• Binnen 30 minuten ophalen in onze winkel

 • 7 dagen per week thuisbezorgd

 • Gratis retourneren binnen 30 dagen

 • Voor 12:30 besteld, vandaag in huis

Kies een winkel
Toon alle winkels

Onze reparatiediensten voor uw duurzaamheid

Vroeger leefden we in een wegwerpmaatschappij – tegenwoordig is duurzaam repareren aan de orde van de dag. Natuurlijk ondersteunen wij deze sociale trend met bijpassende diensten voor u. Want op de weg naar een duurzamere samenleving heeft repareren een heel bijzondere betekenis. Dit bespaart effectief grondstoffen die anders nodig zouden zijn voor nieuwe productie, vervuilende stoffen komen niet in de natuurlijke kringloop terecht en uiteindelijk verandert zo de houding van elk persoonlijk individu. Weg van "Na mij, de zondvloed" naar een duurzamere toekomst.

Betterway - Productreparatie - Smartbar

Smart, smarter, Smartbar

Bij onze "Smartbars" bieden wij professionele diensten voor uw technologische producten. Met de "Startklaar"-service nemen wij de eerste inbedrijfstelling voor onze rekening, controleren wij de functionaliteit en maken wij uw apparaat weer geschikt. Bij onze Express reparatie kunt u terecht voor het vervangen van display en accu en voor kleine reparaties aan uw smartphone. Uiteraard bieden wij deze service ook aan voor apparaten die niet bij ons zijn gekocht. Alleen al in 2019 werden in totaal 600.000 reparaties uitgevoerd aan onze "smartbars".

Betterway - Productreparatie - Reparatieservice

Onze reparatieservice

Naast snelle spoedreparaties bieden wij ook een uitgebreide reparatieservice voor defecte toestellen. Neem dan hier contact op met onze specialisten.

 • Correcte verwijdering

  Als u op de juiste manier recyclet, draagt u actief bij aan het behoud van hulpbronnen en voorkomt u dat giftige stoffen in het milieu terechtkomen.

  Lees meer

 • BetterWay-producten

  In ons assortiment vind je al meer dan 1.000 producten met het BetterWay-logo voor meer duurzaamheid. Dit worden alleen maar meer producten.

  Lees meer

 • Bewust gebruik van producten

  Grondstoffenbesparend gebruik en efficiënt gebruik zijn voor ons bijzonder belangrijk.

  Lees meer

Duurzamer leven - Dit is wat je kunt doen

 • Bewust winkelen

  Duurzaam winkelen betekent niet dat u moet afzien van consumptie. Met ons BetterWay-logo kiest u altijd voor meer duurzaamheid.

  Lees meer

 • Duurzaam gebruik

  De meeste apparaten hebben veel meer duurzaamheidspotentieel dan u denkt. Ontdek hier hoe u apparatuur duurzamer kunt gebruiken.

  Lees meer

 • Reparatie

  Uit de wegwerpmaatschappij, naar de circulaire economie. Apparaten laten repareren of repareren is goed voor de portemonnee en het milieu.

  Lees meer

Onze BetterWay-producten voor een duurzamer huishouden