Mediamarkt Logo

Je huis beveiligen met slimme beveiligingsproducten

Thijs4 MEI 2023
undefined

Google Nest Cam

Je huis beveiligen - Google Nest

Weet meer. Buiten of binnen.

Wie is er in de tuin? Wat is de hond aan het doen? De Nest Cam werkt op batterijvoeding. Je kunt hem dus bijna overal plaatsen waar je hem het meest nodig hebt, zowel buiten als binnen. Hij kent het verschil tussen mensen, dieren en voertuigen, zodat je meldingen kunt krijgen die voor jou belangrijk zijn. Luister en praat via de camera vanuit de Google Home-app. Als er iets gebeurt, kun je dit dankzij de 24/7 live weergave meteen checken. En als je een melding mist, kun je met 3 uur videogeschiedenis van gebeurtenissen achteraf kijken wat er is gebeurd. De camera is bovendien makkelijk zelf te installeren: je hebt geen stopcontact of bedrading nodig.

Voel je veilig met slimme verlichting van Philips Hue

Je huis beveiligen - Philips Hue

Geniet van je gemoedsrust, met de slimme Philips Hue-verlichting. Door gebruik te maken van slimme lichtroutines schakel je de geselecteerde lampen in en uit en kun je jouw routines ook nabootsen. Zo lijkt het alsof je thuis bent, zelfs als je weg bent. Hierdoor schrik je ongewenste gasten af. Met de Hue Bridge, is het mogelijk om lichtroutines in te stellen, buitenshuis je lampen te bedienen of bewegingssensors te activeren. Met de bewegingssensoren voor binnen en buiten kun je al jouw Philips Hue lampen verbinden. Deze sensoren registreren de bewegingen in de tijden die jij hebt aangegeven. Degenen die jouw huis eerder als een makkelijk doelwit zouden zien, worden zo afgeschrikt.

Kom nooit meer thuis in een donker huis.

Imou beveiligingscamera's

Je huis beveiligen - Imou beveiligingscamera's

Altijd een oogje in het zeil!

Vakanties komen eraan. Dat betekent meer tijd buiten en weg van huis. Imou zorgt voor het huis, terwijl u volop geniet van deze periode. Ga met een gerust gevoel op vakantie, terwijl de beveiligingscamera een oogje in het zeil houdt.

Een Imou apparaat installeer je in een handomdraai via de Imou Life app. In 3 stappen is de beveiligingscamera al klaar voor gebruik. Verder kies je zelf de opslagmethode. Hierbij is er de keuze tussen online opslag via een additionele Cloud service of voor lokale opslag via een SD-kaart of NVR. Al je Imou-apparaten beheer je centraal in de Imou Life app.

Ben jij op zoek naar een beveiligingscamera voor binnen? Kies dan voor de Imou Rex 4MP. Dankzij het moderne design vindt deze camera een passend plekje binnen ieder interieur. Bij detectie worden bewegingen automatisch gevolgd door bijvoorbeeld de woonkamer of gang met de Auto Tracking functie. Bovendien beschikt deze camera over een privacy modus. Wanneer je thuis bent verdwijnt de lens in de camera om de privacy te waarborgen. Ongewenst bezoek wordt effectief weggejaagd met de ingebouwde spotlight en sirene.

Toch liever een buitencamera? Dan is de Cruiser een goede keus. Deze eersteklas buitencamera zorgt ervoor dat geen hoek van de achtertuin of voorgevel ongedekt blijft. Dankzij Smart Tracking en geavanceerde AI-detectie van personen, volgt de camera automatisch de bewegingen wanneer er iemand wordt gedetecteerd. Verder beschikt de camera over 4 verschillende nachtzichtstanden en over een IP66 certificaat om iedere weersomstandigheid te trosteren. Verbind de Cruiser eenvoudig via wifi (2,4 GHz, Dual Antenna) of Ethernet.

Sla je slag en profiteer nu van hoge kortingen op de camera’s van Imou!

Bekijk soortgelijke artikelen