Mediamarkt Logo

MediaMarkt Nederland hoofdsponsor van Feyenoord

unknown description

Met trots kondigen we aan dat MediaMarkt Nederland vanaf 1 juli de hoofdsponsor is van Feyenoord! Tijdens een persconferentie in De Kuip hebben we vandaag officieel ons partnership bekrachtigd, wat het begin markeert van een samenwerking voor de komende 3 jaar. Vanaf 1 juli zal ons logo met trots schitteren op het iconische Feyenoord-shirt. Niet alleen bij de mannen, ook bij de vrouwen en de jeugd.

Externe inhoud - Youtube

Omdat wij jou een aangename online ervaring willen bieden op onze website hebben we jouw toestemming nodig om de comfortabele cookies te activeren om de inhoud van partners te kunnen laten zien.

The perfect match

The perfect match

Beide partijen hebben elkaar onder andere gevonden vanwege een aantal overeenkomsten en waardes: ons hoofdkantoor staat in Rotterdam, de clubs kleuren rood en wit, beide organisaties kennen een ‘no-nonsense’ cultuur, zijn gepassioneerd en staan midden in de maatschappij. Hierdoor is deze samenwerking een natuurlijke fit. Onze CEO Remko Rijnders vat het goed samen: “MediaMarkt is de elektronicaketen voor iedereen. Of het nu gamers, gadgetfanaten of klanten zijn die een nieuwe tv of een broodrooster nodig hebben. En zo is voetbal een sport - en Feyenoord bij uitstek de club - voor iedereen, waar je ook vandaan komt.”

What’s in it for us

What’s in it for us

Natuurlijk vergroot het partnership de zichtbaarheid van MediaMarkt, maar het gaat ook om de eindeloze activatiemogelijkheden. Houd onze pagina’s goed in de gaten!

Van en voor iedereen

Van en voor iedereen

Een ander belangrijk onderdeel voor het partnership is de betrokkenheid van beide partijen bij verschillende maatschappelijke projecten en goede doelen. We zullen onze krachten bundelen op het gebied van sociale initiatieven, waarbij we onze impact op de gemeenschap vergroten. En het onderstreept voor ons het belang van diversiteit en inclusie, juist omdat we ook de vrouwen en de jeugd steunen.

Let’s Go

Let’s Go

Met deze unieke samenwerking laten we opnieuw zien dat we niet zomaar een retailer zijn. We zijn MediaMarkt. We kijken uit naar de mogelijkheden die het partnership met Feyenoord zal bieden.