• Binnen 30 minuten ophalen in onze winkel

  • 7 dagen per week thuisbezorgd

  • Gratis retourneren binnen 30 dagen

  • Voor 12:30 besteld, vandaag in huis

Kies een winkel
Toon alle winkels

Wat is smart home? Wij leggen het uit!

Tegenwoordig is slimme technologie niet meer weg te denken. Er zijn verschillende soorten smarthome-producten die allemaal een ander doel hebben. Ga je voor meer gemak thuis? Wil je jouw huis extra beveiligen? Zoek je tips voor geld besparen? Of ben je op zoek naar entertainment? Wij zetten alle mogelijkheden overzichtelijk voor je op een rij.

Wat is smart home

Wat is een smart home?

Een smart home betekent het hebben van een huis waarbij gebruiksgemak voor op staat. Handelingen zoals lampen aandoen, jouw tv aanzetten, stofzuigen en zelfs opstaan om te zien wie er voor jouw deur staat hoef je niet meer zelf uit te voeren. Met jouw smartphone of tablet doe je dit dan namelijk allemaal met een druk op de knop.

Ieder slim apparaat stel je naar eigen wens in, en dat doe je het vaakst via een app op jouw smartphone of tablet. Het handigste is om één domoticasysteem te hebben: dit gebruik je om al jouw slimme apparatuur aan elkaar te koppelen. Zo vind én bestuur je alles vanuit één plek.

Een slim huis in 5 eenvoudige stappen

Wil je het creëren van jouw smart home makkelijk en overzichtelijk houden, dan is het belangrijk dat je goed nadenkt over wat je precies wilt, en daarna over welke stappen daarvoor nodig zijn.

Slimme producten zijn te gebruiken voor entertainment, om alles in huis gemakkelijk met één knop aan te zetten of automatisch aan te laten gaan, maar ook om energie te besparen en daarmee uiteindelijk geld te besparen. Daarnaast zijn er smarthome-producten die zorgen dat jouw huis beter beveiligd is, bijvoorbeeld met een slimme rookmelder, slimme camera en/of slimme deurbel. Maar ook apparaten die jou helpen met jouw huishouden worden steeds slimmer. Denk hierbij aan slimme stofzuigers, slimme stekkers en slimme thermostaten.

Bij MediaMarkt hebben we een breed aanbod aan smarthome-producten en daarom helpen we jou met ons 5-stappenplan graag om jouw smart home zo goed en makkelijk mogelijk op te starten. Deze 5 stappen geven jou inzicht in wat jij nodig hebt om te beginnen met jouw smart home en hoe je die naar wens uitbreidt.

Meer informatie over een smart home in vijf stappen

Smart home homepage - Uitgelicht product: Eufy videodeurbel

In de spotlight: Eufy 2K draadloze videodeurbel

De Eufy 2K draadloze videodeurbel, weet altijd wie voor je deurbel staat. Wanneer de deurbel wordt geactiveerd krijg je direct een melding op je smartphone met 2K scherpe beelden. De geavanceerde 4:3 beeldverhouding geeft u een duidelijk beeld van alle bezoekers. De Eufy 2k heeft een locale opslag waardoor je nergens aan vast zit en geen maandelijkse kosten hebt. Gemakkelijk te installeren en heeft tot 6 maanden batterijduur. Eufy 2k is onderdeel van het Eufy Security assortiment. Hierdoor is het eenvoudig uit te breiden met beveiligingscamera’s, sensors en meer!

Eufy 2K draadloze videodeurbel kopen