Mediamarkt Logo

Alles over de nieuwste Samsung-tablet: Samsung Galaxy Tab S8 series

Daan19 JULI 2023
unknown description

De Galaxy Tab S8-series is de nieuwste tablet-lijn van Samsung en bestaat uit 3 verschillende tablets: de S8, S8 Plus en S8 Ultra.

Vergelijk de Galaxy Tab S8, S8 Plus en S8 Ultra

Vergelijk de Galaxy Tab S8, S8 Plus en S8 Ultra

Alle tablets in de S8-serie hebben dezelfde krachtige Qualcomm-processor en veel werkgeheugen. Daardoor zijn ze allemaal geschikt voor het spelen van grote spellen en professionele fotobewerking. De S8 heeft een scherm van 11 inch en neem je daarom makkelijk overal mee naartoe. Het scherm van de S8 Plus is 12,4 inch en past nog altijd makkelijk in je tas. Dat, in combinatie met het grote werkgeheugen, maakt de S8 Plus een goede tablet voor werk of studie. De S8 Ultra heeft met liefst 14,6 inch het grootste scherm van de 3 Tab S8-tablets en ook de batterij is het krachtigst. Ideaal als laptopalternatief en als je veel grafische programma’s gebruikt, of grote 3D-games speelt.

Hoe verschilt de nieuwste Samsung tablet van de Tab S7?

Hoe verschilt de nieuwste Samsung tablet van de Tab S7?

De Samsung Galaxy Tab S8-series is de opvolger van de Tab S7-series. Deze serie bestond alleen uit de S7 en de S7 Plus. De Ultra-variant was in de S7-serie niet aanwezig. Dat is direct ook het grootste verschil tussen beide Tab-series. Wanneer je dieper inzoomt op de verschillen tussen de Tab S8 en Tab S7, zie je dat de nieuwere variant een net iets krachtigere processor bezit, meer werkgeheugen heeft en ook een camera waar je net iets scherpere foto’s mee maakt.

In welke kleuren is de Samsung Galaxy Tab S8 beschikbaar?

Grijs, zilver en roségoud. Dat zijn de kleuren waarin zowel de Galaxy Tab S8 als de Tab S8 Plus beschikbaar is. Het palet voor de S8 Ultra is minder uitgebreid, want deze grote tablet is alleen beschikbaar in het grijs.

Ontdek het complete aanbod Samsung-tablets bij MediaMarkt

Bekijk soortgelijke artikelen