MM logo red

Super Mario Bros. Wonder

Julia6 SEPTEMBER 2023
unknown description

Super Mario is teruggekeerd naar de Nintendo Switch met Super Mario Bros. Wonder. De game zit vol met verrassingen en biedt plezier voor jong en oud. Ontdek alle belangrijke details op deze pagina en bestel de game om het Bloemenrijk van Prins Florian te verkennen.

Wanneer is Super Mario Bros. Wonder uitgekomen?

Wat is de releasedatum van Super Mario Bros. Wonder?

Super Mario Bros. Wonder is sinds 20 oktober 2023 exclusief op de Nintendo Switch verkrijgbaar. Bereid je voor op veel speelplezier in dit 2D-avontuur met Mario en zijn vrienden. Speel alleen of met je vrienden en familie, en verzamel badges. Hiermee krijg je vaardigheden en bonussen die je nodig hebt voor dit leuke avontuur.

De gameplay van Super Mario Bros. Wonder

De gameplay van Super Mario Bros. Wonder

Nieuw in Super Mario Bros. Wonder zijn de wonderbloemen. Deze veranderen de spelomgeving en creëren zo verrassende momenten, waarbij voorwerpen en personages ineens andere vormen aannemen. Elk level heeft een eigen wonderbloem. Als je er eentje aanraakt, kan werkelijk alles gebeuren. Buizen kunnen gaan bewegen, het terrein kan kantelen, je kunt rondstuiterende Hoppo's tegenkomen of worden overrompeld door een op hol geslagen kudde Bulrushes, in een vrije val raken of door de ruimte zweven. Kortom, je weet nooit wat je te wachten staat. Misschien transformeer je zelfs in iets compleet nieuws! Zo kan Mario met een speciale appel tijdelijk in een olifant veranderen. Het volgende level kies je door over een wereldkaart met getimede levels te navigeren. Je vaardigheid om snel voortgang te boeken zonder af te gaan, wordt hier flink getest.

Naast de welbekende superpaddenstoel, vuurbloem en superster zijn er in Super Mario Bros. Wonder ook nieuwe power-ups te vinden: de olifantenappel, de bubbelbloem en de boorpaddenstoel. Deze 3 nieuwe transformaties helpen je gegarandeerd in je strijd tegen Bowser en zijn onderdanen. Ben je ook benieuwd hoe elk personage in olifantenvorm eruitziet?

Super Mario Bros. Wonder heeft zowel een singleplayer als een multiplayer optie. Beleef samen met vrienden en familie dit nieuwe Mario-avontuur. Rijd als je hulp nodig hebt op Yoshi zijn rug mee wanneer een andere speler met hem speelt. Je kunt thuis met tot wel 4 spelers tegelijk spelen of online tegen spelers van over de hele wereld. Via de online verbinding communiceer je met spelers over de hele wereld, bijvoorbeeld door borden te plaatsen om ze te helpen in lastige zones. Wanneer je iemand online bijstaat, verdien je hartpunten.

Externe inhoud - Youtube

Omdat wij jou een aangename online ervaring willen bieden op onze website hebben we jouw toestemming nodig om de comfortabele cookies te activeren om de inhoud van partners te kunnen laten zien.

De verhaallijn van Super Mario Bros. Wonder

Prins Florian heeft Mario en al zijn vrienden, waaronder Luigi, Peach en Daisy, uitgenodigd om naar het Bloemenrijk te komen. Bowser besluit om ook op het feest te komen en pakt een mysterieuze bloem waarmee hij met het Bloemenrijk kan versmelten. Terwijl de magie van deze geheimzinnige bloem zich snel door het hele koninkrijk verspreidt, vinden er allerlei veranderingen plaats. Het is aan Mario en zijn vrienden om het Bloemenrijk te redden. In het Bloemenrijk word je geconfronteerd met bekende vijanden zoals Goombas, Boos en Koopas, maar ook met Bowser Junior en nieuwe wezens zoals vissen, reusachtige slakken en paarse nijlpaarden.

De personages in Super Mario Bros. Wonder

De personages in Super Mario Bros. Wonder

In Super Mario Bros. Wonder kies je een van de 12 personages om het spel te spelen. Uiteraard kun je voor Mario gaan, maar je kunt ook kiezen voor Luigi, Peach, Yellow Toad, Daisy, Blue Toad of Toadette. Er zit geen verschil in gameplay tussen deze 7 personages. Yoshi is beschikbaar in 4 kleuren: groen, hemelsblauw, geel en rood. Yoshi kan voorwerpen inslikken en weer uitspuwen. In deze game maak je ook kennis met Nabbit. Hij kan speciale voorwerpen niet gebruiken, maar hij is net als Yoshi immuun voor schade. Deze personages zijn een goede keuze als je nog een beginneling bent en ideaal voor jongere spelers.

Andere beschikbare spellen van Super Mario

Zin om ook andere Mario-games te proberen? Speel met Mario en zijn vrienden in de andere spellen die beschikbaar zijn op de Nintendo Switch, zoals New Super Mario Bros. U Deluxe, Super Mario 3D World + Bowser's Fury en Super Mario Party. Je vindt deze games online of in de MediaMarkt-winkel bij jou in de buurt.


Bekijk soortgelijke arikelen