MM logo red

Maak je dagelijkse leven eenvoudiger met Windows 11

Daan23 MAART 2023
unknown description

Krijg de veelzijdigheid die je nodig hebt, de prestaties waar je naar hunkert en de AI-gestuurde innovatie waar je altijd al van hebt gedroomd.

Ontdek Windows 11

Windows 11 - Makkelijk te gebruiken

Gemakkelijker te gebruiken

Het strakke, nieuwe ontwerp van Windows 11 maakt het zoeken en vinden eenvoudiger en de nieuwe, slimme functies helpen je om dingen snel, leuk en makkelijk gedaan te krijgen.

Windows 11 - Makkelijk productief zijn

Gemakkelijker productief te zijn

Voor creatieve activiteiten, complexe taken of gewoon je dagelijkse routine helpen de nieuwe multitaskingtools van Windows 11 je om alles sneller, makkelijker en in stijl gedaan te krijgen.

Windows 11 - Makkelijk veilig blijven

Gemakkelijker veilig blijven

Windows 11 houdt de wacht. Het werkt in combinatie met je hardware en is ontworpen om je apps, identiteit, informatie en privacy veilig te houden.

Windows 11 - Makkelijk spelen

Gemakkelijker spelen

Ontvang de prestaties en pixels die je nodig hebt voor je passie met alle apps en accessoires waar je van houdt.

Ontdek hoe Windows 11 het dagelijkse leven makkelijker kan maken.

Windows 11 biedt de ultieme oplossing om dingen snel, makkelijk en inspirerend voor elkaar te krijgen. Windows 11 is volledig uitgerust met de apps, functies en functionaliteit die je nu en in de toekomst nodig hebt.

Windows 11 - Makkelijker leven - Start fris

Backup

Start fris zonder opnieuw te beginnen

Voel je meteen thuis op je nieuwe pc. Windows 11 biedt je de mogelijkheid om je gewenste bestanden, apps en voorkeuren mee te nemen naar je nieuwe pc.[1]

Of maak op je nieuwe pc een back-up zodat al je digitale bestanden altijd veilig en beschermd zijn.

Windows 11 - Makkelijker leven - Defender

Defender

Wees gerust

Bankieren, kopen, verkopen, plannen, prijsstelling, spelen en dromen: Windows 11 wordt geleverd met geïntegreerde beveiliging om ervoor te zorgen dat het digitale leven van jou en je gezin beschermd is.

Windows 11 - Makkelijker leven - Zoeken

Zoeken

Doe geen concessies

Windows 11-pc's worden geleverd met AI-gestuurde zoekfuncties en geïntegreerde apps om je te helpen je werk, huiswerk of wat je ook maar wilt vinden of doen, gedaan te krijgen.

Windows 11 - Makkelijker leven - Gaming

Gaming

Maak tijd om te spelen

Ontvang de prestaties en pixels die je nodig hebt voor je passie met alle apps en accessoires waar je van houdt. De gaming-wereld ligt aan je voeten met Windows 11.

Windows 11 - Makkelijker leven - Phone Link

Phone Link

Minder heen en weer schakelen tussen je telefoon en pc

Met Microsoft Phone Link kun je bellen en gebeld worden, de apps van je telefoon gebruiken en foto's bekijken. Doe het allemaal zonder je telefoon uit je zak te halen, gewoon vanaf je pc.[2][3]

Windows 11 - Makkelijker leven - PC Game Pass

PC Game Pass

Ontdek je volgende favoriete game

Speel honderden pc-games met Game Pass. Sla de installatie over en alleen of met vrienden meteen je favoriete games. Nieuwe games worden constant toegevoegd, zodat er altijd iets nieuws te spelen is.[4]

Ontdek de nieuwste Windows 11-apps met AI-features!

Paint (AI)

Voor afbeeldingen en verbeelding

Paint bevat nu nieuwe tools waarmee je foto's kunt bewerken als een professional en met een paar woorden een geweldig kunstwerk kunt maken.[5] Met Paint AI verwijder je in een handomdraai een achtergrond en maak je diverse lagen aan om compositie te krijgen. Met Paint Cocreator genereer je afbeeldingen op basis van elke tekstbeschrijving die je invoert. Cocreator helpt je jouw creativiteit te ontketenen en jouw eigen kunstwerken te maken met behulp van AI.

Snipping Tool (AI)

Bewerken, kopiëren en redigeren met gemak

AI in Snipping Tool maakt bewerken eenvoudig, waardoor je gemakkelijk tekst uit een schermafbeelding kunt kopiëren en redigeren.

Photos (AI)

Voor de momenten die het herinneren waard zijn

Bijsnijden, wissen, kleuren en belichting aanpassen - met de Foto's-app krijg je je foto's precies goed.

Clipchamp (AI)

Maak videocontent die boeit

Video's bewerken is eenvoudig met Clipchamp, of je nu met de AI-functie in enkele muisklikken je video’s automatisch genereert of dat je zelf de volledige creatieve controle houdt.

Maak je liefde compleet met Microsoft 365

Microsoft Valentijnsmatch - Microsoft 365

Maak je nieuwe laptop compleet met Microsoft 365. Werk efficiënt, deel met passie en houd alle bekende Office Apps binnen handbereik.
Koop je laptop samen met een jaarabonnement Microsoft 365 en ontvang ook nog eens 3 maanden extra!

[1] Windows Backup kan alleen bestanden, instellingen en apps overzetten van pc's met Windows 10 en hoger. Herstel is beschikbaar in de Windows 11-update van 2022.

[2] Microsoft-account vereist. Om de volledige functionaliteit te ervaren, moeten mobiele telefoons draaien op Android 7.0 of hoger.

[3] Microsoft Phone Link en de pc moeten beide een wifiverbinding hebben, of je kunt de app toestemming geven om je mobiele data te gebruiken.

[4] Abonnement afzonderlijk verkrijgbaar. Internetverbinding vereist voor sommige games en voor cloudgaming.

[5] Voor pen geschikte tablet of pc vereist. Pen is afzonderlijk verkrijgbaar.