Mediamarkt Logo

De Oranje airfryer is online uitverkocht, maar nog wel beschikbaar in een groot deel van onze winkels!

EA Sports FC 24

Julia17 MEI 2023
Externe inhoud - Youtube

Omdat wij jou een aangename online ervaring willen bieden op onze website hebben we jouw toestemming nodig om de comfortabele cookies te activeren om de inhoud van partners te kunnen laten zien.

Na FIFA 22 en FIFA 23 geen FIFA 24 meer. In 1993 werd de eerste FIFA gelanceerd. Destijds kwam FIFA International Soccer op de markt. Na ongeveer 30 jaar is EA de licentie met FIFA kwijtgeraakt en mag de naam FIFA niet meer gebruikt worden. De volgende game wordt daarom EA Sports FC 24 genoemd. In dit artikel bespreken we de laatste geruchten over deze game.

Gameplay mechanics EA Sports FC

Gameplay mechanics EA Sports FC

Frostbite engine is aankomend jaar nog steeds het tech platform voor EA, ondanks de naamsverandering. Afgelopen 7 jaar is Frostbite engine ontwikkelaar geweest en zijn er nieuwe technologiëen ontwikkeld zoals Hypermotion 2. Hypermotion 2 zorgde ervoor dat er realistische animities in de game zijn gekomen. Voor de PS5 gebruikers wordt er HyperMotionV technologie toegepast, die ervoor zorgt dat elke wedstrijd er ongekend realistisch uitziet.

Carrière in EA Sports FC

Carrière in EA Sports FC
Bron: @UTSources /Twitter

Career mode in EA Sports FC wordt aangepast. Er wordt gespeculeerd over een online carrière die naar de game komt. Een online career mode betekent hoogstwaarschijnlijk dat jij, samen met jouw vrienden, een club naar keuze gaat coachen. Zo creëren jullie samen (of alleen) het stadion, zoals de structuur, reclameborden en toeschouwers.

In carrière komt misschien de Italiaanse journalist Fabrizio Romano voor. In een tweet gaf Fabrizio het volgende aan: “Thirsty for more? #jointheclub.” ‘Join the club’ is de aanmeldbutton voor EA Sports FC.

Ultimate Team FC

Ultimate Team FC
Bron: @UTSources /Twitter

De naam FIFA Ultimate team (FUT) wordt aangepast naar Ultimate Team FC (UTFC/UT). Het concept van Ultimate Team blijft wel gewoon bestaan. In Ultimate Team stel je je eigen team samen door middel van het spelen van wedstrijden en het verdienen van coins. Ultimate Team wordt online en offline gespeeld. Er zijn dagelijkse en wekelijkse doelstellingen die je uitvoert om nog meer spelers te verzamelen voor jouw club.

Een andere manier om nieuwe spelers te verzamelen voor jouw club is om pakketten te kopen. Dit doe je door middel van points die je aanschaft in de store. Upgrade je eigen club met ontvangen spelers, coaches, kleding en stadions.

Bij de nieuwe EAFC 24 worden vrouwen icons toegevoegd in Ultimate Team

Bekijk soortgelijke artikelen