Stil en duurzaam koelen

Het krachtige hart van de koelkasten van LG wordt gevormd door de Linear Compressor- motor. Deze motor werkt een stuk stiller doordat hij een lineaire beweging maakt. Ook vindt er minder frictie plaats tussen de onderdelen in de motor, waardoor hij een stuk duurzamer is dan traditionele koelkastmotoren. Op deze motor krijg je dan ook maar liefst 10 jaar garantie!

Externe inhoud - Youtube

Omdat wij jou een aangename online ervaring willen bieden op onze website hebben we jouw toestemming nodig om de comfortabele cookies te activeren om de inhoud van partners te kunnen laten zien.

Slimme indeling

Lg koelkasten

Alle plek voor véél spullen

In de koelkasten van LG heb je alle ruimte om al je voedsel, drank en andere levensmiddelen handig te bewaren. Ze hebben allemaal een slimme indeling. De Amerikaanse koelkasten hebben zelfs een inhoud van 600 liter of meer in de standaard-buitenmaten. Ze passen dus ook in de nis van je huidige koelkast. Probeer zo'n Amerikaanse koelkast maar eens vol te krijgen!

Verschillende speciale zones

Fris, vers, lekker koelen

Alle producten die je in je koelkast doet, wil je het liefst zo lang mogelijk fris en vers bewaren. De koelkasten van LG hebben daar verschillende zones voor. Zo is er de Fresh Balancer, een speciale lade voor je groenten en fruit. Geef aan wat er in de lade ligt en de koelkast regelt zelf de optimale luchtvochtigheid.

Ook vlees en vis bewaar je in de Fresh Converter op de optimale temperatuur.

Non plumbing

Lg koelkasten non plumbing

Geen wateraansluiting nodig

De meeste Amerikaanse koelkasten moet je aansluiten op de waterleiding om ijs en water uit de water- en ijsdispenser te krijgen. Bij geselecteerde modellen van LG hoeft dat niet!

Non plumbing maakt een wateraansluiting overbodig. Binnen in de koelkast zit een watertank die voor de toevoer van water zorgt. Deze tank vul je eenvoudig bij. Op die manier kun je de koelkast overal neerzetten waar je maar wilt!