Mediamarkt Logo

De Oranje airfryer is online uitverkocht, maar nog wel beschikbaar in een groot deel van onze winkels!

Voor alle jonge gezinnen.

Thijs4 MEI 2023

Jonge gezinnen hebben een hectisch leven: de zorg voor kleine kindjes, het huishouden, een (fulltime) baan en een druk sociaal leven. Dagelijks worden er veel kleine wasjes gedraaid. Eigenlijk is de wasmand nooit leeg. Hardnekkige vlekken moeten worden verwijderd en kleding moet weer hygiënisch schoon worden, met name voor de baby. Ben je een single, woon je samen of heb je een gezin met jonge kinderen of tieners? Welke wasuitdagingen je ook hebt, Miele heeft altijd de ideale oplossing.

Het kan nog beter

Miele powerwash

Met PowerWash 2.0

De was wordt hygiënisch schoon dankzij TwinDos, maar dankzij de PowerWash 2.0-technologie kan dit ook binnen één uur. Het programma QuickPowerWash wast de stapel wasgoed in 59 minuten super schoon. De innovatieve Spin & Spray-technologie gebruikt minder water en bespaart daardoor op verwarmingsenergie. Zo bespaar je niet alleen op tijd, maar ook op water en energie!

Vlekkenfunctie

Vlekkenfunctie

Voor allerlei soorten vlekken

Heeft je kindje het eten over over zijn romper gesmeert, fruithapjes op je tafelkleed, of is je dochtertje er met jouw lippenstift vandoor gegaan? Met behulp van de vlekkenfunctie zijn die vlekken zo verwijderd! Het programma past zich aan op de soort vlek en via het display krijg je tips over de behandeling hiervan.

Handige wastips

Handige wastips

Om het wassen makkelijker te maken

  • Probeer eens de functie kort, zo versnel je het hoofdprogramma.
  • Je kunt het beste eens per week op 60 °C of hoger wassen, zo blijft de wasmachine goed schoon.
  • Zit het beddengoed in de knoop na het wassen? Vouw het vier keer op en zet de hoeken vast met veiligheidsspelden.
  • Wist je dat je de rubberen ring in de deuropening regelmatig moet reinigen?
  • Reinig je wasmachine met speciale wasmiddelreiniger. Soda of azijn kunnen de wasmachine aantasten.

TwinDos

TwinDos

Exacte dosering

Exacte wasmiddeldosering is belangrijk voor het kwaliteitsbehoud van je kleding, maar zorgt er ook voor dat de kleuren helder blijven. Voor de beste resultaten gebruik je het speciale wasmiddel van Miele, vervolgens doseert het TwinDos-systeem geheel automatisch de juiste hoeveelheid op het ideale moment tijdens het wasproces.

De juiste droger

De juiste droger

Voor jonge gezinnen

Wanneer je niet meer weet waar je alle rompertjes en t-shirtjes moet laten drogen, is het tijd voor een droger. Dan wil je natuurlijk een droger waar alles zorgvuldig gedroogd wordt. Dankzij de PerfectDry-technologie komt het wasgoed altijd perfect droog uit de trommel. Kleertjes kunnen meteen weer aan of direct de kast in. Dankzij FrangranceDos ruikt het wasgoed ook nog eens lekker!