MM logo red

Dyson V15s Detect Submarine met dweilfunctie

Thijs13 MAART 2024
unknown description

Met de Dyson V15s Detect Submarine zuig en dweil je vloeren met één handbeweging. Met de krachtige snoerloze steelstofzuiger maak je snel korte metten met vuil, moddervlekken en huisdierharen in alle delen van het huis. De dweilfunctie reinigt altijd met schoon water. Op deze pagina lees je alles over de Dyson V15s Detect Submarine.

De belangrijkste functies van de Dyson Submarine

Dyson Submarine roterende dweilborstel

Dyson Submarine roterende dweilborstel

Met de roterende dweilborstel verwijder je hardnekkige vlekken op de vloer met een subtiele armbeweging. De gemotoriseerde dweilborstel is geschikt voor harde vloeren en beschikt over een handig reinigingssysteem, waardoor je altijd met schoon water dweilt.

Fluffy OpticTM vloerzuigmond

Fluffy OpticTM vloerzuigmond

Met de Fluffy Optic vloerzuigmond vind je vuil, stof en vieze vlekken die je anders niet waren opgevallen. De Fluffy Optic zuigmond maakt gebruik van een ingebouwde LED-lichtstraal, waarmee je ook onzichtbaar vuil in no-time opzuigt.

Digital Motorbar TM vloerzuigmond

Digital Motorbar TM vloerzuigmond

De Digital Motorbar vloerzuigmond beschikt over kleine tandjes waarmee je haren ontklit. Zo zuig je op een krachtige manier stof en huisdierharen op van elk vloertype en van ieder tapijt

Reinig harde vloeren in het hele huis

Vuil van huisdieren

Vuil van huisdieren

Met de Dyson Submarine laat je voerresten en modderige pootafdrukken razendsnel verwijderen. Gebruik de roterende dweilborstel en verwijder vuil van stenen houten of keramieken vloeren. Dit opzetstuk is geschikt voor harde vloeren.

Gemorste kookresten

Gemorste kookresten

Wil je tijdens het koken nog weleens per ongeluk tomatensaus morsen, of staat je yoghurt met ontbijtgranen niet altijd even veilig? Geen probleem voor de roterende dweilborstel van de Dyson V15s Detect Submarine.

Na etenstijd wordt het snel schoonmaaktijd.

Na etenstijd wordt het snel schoonmaaktijd.

Met de Dyson Submarine manoeuvreer je uiterst soepel langs stoelen, tafels en banken. Dus morst er tijdens het diner regelmatig eten en drinken op de vloer? Met de Submarine is dat zo weer schoon.

Bende in de badkamer

Bende in de badkamer

Ook voor de badkamer is de Dyson Submarine roterende dweilborstel zeer geschikt. Maak met een soepele handbeweging aan tandpastaresten, hardnekkige vlekken en opgedroogde vloeistoffen op de badkamervloer.

Dyson SubmarineTM roterende dweilborstel-technologie

Dweilt altijd met schoon water

Dweilt altijd met schoon water

Vuil, haren en vieze vloeistoffen worden met elke draai van de roterende dweilborstel uit de borstel verwijderd. Op deze manier is het water waarmee je schoonmaakt altijd schoon en klaar voor de volgende moddervlek.

Laat geen vuil en strepen achter

Laat geen vuil en strepen achter

Soms dweil je de vloer en blijven er alsnog vieze strepen of vlekken achter. Daar is met de roterende borstel van de Dyson Submarine geen sprake van. De borstel is ontworpen om water te absorberen en vuil te onttrrekken. Zo wordt je vloer blinkend schoon

Onthult 2x meer microscopisch stof

Onthult 2x meer microscopisch stof

Dankzij de Fluffy Optic TM vloerzuigmond worden ook onzichtbare stofhopen zichtbaar op harde vloeren. Zo mis je geen vlek meer. Dit mondstok verspreidt een lichtstraal om de borstel die ook het fijnste stof opmerkt en verwijdert.

Automatische aanpassing aan tapijten en vloerkleden

Automatische aanpassing aan tapijten en vloerkleden

Gebruik de Motorbar vloerzuigmond voor tapijten en vloerkleden. Deze borstel heeft een speciale technologie die stof en haar opzuigt, hoe hardnekkig het zich ook in je tapijt of vloerkleed heeft genesteld. Dankzij slimme Dyson DLS-technologie wordt de weerstand van de borstel 360 keer per seconde gecontroleerd, zodat de borstel zich automatisch aanpast aan het oppervlak.

Vangt haar zonder te klitten

Vangt haar zonder te klitten

De zuigmond met Motorbar is voorzien van een rij kleine tanden waarmee je vastgeklitte haren opzuigt. De borstel werkt als een schroef, waardoor de haren direct naar het stofreservoir worden gestuurd en niet vastklitten in de borstel.

Profiteer van de intelligente Dyson technologie

Telt microscopisch kleine stofdeeltjes

Telt microscopisch kleine stofdeeltjes

De Dyson Submarine heeft een ingebouwde piëzosensor, die 15.000 keer per seconde het aantal stofdeeltjes dat wordt opgenomen telt. Op het lcd-scherm zie je de stofdeeltjes minder worden, naarmate je vaker over een deel van je vloer heengaat. Zo weet je precies wanneer de kamer écht schoon is.

Past de zuigkracht op intelligente wijze aan

Past de zuigkracht op intelligente wijze aan

Hoe meer stof en vuil op de vloer, hoe harder de Dyson Submarine werkt om het oppervlak schoon te krijgen. De slimme steelstofzuiger herkent het vuil en telt hoeveel ervan voor de borstel ligt. De zuigkracht wordt vervolgens automatisch aangepast aan het stofniveau dat de stofzuiger ziet.

Grondige reiniging op basis van wetenschap

Op het scherm van de Dyson Submarine zie je vier gekleurde balkjes waarop je precies afziet hoeveel stof de steelstofzuiger heeft verwijderd. Zo kun je op een haast wetenschappelijke manier zien hoe schoon de ruimte is geworden.

Krachtige Dyson prestaties

Hoge zuigkracht

Hoge zuigkracht

De grondige reiniging die je met een Dyson Submarine bewerkstelligd is te danken aan de krachtige Dyson Hyperdymium-motor. Deze motor draait tot 125.000 toeren per minuut en krijgt daarmee zelfs de meest hardnekkige vlekken schoon.

Root Cyclone™ technologie

Root Cyclone™ technologie

De ingebouwde Root Cyclone-technologie heeft 14 cyclonen die samen tot 100.000 gram stof en vuil opvangen en sorteren, zodat de luchtstroom altijd vrij is voor de volgende stof- en vuilresten zonder dat de Dyson Submarine aan zuigkracht verliest.

1 uur lang volle zuigkracht

1 uur lang volle zuigkracht

Dankzij de krachtige batterij van de Dyson Submarine maak je liefst 60 minuten schoon op volle kracht, genoeg om het huis grondig schoon te maken. Toch langer nodig? De batterij is ook apart verkrijgbaar en makkelijk verwisselbaar, zodat je nog de steelstofzuiger nog langer gebruikt.

De meest geavanceerde machinefiltratie van Dyson

Filtratie in meerdere fasen

Filtratie in meerdere fasen

De Dyson v15 Submarine beschikt over een volledig afgedicht filtratiesysteem dat 99,99% van de microscopisch deeltjes en allergenen opvangt. De steelstofzuiger vangt de vuildeeltjes op en blaast vervolgens schonere lucht uit.

Vangt microscopisch kleine deeltjes op

Vangt microscopisch kleine deeltjes op

Geen vuildeeltje is veilig voor de Dyson Submarine. De steelstofzuiger vangt stof- en vuildeeltjes tot 0,3 micrometer. Daarmee verwijdert de Submarine V15s ook deeltjes zo klein als allergenen, schimmelsporen, huisstofmijt en huidschilfers.

Drie vermogensstanden

De Dyson 15s Submarine beschikt over 3 vermogensstanden: automodus, ecomodus en boostmodus. De slimme Auto-modus verhoogt het vermogen als het nodig is en bespaart juist energie waar het kan. De energiezuinige Eco-modus zorgt voor een langere gebruiksduur voor grotere schoonmaakbeurten. Met de boost-modus verwijder je hardnekkige vlekken met een korte, intensieve reiniging.

Handige accessoires

Verwisselbare accu

Verwisselbare accu

De batterij van de Dyson steelstofzuiger is eenvoudig te verwijderen en vervangen met 1 druk op de knop. Schaf een extra accu aan en gebruik de Dyson V15s Detect Submarine dubbel zo lang.

Lcd-scherm

Lcd-scherm

Op de steelstofzuiger zit een klein lcd-scherm waarop je precies ziet wat er wordt opgezogen. Daarnaast lees je af hoelang de stofzuiger nog werkt op de accu, schakel je van vermogensstand en krijg je onderhoudswaarschuwingen.

Maak het stofreservoir leeg zonder het aan te raken

Maak het stofreservoir leeg zonder het aan te raken

Een automatisch en hygiënisch uitwerpmechanisme zorgt ervoor dat je met 1 handeling het stofreservoir leegt.

Wasbare onderdelen

Wasbare onderdelen

Mocht het filter van de Fluffy borstel toch vuil zijn, maak je deze makkelijk los en schoon. Zo verwijder je stofhopingen en zorg je voor de beste prestaties.

Gemakkelijk onderhoud

Gemakkelijk onderhoud

Ook de rol van de dweilborstel maak je makkelijk los voor eenvoudig en hygiënisch onderhoud.

Uitlekbak

Uitlekbak

De Dyson Submarine beschikt over een handige uitlekbak die eventuele waterresten opvangt en verbergt.

Muuroplaadstation

Muuroplaadstation

Berg de Dyson V15 Detect steelstofzuiger met dweilfunctie na gebruik praktisch op in het oplaadstation. Deze hang je eenvoudig aan de muur, zodat de zuiger niet in de weg staat.