Pre-order games: Beste releases van 2023

Pre-order games - Beste releases van 2022

Elk jaar worden er verschillende grote titels voor alle platformen aangekondigd. Dat betekent dat er voor jou als speler weer talloze games op komst zijn om te pre-orderen. Voor het geval je last hebt van keuzestress, of simpelweg benieuwd bent welke nieuwe games dit jaar allemaal in petto heeft, dan ben je hier aan het juiste adres. Hieronder vind je het actuele overzicht van de pre-order games bij MediaMarkt.

Releasedatum Hogwarts Legacy

Pre-order: Hogwards Legacy

Release: 10 februari 2023

Na lang wachten hebben Harry Potter-fans weer een datum om naar uit te kijken. Op 10 februari 2023 wordt het langverwachte Hogwarts Legacy gelanceerd. In deze gloednieuwe openwereld-game word je meegenomen naar Zweinsteins Hogeschool voor Hekserij en Hocus-Pocus. Hier volg je lessen, leer je nieuwe vaardigheden en kom je andere karakters en magische beesten uit de film tegen.

Hogwarts Legacy is een single player game. In de game kruip je in de huid van een student en verken je het magische leven in en rondom Zweinstein. Je stelt je eigen karakter samen, kiest je favoriete Zweinstein-afdeling en krijgt de mogelijkheid om eigen keuzes te maken die jouw verhaallijn bepalen. Word je bevriend met de Zwadderich-student Sebastian Sallow of kies je ervoor om uit zijn buurt te blijven? Jij bepaalt wat voor tovenaar jij wilt zijn.

Alles over Hogwards Legacy