Mediamarkt Logo

Voor alle gezinnen met tieners

Gezinnen met pubers hebben in het dagelijks leven te maken met strakke planningen. De kinderen moeten naar school, daarna naar de sportclub, ouders werken, het huishouden moet op orde zijn en zowel kinderen als ouders hebben een druk sociaal leven. Deze gezinnen produceren veel was. Als een kledingstuk één keer gedragen is, komt het vaak al in de wasmand terecht. Deze berg wasgoed bestaat vaak uit verschillende soorten textiel en kleur. Wanneer een gezinslid een kledingstuk snel weer nodig heeft, wordt dit soms apart gewassen.

Externe inhoud - Youtube

Omdat wij jou een aangename online ervaring willen bieden op onze website hebben we jouw toestemming nodig om de comfortabele cookies te activeren om de inhoud van partners te kunnen laten zien.

QuickPowerWash

Quick powerwash

Binnen 49 minuten écht schone was

Zie jij elke dag die stapel wasgoed groter en groter worden? Dan is dit programma een echte uitkomst! Met QuickPowerWash was je namelijk in 49 minuten het wasgoed super schoon. Zo zie je de bergen was zo weer voor je ogen verdwijnen!

Handige wastips

Handige wastips

Om het wassen makkelijker te maken

  • Stop sokken in een waszakje, zo blijven ze altijd een setje en voorkom je dat ze steeds verdwijnen.
  • Gebruik geen wasverzwachter bij sportkleding, dan verliest de kleding het ademend vermogen.
  • Zit er eens een wasje tussen dat licht vervuild is, probeer dan Express20 en binnen 20 minuten hangt het wasgoed weer in de kast.
  • Wist je dat een te volle wasmachine kan zorgen voor muf wasgoed? Houd een vuistdikke ruimte aan tussen de was en de trommel.

Het kan nog beter

Het kan nog beter

Dankzij WiFiConn@ct

WifiConn@ct zorgt ervoor dat je altijd verbonden kan zijn met je wasmachine. Je kunt namelijk altijd de status opvragen van het wasprogramma. Zo kun je vanaf de bank zien wanneer de was klaar is, of nog snel even je kind kan ophalen. Daarnaast zie je via de app of het TwinDos-wasmiddel bijna op is en bestel je dit vervolgens gemakkelijk bij.

De juiste droger

De juiste droger

Stoomt kleding

Nu je al die bergen wasgoed hebt gewassen heb je natuurlijk geen plek om alles uit te hangen. Gooi het in de droger en voor je het weet is alles droog! Miele-drogers drogen het wasgoed nauwkeurig, waardoor het langer mooi blijft. De trommel draait zowel linksom als rechtsom, waardoor kleding goed losgeschud wordt en minder kreukt.