Mediamarkt Logo

Onze reparatiediensten voor uw duurzaamheid

Vroeger leefden we in een wegwerpmaatschappij, maar tegenwoordig is duurzaam repareren aan de orde van de dag. Natuurlijk ondersteunen wij deze sociale trend met bijpassende diensten voor jou. Want op de weg naar een duurzame samenleving heeft repareren een heel bijzondere betekenis. Het bespaart grondstoffen die anders nodig zouden zijn voor nieuwe productie, vervuilende stoffen komen niet in de natuur terecht en uiteindelijk verandert zo de houding van elk individu.

Betterway - Productreparatie - Smartbar

Smart, smarter, Smartbar

Bij onze Smartbars bieden wij professionele diensten voor je technologische producten. Met de Startklaar-service nemen wij de eerste inbedrijfstelling voor onze rekening, controleren wij de functionaliteit en maken wij jouw apparaat weer geschikt voor gebruik. Bij onze Express-reparatie kun je terecht voor het vervangen van display, accu en voor kleine reparaties aan jouw smartphone. Wij bieden deze service zelfs aan voor apparaten die niet bij ons zijn gekocht. Alleen al in ons boekjaar 2022/2023 werden in totaal 3,2 miljoen reparaties uitgevoerd aan onze Smartbars in alle Europese MediaMarkt-winkels. Dit heeft 9.300 ton aan elektronisch afval bespaard. We hebben als doel gesteld om 3,5 miljoen reparaties te bewerkstelligen tegen 2025/2026.

Betterway - Productreparatie - Reparatieservice

Onze reparatieservice

Naast snelle spoedreparaties bieden wij ook een uitgebreide reparatieservice voor defecte toestellen. Neem daarvoor contact op met onze specialisten.

Onze BetterWay-producten voor een duurzamer huishouden