MM logo red

Top 10 beste PlayStation 4-games

Julia3 APRIL 2023

Of je nou net de trotse eigenaar bent geworden van een PlayStation 4 of als doorgewinterde PS4-gamer op zoek bent naar nieuwe leuke games: op deze pagina vind je de tien beste en populairste games voor jouw PlayStation 4.

1. FIFA 23

Damesvoetbal, een nieuw coaching- en schietsysteem en een gloednieuwe cross-play-functie waardoor je tegen vrienden op andere gameplatformen kunt spelen. FIFA 23 zit boordevol actie en lijkt echter dan ooit. Je kunt kiezen uit 19.000 spelers, meer dan 700 teams, meer dan 100 stadions en meer dan 30 competities. Daar ben je wel even zoet mee. Stel je eigen dreamteam samen en schiet jezelf naar de voetbaltop. Dit is de laatste editie met de naam FIFA, maar geen paniek, het spel gaat hierna door onder de naam EA SPORTS FC.

2. GTA V Premium Edition

In Grand Theft Auto 5 (GTA V) moeten de criminelen Michael, Trevor en Franklin weer heel wat missies volbrengen in de krankzinnige onderwereld van Los Santos om hun hoofd boven water te houden. Je start je eigen misdaadimperium, dealt in smokkelwaar en gaat op pad met je eigen ongure motorbende. Je speelt GTA V in je eentje en wisselt in de game steeds af tussen deze 3 merkwaardige personages. Geweldige graphics, humoristische conversaties en urenlang speelplezier gegarandeerd!

3. Red Dead Redemption 2

Red Dead Redemption is een geweldige western-avonturengame over het einde van het Wilde Westen en het begin van een nieuw tijdperk. Arthur Morgan en zijn beruchte Van der Linde Gang worden op de hielen gezeten door federale agenten en de allerbeste bountyhunters. Al stelend en vechtend banen ze zich een weg door het ruige binnenland van Amerika. Je speelt deze game alleen en kiest zelf wat voor een cowboy je wilt zijn. Dit bepaalt de verhaallijn die volgt. Dus stap op je paard en draaf het Wilde Westen van 1899 in.

4. Call of Duty Modern Warfare 2

De shootergame Call of Duty Modern Warfare 2 is de opvolger van Modern Warfare. Alles draait om de strijd tussen Task Force 141 en Al-Qatala, een gevaarlijke organisatie die ondersteund wordt door het cartel Las Almas. Je gaat de strijd aan met bekende helden en vecht schouder aan schouder met kapitein John Price, John ‘Soap’ MacTavish, Kyle ‘Gaz’ Garrick en Simon ‘Ghost’ Riley. Van kleinschalige infiltratietactieken tot zeer geheime missies, je zult nieuwe wapens, voertuigen en uitrusting moeten gebruiken om het op te nemen tegen jouw vijanden. Je speelt deze game alleen of met je vrienden in de multiplayer-modus.

5. F1 2022

Formule 1-fans kunnen hun lol op met F1 2022, want er staan gloednieuwe racewagens te ronken om met jou de baan op te gaan. Test je vaardigheden op de nieuwe Miami International Autodrome of een van de andere iconische circuits en krijg een voorproefje van de glitter en glamour in F1 Life. Deze game heeft nieuwe spelmodi waar je een kijkje neemt achter de schermen in het leven van een F1-coureur. Zo kun je de outfit van je zelfgemaakte coureur aanpassen, maar ook al je trofeeën en supercars in je luxueuze huis tentoonstellen.

6. The Witcher 3: Wild Hunt

The Witcher 3: Wild Hunt is een meeslepende fantasy role-playing game. Je speelt met hoofdpersoon Rivia of Geralt (die ouder en wijzer is geworden) en gaat in een enorme wereld op zoek naar de Wild Hunt. In dit derde deel van deze trilogie doe je twee dingen: je geadopteerde dochter Ciri vinden en de aankomende Wild Hunt stoppen. Terwijl je Ciri zoekt, reis je door een door oorlog geteisterd landschap, vecht je tegen monsters, zoek je schatten en help je de lokale bevolking.

7. The Last of Us Part II

The Last of Us Part II is een complex en emotioneel verhaal over de meedogenloze wraaktocht van Ellie nadat een gewelddadige gebeurtenis haar vredige leven in Jackson verstoort. Terwijl ze de verantwoordelijken één voor één opspoort, wordt ze geconfronteerd met de verwoestende fysieke en emotionele gevolgen van haar daden. Voel haar wanhopige overlevingsstrijd via verbeterde features zoals intense handgevechten, vloeiende bewegingen en dynamische stealth-uitdagingen.

8. Marvel’s Spider-Man

Ervaren misdaadbestrijder Peter Parker probeert in Marvel’s Spider-Man niet alleen de straten van New York veilig te houden, hij zoekt ook naar een balans tussen zijn hectische privéleven en zijn carrière. Slinger door levendige buurten van deze wereldstad en geniet van iconische herkenningspunten uit Manhattan en het Marvel-universum. Gebruik de omgeving in je voordeel om schurken te verslaan in epische gevechtsacties van filmkwaliteit.

9. God of War Ragnärok

Er staat je een epische en emotionele reis te wachten in God of War Ragnärok. In deze opvolger van God of War wordt de relatie tussen Kratos en Atreus zwaar op de proef gesteld. Kratos en Atreus zoeken in alle negen werelden naar antwoorden, terwijl Asgardiaanse strijdkrachten zich voorbereiden op de eindstrijd uit de profetie die het einde van de werelden zou inluiden. Op hun reis door prachtige mythische landschappen vinden ze bondgenoten en nemen ze het op tegen allerlei vijanden, waaronder Noordse goden en angstaanjagende monsters. Ze zullen moeten kiezen tussen hun eigen veiligheid en die van de werelden.

10. Elden Ring

Ontrafel het mysterie achter de kracht van de Elden Ring. In de Lands Between, geregeerd door koningin Marika the Eternal, is de Elden Ring in stukken geslagen. Volgens Marika’s nakomelingen hebben de scherven van de Elden Ring een oorlog veroorzaakt: de Shattering. Een oorlog die een einde bracht aan de Greater Will. De Tarnished, die verbannen werden uit de Lands Between, worden nu bijgestaan door de deugd. Zij die hun gratie verloren zijn, moeten het pad voorbij de mistige zee volgen naar de Lands Between om de Elden Ring te trotseren en de Elden Lord te worden.

Haal alles uit je PlayStation 4

Ben je enthousiast geworden en heb je nog geen console? Koop dan meteen jouw eerste PlayStation 4-console en PS4-controller. Met een goede game-headset ervaar je jouw game nog intenser, dus kijk ook zeker bij onze PS4-accessoires. Lees zeker even dit artikel als je gaat voor het bouwen van je eigen volledige PS4-gaming setup.

Speel jij op een PS5? Bekijk dan de beste PS5 games.