MM logo red

Bosch foodprocessors: vergelijk de verschillende modellen

Luuk26 FEBRUARI 2024
unknown description

Laten we meteen met de deur in huis vallen: in de moderne keuken mag een keukenmachine eigenlijk niet ontbreken. Een goede keukenmachine automatiseert je koken en scheelt veel tijd, van het snipperen van uien tot het kneden van deeg. De keukenmachines van Bosch gaan hierin nog een stapje verder. Het geheim van de Bosch keukenmachines schuilt niet alleen in de oerdegelijke kwaliteit, maar ook in het grote assortiment aan accessoires die jouw apparaat omtoveren tot de meest veelzijdige machine in huis.

Foodprocessor of keukenmachine?

Bosch foodprocessors

Wat past beter bij jou: een foodprocessor of een keukenmachine? Bosch helpt je graag op weg. Een foodprocessor is perfect voor het hakken en snijden van groente en fruit, is licht en heeft een aandrijving van onder. De keukenmachine heeft aandrijving van boven en is daardoor geschikt voor zwaardere taken, zoals het kneden van deeg. De sleutelvraag is dus eigenlijk: wil je jouw wortels alleen in stukjes snijden, of er een hele worteltaart mee maken?

Foodprocessor:

  • Aandrijving van onderen, geschikt voor lichter werk
  • Kleiner en lichter
  • Functies: hakken, snijden, pureren, raspen (kruiden, vlees, kaas, groente, fruit)

Keukenmachine:

  • Aandrijving van boven, geschikt voor zwaarder werk
  • Functies: hakken, snijden, kneden, mengen, kloppen, blenden, pasta maken
  • Met accessoires uit te breiden tot de ultieme voedselbereider

MUM5 Serie

Bosch mum5
Multitalent

De Bosch MUM5 serie bestaat uit de sterkste en meest veelzijdige keukenmachines op de markt. In slechts enkele seconden verandert de MUM5 van een mixer in een kneder of van een blender in een groentesnijder. Dit is te danken aan het grote assortiment accessoires. Deze serie maakt onder andere gebruik van de geavanceerde 3D PlanetaryMixing-technologie, waarmee met 3 gelijktijdige roterende bewegingen je ingrediënten razendsnel worden gemengd. Tel hier het fraaie design en het vermogen van 1000 Watt bij op, en je hebt een absolute winnaar.

Bosch Foodprocessor

Bosch foodprocessors

Ideale keukenhulp

Met een Bosch foodprocessor heb je de ideale keukenhulp die allerlei klusjes uiterst gemakkelijk maakt. Bereid de lekkerste smoothies en sapjes of hak groente snel in stukken voor al jouw gerechten. Een compact apparaat met uitgebreide mogelijkheden dus! De Bosch foodprocessor bespaart je niet alleen moeite maar ook tijd, die je kunt besteden aan leukere dingen. Dit apparaat zal nooit het keukenkastje zien, want de Bosch keukenmachine is iedere dag de perfecte hulp. Ben je klaar? Dan kunnen de gebruikte accessoires lekker makkelijk in de vaatwasser.