Mediamarkt Logo

De Oranje airfryer is online uitverkocht, maar nog wel beschikbaar in een groot deel van onze winkels!

PlayStation VR2 kopen bij MediaMarkt

Julia5 MEI 2023

Nieuwe PlayStation, nieuwe VR! De PS VR2 is in februari 2023 exclusief bij Sony gelanceerd en is nu ook bij MediaMarkt beschikbaar. Lees hier alles over de coole functies van de PS VR2.

Hoe werkt de PlayStation VR2?

Hoe werkt de PlayStation VR2?

Met de PlayStation VR2 bevind je je midden in de gamewereld. Het OLED-scherm zorgt voor een realistische speelomgeving die om je heen helemaal tot leven komt.

Wanneer je een PS VR2 koopt, ontvang je een headset, oortjes, twee controllers en een USB-C kabel. Met de USB-kabel verbind je de PS VR2 gemakkelijk met je PlayStation 5. Er is geen externe camera nodig; de headset heeft namelijk vier ingebouwde camera’s, die weten waar je in de game naar kijkt en waar de controllers zich bevinden.

Welke functies heeft de PlayStation VR2?

Welke functies heeft de PlayStation VR2?

Je kunt met de PlayStation VR2 zelf kiezen hoe je speelt: zittend, staand of met meer beweging. Met de ingebouwde camera scan je de omgeving, zodat de PS VR2 een seintje geeft wanneer je bij de grens van de perimeter komt, zodat je niet tegen een voorwerp aanloopt. De voorkant van de headset is verstelbaar, zodat je zelf de afstand tussen het scherm en je ogen kunt bepalen. Ook kun je een bril met de headset dragen. De achterkant van de headset is ook verstelbaar, zodat je de PS VR2 zo kunt instellen dat het voor jou comfortabel is. De PS VR2 biedt 3D-audio zodat je alles om je heen hoort. Mocht er iemand naast je iets in je oor fluisteren, dan hoor je aan welke kant diegene staat. Gebruik de oortjes die met de PS VR2 geleverd worden of koppel je PS5 Pulse 3D Wireless Headset, die goed samengaat met de VR2. De VR2 maakt gebruik van eye-tracking wanneer je een wapen richt of wanneer je om je heen kijkt. Ook kun je met de PS VR2 livestreamen en zelfs films kijken.

Welke games kun je spelen met de PlayStation VR2?

Welke games kun je spelen met de PlayStation VR2?

Games die je met de PS VR2 kunt spelen zijn onder andere de avonturengames Horizon: Call of the Mountain en Star Wars: Tales from the Galaxy’s Edge, de racegame Gran Turismo 7, de horrorgame Resident Evil Village en de multiplayer shooter Pavlov. Sommige games kunnen geüpgraded worden naar de VR2-versie, andere games zijn exclusief met de PS VR2 te spelen. Bij GT7 en andere racegames is een racestuur ook aan te raden om het beste uit je speelervaring te halen.

Let op: de PS VR2 is niet compatible met PS4-games.

Beschikbaarheid PlayStation VR2 bij MediaMarkt

De PS VR2 kun je bestellen bij MediaMarkt. Koop dit coole apparaat via onze website of ga langs bij een MediaMarkt bij jou in de buurt.