Onze reparatiediensten voor uw duurzaamheid

Vroeger leefden we in een wegwerpmaatschappij – tegenwoordig is duurzaam repareren aan de orde van de dag. Natuurlijk ondersteunen wij deze sociale trend met bijpassende diensten voor u. Want op de weg naar een duurzamere samenleving heeft repareren een heel bijzondere betekenis. Dit bespaart effectief grondstoffen die anders nodig zouden zijn voor nieuwe productie, vervuilende stoffen komen niet in de natuurlijke kringloop terecht en uiteindelijk verandert zo de houding van elk persoonlijk individu. Weg van "Na mij, de zondvloed" naar een duurzamere toekomst.

Betterway - Productreparatie - Smartbar

Smart, smarter, Smartbar

Bij onze "Smartbars" bieden wij professionele diensten voor uw technologische producten. Met de "Startklaar"-service nemen wij de eerste inbedrijfstelling voor onze rekening, controleren wij de functionaliteit en maken wij uw apparaat weer geschikt. Bij onze Express reparatie kunt u terecht voor het vervangen van display en accu en voor kleine reparaties aan uw smartphone. Uiteraard bieden wij deze service ook aan voor apparaten die niet bij ons zijn gekocht. Alleen al in 2019 werden in totaal 600.000 reparaties uitgevoerd aan onze "smartbars".

Betterway - Productreparatie - Reparatieservice

Onze reparatieservice

Naast snelle spoedreparaties bieden wij ook een uitgebreide reparatieservice voor defecte toestellen. Neem dan hier contact op met onze specialisten.

Correcte verwijdering

Als u op de juiste manier recyclet, draagt u actief bij aan het behoud van hulpbronnen en voorkomt u dat giftige stoffen in het milieu terechtkomen.

Lees meer

Bewust gebruik van producten

Grondstoffenbesparend gebruik en efficiënt gebruik zijn voor ons bijzonder belangrijk.

Lees meer

Weggooien voorkomen dankzij de Outlet

Weggooien is zonde. Verleng de levensduur van producten door geretourneerde, beschadigde en gerepareerde producten extra voordelig te kopen.

Lees meer

Duurzamer leven - Dit is wat je kunt doen

Bewust winkelen met BetterWay-producten

Duurzaam winkelen betekent niet dat je moet afzien van consumptie. Daarom vind je in ons assortiment al meer dan 1.000 producten met het BetterWay-logo voor meer duurzaamheid.

Lees meer

Duurzaam gebruik

De meeste apparaten hebben veel meer duurzaamheidspotentieel dan u denkt. Ontdek hier hoe u apparatuur duurzamer kunt gebruiken.

Lees meer

Reparatie

Uit de wegwerpmaatschappij, naar de circulaire economie. Apparaten laten repareren of repareren is goed voor de portemonnee en het milieu.

Lees meer

Onze BetterWay-producten voor een duurzamer huishouden