Mediamarkt Logo

Dyson Airstrait-stijltang

unknown description

Met de Dyson Airstrait-stijltang stijl én droog je jouw haar tegelijkertijd. De stijltang werkt op een slimme manier met krachtige luchtstroom, waardoor je haar niet beschadigt. Ontdek alle voordelen van de Dyson Airstrait en profiteer ook van de nieuwe manier om je haar te stijlen.

Profteer van de slimme Dyson-technologie

Geen beschadiging door te warme hitteplaten

Geen beschadiging door te warme hitteplaten

Met de Dyson Airstrait stijl en droog je jouw haar tegelijkertijd met behulp van een warme luchtstroom. Deze slimme haarverzorgingstechnologie werkt niet met hete platen die je haar beschadigen. De luchtstroom verwarmt onder hoge druk, waardoor je haar nauwkeurig en gelijkmatig droogt, terwijl jij het in model brengt. Gebruik hiervoor de nat-naar-droog-stand van de Dyson Airstrait. De stijltang gebruikt geen extreme hitte en behoedt je haar daarmee voor beschadigingen.

Schuine stand voor zacht en glad haar

Schuine stand voor zacht en glad haar

De nat-naar-droog-stand van de Dyson Airstrait zorgt voor een warme luchtstroom die onder een hoek van 45 graden (schuin) door het kapsel gaat. Hierdoor ontstaat een spanning die ervoor zorgt dat je haar zacht en glad wordt. Dit lukt niet met een stijltang die gebruikmaakt van warme platen. Daarnaast zorgt deze techniek voor minder haarschade en haarbreuk.

Intelligente warmteregeling

Intelligente warmteregeling

In de armen van de Dyson Airstrait bevinden zich slimme temperatuursensoren, gemaakt van glasparels. Deze sensoren passen de temperatuur van de luchtstroom 16 keer per seconde aan. Zo wordt de stijltang nooit te heet en beschadigt het je haar niet. Daarnaast zorgt deze slimme techniek ervoor dat de natuurlijke glans van je haar behouden blijft.

Dyson Hyperdymium-motor

Dyson Hyperdymium-motor

In deAirstrait-stijltang van Dyson zit een krachtige Hyperdymium-motor die bijna 12 liter lucht per seconde naar de versterker in het apparaat verplaatst. Dit zorgt voor de hoge luchtdruk waarmee jij je haar tegelijkertijd droogt en stijlt.

Volg je routine nu nog eenvoudiger

Volg je routine nu nog eenvoudiger

Ben jij vaak veel tijd kwijt omdat je jouw haar eerst laat drogen voordat je het kunt stijlen? Met de Dyson Airstrait heb je daar geen last meer van. Stap uit de douche en start direct met het stijlen van je kapsel. Zo ga je van nat haar naar een mooi kapsel, allemaal met hetzelfde apparaat.

Stylingtips

90’s geföhnd kapsel

90’s geföhnd kapsel

Gebruik de Dyson Airstrait om een prachtig jaren 90-kapsel te creëren. Zet je haar vast met rollers en gebruik de stijltang om een zogenaamd Rachel-kapsel te maken, met meerdere steile lagen en een lichte krul aan de onderkant van je haar.

Natuurlijk geföhnd kapsel

Natuurlijk geföhnd kapsel

Met de Airstrait zorg je voor een nette look waar je dagelijks profijt van hebt. Style je haar van nat naar droog en ga met een verzorgde coupe de deur uit.

Lange bubble puff paardenstaart

Heb je lang haar en wil je je daar een mooi pluizige paardenstaart van maken? Met de Dyson Airstrait maak je jouw haar glad en lang. Dit is een goede basis om je verlengde looks te creëren.

Waarom nat haar steil maken?

Een nieuwe stijl creëren

Een nieuwe stijl creëren

Dyson doet veel onderzoek naar de wetenschap van het haar en weet zo dat het makkelijker is om nat haar te restylen. Elke haarstreng heeft zogenaamde waterstofbruggen, die je makkelijker verandert als je haar warm of vochtig is. Zo creëer je dus makkelijker een nieuwe als je haar nat en warm is. De nat-naar-droog-stand van de Dyson Airstrait zorgt voor een combinatie van vocht en luchtstroom, waardoor je jouw haar effectief stijlt, zonder extreme hitte te gebruiken.

De wetenschap achter glanzend haar

De wetenschap achter glanzend haar

Hoe zorgt een stijltang voor zacht en glanzend haar? Omdat de Dyson Airstrait geen extreme hitte nodig heeft om je haar te stijlen, blijft de interne structuur van iedere haar op je hoofd beschermd. Licht weerkaatst beter op zacht en gezond haar en zorgt zo voor een mooie en glanzende afwerking.

Display en functies

Nat haar steil maken

Nat haar steil maken

Gebruik de nat-naar-droog-stand om je haar tegelijkertijd te drogen en te steil te maken. Hiervoor gebruik je een van de 3 vooraf ingestelde temperaturen (80 °C, 110 °C en 140 °C). Hiermee verander je nat haar met één apparaat in volledig naar wens afgewerkt kapsel.

Droog haar opfrissen

Droog haar opfrissen

Als je haar al droog is, gebruik je de droogstand van de Dyson Airstrait. Hiermee vernieuw of verbeter je jouw kapsel ook als je haar is opgedroogd. Stijl op 120 °C of 140 °C, of gebruik de optionele Boost-stand om je droge haar helemaal opnieuw te stijlen.

Zie hoe de intuïtieve luchtstroom loopt op het lcd-scherm

Zie hoe de intuïtieve luchtstroom loopt op het lcd-scherm

De Dyson Airstrait maakt gebruik van een slimme techniek die precies herkent wanneer er haar tussen de armen van het apparaat ligt. Zo past de stijltang de luchtstroom precies aan op wat jouw haar nodig heeft. Dit maakt het stijlen van je haar energiezuiniger en stiller. Op de Airstrait van Dyson zit een handig High-definition kleurendisplay waarop je precies ziet hoe de luchtstroom loopt en wat de temperatuur is. Dit bekijk je ook makkelijk tijdens het stijlen.

Vergrendelingsfunctie en automatisch pauzeren

Vergrendelingsfunctie en automatisch pauzeren

Gebruikde handige vergrendelingsfunctie van de Dyson Airstrait om het apparaat veilig te gebruiken. Je verschuift de knop om de stijltang te vergrendelen en te ontgrendelen. In vergrendelde toestand gebruik je de Dyson Airstrait om je haar voorzichtig voor te drogen. Zo geef je jouw haar meer volume. Daarnaast hoef je je geen zorgen te maken over de veiligheid met de Dyson Airstrait, want de stijltang pauzeert automatisch als hij 3 seconden ongebruikt is neergelegd. Wanneer je het apparaat daarna weer oppakt, start de luchtstroom ook automatisch weer op.

Ontworpen om de haarsterkte te behouden

Ontworpen om de haarsterkte te behouden

De Dyson Airstrait is zo ontworpen dat je haar altijd stijlt op de meest ideale temperatuur. Zo gebruik je nooit extreme hitte, iets wat met stijltangen met hete platen vaak wel gebeurt. Gebruik de nat-naar-droog-stand om je haar op een gezonde manier te bewerken en behoud je haarsterkte en bescherm de glans van je kapsel.