Mediamarkt Logo

Forza Motorsport

unknown description

Het 8ste deel van Forza Motorsport is sinds 10 oktober beschikbaar voor de Xbox Series X en S en pc. Bestel de game via de website of haal het spel op bij een MediaMarkt bij jou in de buurt. Xbox Game Studios belooft ons met deze nieuwe opus een realistische en meeslepende ervaring, en heeft plannen om na de release nog extra content toe te voegen, zodat je je niet hoeft te vervelen.

Op welke console kun je Forza spelen?

Wat is de releasedatum van Forza Motorsport en op welke console kun je de game spelen?

Forza Motorsport is op 10 oktober 2023 verschenen en is daarmee het 8ste deel in de serie. De game is beschikbaar voor de Xbox Series X en S, en voor de PC via de Microsoft Store en Steam. Forza is heel populair onder Xbox-gamers. Bestel de game voor de Xbox en race als eerste over de finish!

Forza Motorsport gameplay

Forza Motorsport gameplay

Forza Motorsport is een realistische racegame met indrukwekkende grafische beelden. In dit spel kun je met meer dan 500 auto's racen, inclusief 100 nieuwe modellen. Kies je favoriete auto en ontdek vervolgens alle uitdagende circuits! Je kunt alleen spelen, maar ook met je vrienden. In de Builders Cup-carrièremodus ontdek je nieuwe circuits en races uit de wereld van Forza Motorsport. Xbox Game Studios is ook een samenwerking met General Motors aangegaan, waardoor je testrits kunt maken in de Cadillac Racing V-Series.R No. 1 uit 2023 en de Chevrolet Corvette E-Ray uit 2024.

In dit deel van Forza is de gameplay aanzienlijk verbeterd. Het systeem voor aanpassingen en afstellingen is uitgebreider, zodat je elk onderdeel van je racewagen kunt aanpassen naar jouw wensen. Zo kun je bijvoorbeeld zelf het type rubber voor je banden kiezen. Daarnaast zijn er geluidsverbeteringen, nieuwe weerdynamieken en een hoop toegankelijkheidsfuncties voor spelers, zoals rijhulpmiddelen voor blinden.

Externe inhoud - Youtube

Omdat wij jou een aangename online ervaring willen bieden op onze website hebben we jouw toestemming nodig om de comfortabele cookies te activeren om de inhoud van partners te kunnen laten zien.

De racewagens van Forza Motorsport 8

Forza Motorsport heeft meer dan 500 auto’s om te pimpen en mee te rijden. De lijst met racewagens zal steeds verder uitgebreid worden. In het begin zullen deze auto’s in ieder geval beschikbaar zijn: #36 Acura NSX GT3 (2018), de BMW M6 Coupé (2013), de Alpine A110 (2017), de Aston Martin DBR1 (1958) en de Honda RA300 (1967).

De circuits van Forza Motorsport

De circuits van Forza Motorsport

Forza Motorsport bevat 20 volledig vernieuwde circuits die zijn verspreid over de hele wereld, inclusief 5 nog nooit eerder vertoonde banen. Elk circuit heeft dynamische, realtime weersomstandigheden en levende menigtes die reageren op het wisselende weer. Hieronder vind je een selectie van de bevestigde banen in Forza Motorsport, inclusief het beroemde circuit van de Nürburgring, dat speciaal voor de Xbox is gereconstrueerd.

  • Circuit van Barcelona-Catalunya
  • Circuit van Indianapolis
  • Laguna Seca Circuit
  • 24 uur van Le Mans Circuit (Le Mans)
  • Circuit van Hakone
  • Circuit van Spa-Francorchamps
  • Grand Prix-circuit van Kyalami

Bekijk soortgelijke artikelen