Mediamarkt Logo

Voor alle singles en samenwonenden.

Externe inhoud - Youtube

Omdat wij jou een aangename online ervaring willen bieden op onze website hebben we jouw toestemming nodig om de comfortabele cookies te activeren om de inhoud van partners te kunnen laten zien.

TwinDos

Twindos

Exacte dosering

Exacte wasmiddeldosering is belangrijk voor het kwaliteitsbehoud van je kleding, maar zorgt er ook voor dat de kleuren helder blijven. Voor de beste resultaten gebruik je het speciale wasmiddel van Miele, vervolgens doseert het TwinDos-systeem geheel automatisch de juiste hoeveelheid op het ideale moment tijdens het wasproces.

Ontdek alle wasmachines met TwinDos

Handige wastips

Handige washtips

Om kleding langer mooi te houden.

  • Met het Express 20 programma fris je jouw kleding even op. Zo hangt licht vervuild wasgoed zo weer in de kast en blijven jouw zijde bloesjes en wollen truien lang mooi.
  • De juiste temperatuur houdt jouw kleding langer mooi. Check altijd het waslabel: koud wassen is niet altijd beter.
  • Sluit altijd de ritsen van je kledingstukken, zo voorkom je beschadiging.
  • Wissel korte en lange programma’s af. Bij alleen korte programma’s blijven er zeepresten achter.Het kan nog beter

Powerwash2.0

Met PowerWash 2.0

Naast de beste verzorging voor je kleding met TwinDos, kan je nu ook supersnel wassen dankzij PowerWash 2.0. Het programma QuickPowerWash wast een stapel wasgoed binnen 49 minuten écht schoon. Gebruik je daarbij ook de SteamCare functie, dan bespaar je ook nog eens tijd op strijken, je was komt haast kreukloos uit de trommel.

De juiste droger

De juiste droger

Beschermt kleding

Je beschermt jouw kleding in de SoftCare-trommel van Miele. Je was glijdt over een luchtkussen, hierdoor wordt het wasgoed zorgvuldig gedroogd. Naast verzorgend is de wasdroger ook nog eens energiezuinig en droogt hij zeer nauwkeurig. Zo komt het wasgoed nooit nat uit de droger. Bang dat je de geur van wasmiddel kwijt raakt als je de droger gebruikt? Dankzij FrangranceDos heb je altijd heerlijk geurend wasgoed.

Bekijk alle Miele wasmachines