• Binnen 30 minuten ophalen in onze winkel

  • 7 dagen per week thuisbezorgd

  • Gratis retourneren binnen 30 dagen

  • Voor 12:30 besteld, vandaag in huis

Kies een winkel
Toon alle winkels

Pre-order games: Beste releases van 2022

Pre-order games - Beste releases van 2022

Voor alle platformen zijn er wederom grote titels aangekondigd die in het najaar zullen uitkomen. Dat betekent dat er voor jou als speler weer talloze games op komst zijn om te pre-orderen. Voor het geval je last hebt van keuzestress, of simpelweg benieuwd bent welke nieuwe games dit jaar allemaal in petto heeft, dan ben je hier aan het juiste adres. Dit zijn namelijk de vier titels die MediaMarkt het meeste aanbeveelt voor jou!

Pre-order games - Call of Duty Modern Warfare 2

Pre-order Call of Duty: Modern Warfare 2

Release datum: 28-10-2022

Laat je niet misleiden door de titel. Call of Duty: Modern Warfare 2 is namelijk géén remake of remaster van de originele game, maar een vervolg op de 2019 versie van Modern Warfare. Er zullen ongetwijfeld karakters en verhaalpunten uit het origineel in terugkomen, maar dit spel zal een apart verhaal bevatten dat zich aansluit op de serie als geheel. De veteranen Soap, Price, Ghost en Raz zijn enkele karakters die gegarandeerd hun comeback zullen maken.

Op het gebied van gameplay zijn er een aantal veranderingen aangekondigd vergeleken met de voorgangers. Zo wordt de AI tijdens de campaign en co-op modus geavanceerder dan ooit tevoren. Hiermee zullen de bots niet meer als kip zonder kop rondlopen en op je schieten, maar creëren ze hun eigen strategie. Ook komen er nieuwe water-, zwem- en voertuigenmechanismes in de game.

Wat betreft multiplayer zijn er een aantal nieuwe game modes op komst: Knockout en Prisoner Rescue. Bij het eerste moeten de teams met slechts een paar levens een pakketje zien te bemachtigen. En bij het andere moet het ene team een gevangene bevrijden terwijl de anderen hem gegijzeld houden. Kortom, de 2022 versie van Call of Duty: Modern Warfare 2 belooft een innovatieve game te worden én trouw te blijven aan het origineel. De game is te pre-orderen voor Playstation 4, Playstation 5 en Xbox One X.

Pre-order games - Pokemon Scarlet & Violet

Pre-order Pokémon Scarlet & Violet

Release datum: 18-11-2022

De negende generatie van de main serie Pokémon games is in zicht! In Pokémon Scarlet & Violet ga jij op avontuur in de op Spanje gebaseerde Paldea region met Sprigatito, Fuecoco of Quaxly! Het opvallende is dat de professor die jou op pad stuurt wordt bepaald door de gameversie die jij kiest. Scarlet-spelers krijgen te maken met Professor Sada, en Violet-spelers met Professor Turo. Wat de trailer ook liet zien is dat de game zich in een open wereld afspeelt en volledig in co-op te spelen is. En aan de stijl en gameplay te zien zullen er ongetwijfeld elementen van Pokémon Legends Arceus in terugkomen.

In tegenstelling tot Legends Arceus, geeft Pokémon Scarlet & Violet de speler de vrijheid om de wereld volledig te verkennen, en om het verhaal in hun eigen volgorde te beleven. Dit betekent dat er geen checkpoints nodig zijn om op een bepaald punt verder te kunnen verkennen, en dat er geen lineaire volgorde is voor het verslaan van de Gym Leaders.

Ook is in de meest recente trailer een nieuwe mechanic geïntroduceerd genaamd: Terastal Phenomenon. Hierbij krijgen de Pokémon uit de Paldea region een kristal op hun hoofd dat ze een eigen Tera type geeft. Jouw Pokémon worden hierdoor sterker als hun aanvallen overeenkomen met hun Tera type, of als de Tera type ze een nieuwe zwakheid geeft.

Hiermee laat Game Freak zien dat Pokémon Scarlet & Violet de experimentele maar sterke gameplay van Legends Arceus behoudt, terwijl ze tevens de formule nét iets aanpassen om er iets nieuws en aantrekkelijks van te maken. Wie wordt jouw starter? Ga jij het opnemen tegen de legendarische Koraidon of Miraidon? Dat blijft de vraag. Pre-order de game nu voor de Nintendo Switch!

Pre-order games - FIFA 23

Pre-order FIFA 23

Release datum: 30-09-2022

EA heeft aangekondigd dat FIFA 23 de laatste FIFA-game zal zijn, en op het gebied van innovatie en kwaliteit komt dat volledig tot zijn recht in dit spel! In FIFA 23 zijn de bewegingen van de spelers vastgelegd met HyperMoiton2-technologie, wat voor een nog realistischere speelervaring zorgt. En in dit seizoen speel jij de grootste toernooien in zowel heren- als damesvoetbal! Ook is FIFA 23 crossplay, wat het voor jou makkelijker maakt om samen met vrienden te spelen, ongeacht op welk platform.

In FIFA Ultimate Team stel jij jouw droomteam samen door middel van een nieuw ontworpen teamsysteem, en in het speltype Carrière bepaal jij jouw eigen van speler tot aan manager van de grootste namen in voetbal. Aan keuze heb je ook geen gebrek, in FIFA 23 kies je namelijk uit 19.000 spelers, meer dan 700 teams, meer dan 100 stadions en meer dan 30 competities, zoals de UEFA Champions League, Premier League, nieuwe Barclays FA Women's Super League en France D1 Arkema. Je kunt de game pre-orderen voor Playstation, Xbox en Nintendo Switch.

Ontdek hier alle FIFA 23 nieuwsupdates.

Pre-order games - Mario + Rabbids Sparks of Hope

Pre-order Mario + Rabbids Sparks of Hope

Release datum: 20-10-2022

Games met character crossovers zorgen altijd voor een bijzondere en unieke speelervaring. Mario + Rabbids Sparks of Hope is het vervolg op de Kingdom Battle-versie, en is net als zijn voorganger een turn-based strategy adventure game. Hierin kiest de speler een team dat bestaat uit 3 karakters, bestaande uit de Mario- of Rabbids-serie. Jouw team gaat de strijd aan tegen een nieuwe schurk genaamd Cursa, die chaos over het heelal verspreid. Het is aan jou de taak om deze entiteit te verslaan en je Spark-maatjes te redden!

In tegenstelling tot de eerste game zijn de levelontwerpen minder lineair, en de turn-based tactische gevechten hebben een nieuw systeem dat geen rekening houdt met de grid-based layout van de eerste game. Dit geeft jouw als speler de vrijheid om volledig rond te lopen zoals jij dat wil. Elk karakter kan worden aangepast met zijn of haar eigen wapens, zoals hamers, pistolen en explosieven.

De gameontwikkelaar Ubisoft belooft de spelers dat Mario + Rabbids Sparks of Hope “veel planeten zal bevatten die spelers kunnen verkennen.” Ook zal elke planeet meerdere puzzels en geheime kamers hebben, waarmee jij altijd wel iets te ontdekken hebt op jouw avontuur. De game is te pre-orderen voor de Nintendo Switch.

Pre-order games - God of War Ragnarök

Pre-order God of War: Ragnarök

Release datum: 9-11-2022

Kratos en Atreus zijn terug! In God of War: Ragnarök gaan ze samen de negen rijken van de Noorse mythologie ontdekken.

Deze PlayStation exclusive speelt zich direct af na het einde van de eerste God of War, waarbij de Noorse god Thor voor het huis van Kratos staat. Waarschijnlijk wil hij wraak nemen op Kratos omdat hij zijn zonen en halfbroer heeft gedood. Ook is Atreus op zoek naar antwoorden over zijn ware identiteit, terwijl Kratos moeite heeft om zijn verleden achter zich te laten en de vader te worden die zijn zoon nodig heeft. In de nieuwe God of War vormen ze een team met de Noorse God Tyr, die hen moet helpen om een einde te brengen aan de Ragnarök oorlog van Thor.

Ook Freya is in de nieuwste trailer te zien als terugkerend personage, alleen is ze verblind door woede en wraakzucht. Kratos heeft namelijk haar zoon Baldur gedood aan het einde van de originele God of War. Sindsdien heeft ze gezworen wraak te nemen op Kratos en Atreus. Het opvallende hieraan is dat ze in de originele game vertelde dat ze door Odin vervloekt is, wat haar ervan weerhoudt om anderen pijn te doen. Dus hoe heeft ze deze vloek kunnen verbreken? Dat is de vraag. Pre-order de game voor Playstation 5 en Playstation 4.