Het assortiment van Miele

Keukenapparatuur

Design is in de ogen van Miele niet alleen het uiterlijk van een apparaat, maar ook de beleving tijdens het gebruik. Bij Miele vindt u dan ook apparaten die qua vorm, materiaalgebruik en functionaliteit perfect op uw wensen zijn afgestemd.

Stofzuigers

Toonaangevende vooruitgang, technische perfectie en de beste kwaliteit; dat zijn de pijlers die Miele hanteert bij het maken van haar stofzuigers. Ontdek de op maat gesneden stofzuigers die afgestemd zijn op uw specifieke wensen.

Koffieautomaten

Voor Miele is koffie een passie. Daarom heeft Miele haar koffieautomaten geperfectioneerd. Het resultaat is aromatische koffie, een zeer comfortabele bediening en exclusief design. Van inbouwkoffieautomaten tot vrijstaande espressomachines.

Populaire Miele producten

Miele

Sinds de oprichting in 1899 is het motto van Miele 'immer besser'. Dat staat bij het merk gelijk aan 'steeds betere producten maken'. Trouw aan deze filosofie produceert Miele producten van een bijna spreekwoordelijk hoge kwaliteit. Er wordt bij Miele dan ook niets aan het toeval overgelaten om kwaliteit en duurzaamheid te kunnen blijven garanderen. Het merk onderwerpt alle apparaten dan ook steekproefsgewijs aan een genadeloze duurproef. Pas als de apparaten deze duurproef hebben doorstaan, verdienen ze de naam Miele. Dit biedt u de geruststellende zekerheid dat u de beste huishoudelijke apparaten in huis haalt. En dat maakt Miele uniek.

Miele huishoudelijke- en keukenapparatuur

Er zijn veel goede redenen om voor de huishoudelijke- en keukenapparatuur van Miele te kiezen. Het motto van Miele is sinds de oprichting in 1899 “Immer besser”. Dat betekent dat Miele er alles aan doet om “Immer besser” te zijn dan andere merken en “steeds betere producten te maken”. Trouw aan deze filosofie produceert Miele wasmachines, stofzuigers, vaatwassers, wasdrogers, koffiemachines en andere huishoudelijke apparaten en keukenapparatuur van een bijna spreek-woordelijk hoge kwaliteit. Voor jou als klant klanten betekent dit de geruststellende zekerheid dat je de beste huishoudelijke apparaten in huis haalt.

Het merk Miele

In veel landen is Miele een van de meest geliefde merken voor huishoudelijke apparaten en keukenapparatuur. In de Duitse ranglijst van ‘beste merken’ is Miele uitgeroepen tot het beste productmerk aller tijden (best brand ever). Het merk zegt tegelijkertijd ook iets over de gebruiker: Miele-klanten hechten veel waarde aan kwaliteit en stellen hoge eisen aan de techniek en milieuvriendelijkheid van hun apparatuur. Kies je voor Miele apparatuur dan kies je voor kwaliteit en duurzaamheid.

De kwaliteit van Miele

Al meer dan 100 jaar staat Miele garant voor perfecte kwaliteit. Huishoudelijke apparatuur van Miele onderscheidt zich door betrouwbaarheid en duurzaamheid. Als enige fabrikant in de branche test Miele zijn producten op een zeer lange levensduur. Vrijwel alle Miele-klanten blijven Miele trouw en bevelen Miele aan. Om de hoge kwaliteitsstandaard ook in de toekomst te kunnen blijven garanderen, blijven zij naar opties om hun organisatie én producten te verbeteren. Dit betekend bij elke productverandering een verbetering.

De service van Miele

Bij Miele staat service hoog in het vaandel. De snelle en efficiënte klantenservice van Miele is in Duitsland al 17 keer door klanten gekozen tot nummer 1 in de branche. Voor een deskundige reiniging komt Miele graag bij je langs. Miele staat altijd voor je klaar.

Het design van Miele

De apparatuur van Miele heeft een modern design en is in technologisch opzicht altijd zeer vooruit-strevend. Miele-inbouwapparaten is verkrijgbaar in diverse designlijnen en kleurwerelden. Miele-apparaten zijn qua vorm, materiaalgebruik en functionaliteit volledig op elkaar afgestemd. In welke stijl je huis ook is ingericht: Miele past perfect bij elk design.

Het comfort van Miele

Een draaiknop, een onopvallende sensorbediening of een touchscreen: de bediening van Miele-apparaten is eenvoudig en aantrekkelijk. Zowel de keukenapparatuur als huishoudelijke apparatuur van Miele beschikken over slimme automatische programma’s waarbij succes is gegarandeerd. Miele doet er alles aan om het gebruikersgemak te bieden dat je zoekt.

De techniek van Miele

Miele staat voor een perfecte resultaat, lange levensduur en een zeer laag energieverbruik. In de keuken tijdens het koken, bij het afwassen en het stofzuigen. Dit is te danken aan de superieure techniek met vele innovatieve functies.Talrijke eerste plaatsen bij tests van de Duitse consumentenorganisatie en andere instellingen overal ter wereld onderstrepen dit.