MM logo red

Gaming: dit heb je nodig

Julia21 DECEMBER 2022

GeForce-videokaarten, i7-processoren, 4K-resolutie en 1TB-opslagcapaciteit. De ontwikkelingen in gaming-land gaan harder dan Mario in zijn kart en dat betekent: veel nieuwe consoles, game-laptops en game-releases. Om je up-to-date te houden hebben we de nieuwste games, laptops en gaming-accessoires voor je bij elkaar gezet.

Gaming-laptops en de laatste games

Gaming-laptops en de laatste games

Game jij graag op een laptop? Dan is een moderne gaming-laptop iets voor jou. Dit zijn laptops met razendsnelle processors en videokaarten zodat jouw games soepel verlopen. Omdat je niet tegen haperend beeld wilt aankijken is ook de verversingssnelheid een stuk hoger, dat scheelt behoorlijk in de reactietijd tussen jou en je scherm. Over dat scherm gesproken: je wilt alles natuurlijk tot op de pixel zien. Daarom zijn er gaming-laptops met een schermgrootte van wel 16 inch. Sommige gaming-laptops hebben zelfs 4K-beeldkwaliteit. Tel daar een groot werkgeheugen, een flinke opslag en goede koeling bij op en jouw levensechte game-ervaring kan niet meer stuk.

Houd je het niet meer van de spanning en ben je benieuwd wanneer jouw favoriete nieuwe game uitkomt? Hier vind je het laatste nieuws over langverwachte game-releases, gloednieuwe features, early access en hoe je bestelt of kunt pre-orderen.

Gamin setup - Gaming-pc

Bouw de beste gaming setup

Wil je een gaming-setup kopen? Fasten your seatbelts want er valt een hoop te kiezen.

Processor

Welke processor?

Hoe krachtiger de processor hoe sneller je laptop. Zo kies je de juiste processor die bij jouw eisen en wensen past.

Diablo 4 - Verhaallijn en gameplay

Alles over Diablo 4

Goed nieuws voor Diablo-fans die jaren (on)geduldig wachten op een nieuwe game. Diablo IV is eindelijk in aantocht.

Pre order games

Alle pre-order games

Benieuwd welke games je allemaal al kunt pre-orderen? Bekijk ze hier!

Consoles, games en accessoires

Of je nu op een PlayStation, Nintendo of Xbox gamet, MediaMarkt heeft alles voor een stevig potje gamen. Van games tot consoles, van controllers tot allerlei andere gaming-accessoires. Wat dacht je bijvoorbeeld van een gaming headset, dan hebben je huisgenoten geen last van jouw game en je kunt er ook nog muziek mee luisteren. En in een echte gamingstoel houd jij het zonder moeite urenlang vol. Voor de snelheidsduivels hebben we racesturen, versnellingspoken en pedalen. Stijg jij liever op, probeer dan zeker onze flight control systemen en simulator-controllers.