MM logo red

WK 2022: alles voor de ultieme thuiswedstrijd

Roos2 MEI 2023

Haal de vlaggetjes van zolder en maak die WK-poule met je collega’s want het WK 2022 komt eraan. Op 20 november barst het wereldkampioenschap voetbal los en genieten voetbalfans wereldwijd van maar liefst 64 wedstrijden. Omdat het WK dit jaar in de winter is, hebben wij alles voor een gezellige thuiswedstrijd op een rij gezet. Van grote (en minder grote) tv’s, soundbars en oordopjes tot koele drankjes, slimme verlichting en lekkere snacks. Niks staat een geslaag

Schiet en scoor!

MediaMarkt game world cup

Trap jij zelf graag een balletje, dan zou je wel eens een leuke prijs kunnen winnen. Vanaf 17 oktober dagen we je uit om met ons online voetbalspel de meeste goals te scoren. Van de winnaars gaan 9 topscorers naar de finale, in een van onze winkels. Schiet je daar de bal in de goal, dan win je een mooie prijs. Koop je tussen 17 oktober en 19 november een tv bij MediaMarkt? Dan maak jij kans om je direct te kwalificeren voor deze finale, zonder het online spel te spelen.

Kijk het WK voetbal thuis voor de buis

World cup 20222 televisies

Een wereldkampioenschap voetbal kijken doe je met een beamer of een lekker grote televisie. Trek de gordijnen dicht, schuif je bank voor het scherm en geniet van spannende voetbalwedstrijden. Heb je veel ruimte en wil je met je neus in het gras van het veld zitten? Ga dan voor een gigantisch grote tv van 75 inch of nog groter. Als je wat kleiner behuisd bent of als student op kamers woont, kun je ook kiezen voor een tv van 32 inch of 43 inch. Er is altijd een tv die in jouw huiskamer past. Kijk je liever via een beamer op een projectiescherm? Ook die kun je in alle soorten en maten bij ons kopen. Prettige wedstrijd!

Vul je kamer met oorverdovend geluid

World cup 2022

Nu je lekker voor je televisie zit, wil je iedere doeltrap, schreeuw en scheidsrechtersfluit horen. Onze soundbars, speakers en home cinema sets zorgen voor het stadiongeluid in jouw woonkamer. Sluit een soundbar aan op je tv het lijkt alsof je tussen de juichende supporters zit op de tribune. Na de wedstrijd bouw je jouw eigen overwinningsfeest met een krachtige bluetooth partyspeaker. Sommige partyspeakers geven zelfs een lichtshow, ideaal voor dat extra feesteffect. Wil je het maximale uit jouw voetbalavond halen, installeer dan een – al dan niet draadloze – home cinema set. Je hebt dan zo’n overweldigend geluid dat het lijkt alsof je het WK in de bioscoop zit te kijken.

Snacks voor hongerige WK-supporters

World cup 2022

Voetbal maakt hongerig en het WK kijken doe je natuurlijk niet op een lege maag. Wil je geen seconde van de wedstrijd en voorbeschouwing missen? Ga dan voordat de wedstrijd begint met de hele club gourmetten of (steen)grillen. Zo ga je vol energie de wedstrijd in. Je buren willen de volgende keer wéér bij jou kijken als je ze tijdens de wedstrijd een frietje uit de frituurpan serveert. Houd je het liever gezond? Uit een airfryer tover je vetarme bitterballen, chickenwings en schalen vol vegetarische snacks.

Tips voor dorstige WK-fans

World cup 2022

Met 64 wedstrijden in het vooruitzicht moet je natuurlijk goed drinken en vooral wakker zijn. Een koffiezetapparaat sleept je de vroegste wedstrijden door.Of je nu gaat voor filterkoffie, cups of verse bonen, na een sterke espresso zit jij zo fris als een hoentje voor het scherm. Toe aan een koud sapje of biertje? Maak ruimte in je ijskast of koop een extra koelkast of vriezer. Daar kunnen voor het hele toernooi al je dranken in. Pro’s zetten een tafelmodel koelkast naast hun stoel voor het echte skybox-gevoel. Voor de liefhebbers van bruiswater hebben we de sodastream. Hiermee maak je zelf je frisdrank in de lekkerste smaken.

Zo volg je het WK onderweg

World cup 2022 smartphones

Zit je in de bus, heb je late dienst of moet je verplicht op bezoek bij opa en oma? Geen paniek, je volgt het WK gewoon via je tablet of mobiele telefoon. Plug je AirPods, (draadloze) oordopjes of koptelefoon in en volg de wedstrijd waar je ook bent. Als je snel afgeleid bent door omgevingsgeluid kun je het best een headphone met noise cancelling kopen. Zorg dan wel dat je niet actief deelneemt aan het verkeer.

Mis niks van het WK in jouw smart home

Smart home world cup 2022

Als voetbalfan zit je gekluisterd aan de buis en wil je geen kostbaar moment missen. Hoe handig is het dan als jouw smart home allerlei klusjes voor je doet. Via Google Home of Apple HomeKit bedien je jouw apparaten via je tablet, smartwatch of mobiel. De robotzuiger stofzuigt je vloer zodat je zorgeloos weer nieuwe chips kunt morsen. Dankzij jouw elektrische rails hoef jij niet meer op te staan om je gordijnen te sluiten. Ideaal dat je slimme verlichting dan ook meteen uitgaat. Zelfs voor je thermostaat hoef je de reservebank niet af, want ook die werkt automatisch. En belt er iemand aan tijdens die beslissende penalty dan vraag je via je Ring-deurbel of die persoon op een minder spannend tijdstip terug wil komen.