MM logo red

Vergelijk Philips Airfryers en ontdek welke bij jou past

Luuk8 AUGUSTUS 2023
unknown description

Met een Airfryer van Philips zet je binnen no-time een gezonde, vetarme maaltijd op tafel. De heteluchtfriteuses van Philips besparen 60% meer energie dan de meest energiezuinige ovens* en zijn geschikt voor elk type huishouden, of je nu alleen woont of met een groot gezin. Ook makkelijk: alle losse onderdelen van Philips Airfryers, zoals het mandje of de accessoires, mogen in de vaatwasser. Welk model past het beste bij jou? Vergelijk de verschillende Philips Airfryers en ontdek van welk apparaat jij het warmer krijgt.

Philips Airfryer L

Philips Airfryer L

Ben je een echte patatliefhebber? Met de Philips Airfryer L bak je 2 tot 3 porties patat met 90% minder vet in vergelijking met een klassieke frituurpan. Dat maakt de Philips Airfryer L een gezond alternatief voor traditionele friteuses. Behalve patat bakken kun je met dit heteluchtapparaat ook braden, grillen, roerbakken en roosteren. Koken met een Philips Airfryer gaat lekker snel. Binnen een paar minuten is de maximale temperatuur van 200 °C al bereikt. Handig als je snel iets op tafel wilt zetten, of als je de gasten op een feestje op een lekkere borrelhap wilt trakteren.

Philips Airfryer XL

Philips Airfryer XL

Met de Philips Airfryer XL geniet je samen met het hele gezin op een gezonde manier van de lekkerste snacks. Deze heteluchtfrituurpan bakt per keer voor wel 4 personen patat en/of snacks, zonder vet. Dankzij Rapid Air-technologie raast de hete lucht als een tornado door de Airfryer, waardoor patat lekker knapperig van buiten en zacht van binnen wordt. Met de 7 vooraf ingestelde programma’s selecteer je vooraf wat je in je mandje hebt. De Philips Airfryer zorgt er vervolgens voor dat het lekker snel en volledig gaar op je bord kan. Heb je niet direct tijd om te eten? Met de warmhoudfunctie blijft de inhoud tot een half uur op de optimale temperatuur.

Philips Airfryer XXL

Philips Airfryer XXL

Met een inhoud van 7,2 liter en capaciteit tot 1,4 kilogram maak je in de Philips Airfryer XXL volledige maaltijden klaar. Deze alleskunner is ideaal voor zowel eensgezinshuishoudens als families tot 5 personen. De Airfryer XXL werkt heel gebruiksvriendelijk. Zo hoeft deze Airfryer niet voor te verwarmen en bedien je hem met je telefoon of tablet via de NutriU-App. Met behulp van de juiste accessoires zet je met deze Airfryer volledige maaltijden voor het hele gezin op tafel. Daarnaast kies je uit een van meer dan 15 voorkeuzes, waardoor je complete gerechten al met een paar drukken bereidt. Ook het schoonmaken van de Philips Airfryer is eenvoudig. Omdat de bovenkant is dichtgemaakt, blijft het verwarmingselement altijd schoon.

Philips Airfryer XXL Smart Sensing

Philips Airfryer XXL Smart Sensing

De Philips Airfryer XXL met Smart Sensing-technologie is zeer geschikt als je voor jezelf, je partner of je hele gezin snel een gezonde maaltijd op tafel wil zetten. Daarmee lijkt de Philips Airfryer Smart Sensing sterk op de Airfryer XXL. Dankzij Smart Sensing wordt het bakken en koken je met deze Airfryer alleen nog makkelijker gemaakt. Met een druk op de knop maakt de Airfryer direct je vlees, vis of groente klaar. De slimme sensoren herkennen of er verse patat, diepvriespatat, drumsticks, een hele kip of vis in de mand zit en maakt je eten vervolgens perfect gaar. Je maaltijd kan dus niet mislukken.

Philips Airfryer Combi

Philips Airfryer Combi

Ervaar nog meer vrijheid en eenvoud tijdens de bereiding van je favoriete gerechten met de Philips Airfryer Combi. Met deze XXL-heteluchtfriteuse pas je makkelijk de temperatuur, bereidingstijd en ventilatorsnelheid aan. Zo maak je elke maaltijd precies op de goede manier klaar. Met behulp van de NutriU-app is het zelfs mogelijk om de perfecte instellingen voor een recept direct door te sturen naar je Airfryer.

Welk soort vlees, vis of groente je ook bereidt, de Combi maakt er een heerlijk gerecht van. Ideaal als je snel een gezonde maaltijd op tafel wilt zetten, voor jezelf of het hele gezin (tot wel 6 personen). De Philips Airfryer Combi HD9880 heeft een kernthermometer die naast de temperatuur van de Airfryer ook de interne temperatuur van vlees of vis meet. Zo ben je altijd zeker van een perfect gegaarde maaltijd.