Mediamarkt Logo

LG magnetrons

Krachtige prestaties en heerlijke gerechten. Moeiteloos met de magnetrons van LG.

Houtskool Hitte Element

Sappig van binnen, knapperig van buiten

Sappig van binnen, knapperig van buiten

Als je een gerecht bereidt, wil je natuurlijk een knapperige buitenkant en een sappige binnenkant. Hiervoor heeft LG het unieke Houtskool Hitte Element ontwikkeld. Dit element bestaat uit houtskoolvezeld en zorgt voor de beste bereiding van je gerechten. En daarvoor is geen opwarmtijd nodig – het element is gelijk warm. Resultaat: een kortere bereidingstijd en een overheerlijk resultaat.

Externe inhoud - Youtube

Omdat wij jou een aangename online ervaring willen bieden op onze website hebben we jouw toestemming nodig om de comfortabele cookies te activeren om de inhoud van partners te kunnen laten zien.

Smart Inverter Motor

Krachtige prestaties

LG’s unieke Smart Inverter Motor wordt gebruikt bij al onze combimagnetrons en SpeedOvens. Dit is het krachtige hart van deze apparaten en zorgt voor de beste prestaties en goede bereiding van je maaltijden. De Smart Inverter Motor levert namelijk continu een constante temperatuur. Zo ben je altijd zeker van de beste bereiding van je favoriete maaltijden.

Externe inhoud - Youtube

Omdat wij jou een aangename online ervaring willen bieden op onze website hebben we jouw toestemming nodig om de comfortabele cookies te activeren om de inhoud van partners te kunnen laten zien.

Dezelfde prestaties als een inbouwoven

Maar dan als losstaand model

Een professionele oven is voor de echte kook- en bakliefhebber een must. Vaak ben je dan aangewezen op inbouwmodellen, maar niet bij LG. Wij bieden jou professionele prestaties in een vrijstaande oven met onze LG SpeedOven! De SpeedOven is voorzien van boven- en onderwarmte en zorgt daarmee voor een gelijkmatige bereiding. Gerechten worden een lust voor het oog.Ronde binnenkant

Kip

Betere geleiding van warme lucht

Naast de boven- en onderwarmte zorgt nog iets voor een perfecte bereiding: de ronde binnenkant. Een unieke eigenschap van onze ovens die verschillende voordelen biedt. Door de ronde vorm wordt namelijk de warme lucht beter verspreid. Onmisbaar voor overheerlijke resultaten. Door de ronde binnenkant is ook het draaiplateau groter gemaakt, zodat ook grotere ovenschalen makkelijk passen. De schoonmaak is daardoor ook makkelijker, want resten kunnen niet in de hoeken ophopen.

EasyClean coating

EasyClean

Makkelijk schoonmaken na gebruik

De binnenzijde van de combimagnetrons is voorzien van de speciale EasyClean coating. Daardoor wordt schoonmaken een stuk makkelijker. Deze coating heeft een hogere dichtheid, waardoor vuil zich niet kan hechten. Wat je ook in de combi-magnetron bereidt: schoonmaken wordt een eenvoudige klus.

Behoud alle smaken en vitamines

Vitamines

Met de kracht van stoom

Bij geselecteerde modellen van onze combi-magnetrons en SpeedOven wordt een stoomschaal meegeleverd. Het grote voordeel van stoom is dat smaken en vitamines behouden blijven. Zet eenvoudig heerlijke én gezonde gerechten op tafel. Gezond koken wordt een makkie!

Bekijk soortgelijke artikelen