Mediamarkt Logo

Echte espresso in één simpele swipebeweging met Baristina van Philips

Luuk30 MEI 2024
unknown description

Met de nieuwe Baristina van Philips maak je heel eenvoudig een kwaliteitskoffie van verse bonen. Heerlijke koffie van baristakwaliteit wordt dankzij deze machine voor iedereen toegankelijk, zonder complexiteit. De Philips Baristina is ontworpen voor eenvoudig gebruiksgemak, minimaal onderhoud en optimale duurzaamheid. Lees alles over de nieuwe koffiemachine van Philips.

Externe inhoud - Youtube

Omdat wij jou een aangename online ervaring willen bieden op onze website hebben we jouw toestemming nodig om de comfortabele cookies te activeren om de inhoud van partners te kunnen laten zien.

Verse koffiebonen voor je eigen espresso of lungo

Verse koffiebonen voor je eigen espresso of lungo

Dankzij de verse bonen kies je zelf je smaak en aroma. Vul het bonenreservoir aan de bovenkant van het Philips Baristina-espressoapparaat en binnen 60 seconden geniet je van een heerlijke kop dampende espresso of lungo. Met de Baristina ervaar je het gebruiksgemak van een cupmachine met de baristakwaliteit dat je van een bonenmachine verwacht.

Eén simpele swipe voor een echte espresso

Eén simpele swipe voor een echte espresso

Nadat je het bonenreservoir hebt gevuld, kies je jouw favoriete koffie: espresso of lungo. Indien je het graag iets sterker wilt, druk je op de middelste knop voor extra intensiteit. Vervolgens swipe je de portafilter met een simpele handbeweging van links naar rechts waarbij het malen van de bonen start, perfect op maat en in alle stilte. Daarna swipet het portafilter automatisch terug en vult je kopje met de heerlijke koffie van verse bonen.

Minimaal onderhoud voor maximaal gebruiksgemak

Minimaal onderhoud voor maximaal gebruiksgemak

Wanneer je koffie klaar is, komt via één druk op de knop de puck met koffiedik los, klaar om in de afvalbak te gooien of het te recyclen. De portafilter spoel je vervolgens makkelijk schoon onder de kraan. De Philips Baristina heeft geen verborgen compartimenten en is dus heel eenvoudig schoon te maken.

Geen afval en bewust duurzaam

Geen afval en bewust duurzaam

Met Baristina van Philips krijg je niet alleen heerlijke espresso, je denkt ook mee aan de toekomst van onze planeet. Baristina is ontwikkeld met oog voor duurzaamheid - van de materialen die zijn gebruikt tot de manier van koffiezetten zonder complexiteit. De Baristina is energiezuinig en draagt het energielabel A+. Daarnaast is het apparaat gemaakt van meer dan 50% gerecycled plastic en komt de machine in een plasticvrije verpakking.

Compact design dat past in iedere keuken

Compact design dat past in iedere keuken

Met een afmeting van 34,5 cm hoog, 38 cm lang en 18 cm breed is de Baristina zeer compact, waardoor hij naadloos past in elke keuken. Ook qua design maak je de espressomachine volledig passend binnen de stijl van je huis. De Philips Baristina is beschikbaar in het wit en zwart. Daarnaast komt de portafilter in wit, zwart of geel. Als je houdt van iets meer verfijning, is er ook een premium witte versie met houten portafilter beschikbaar.

Bekijk soortgelijke artikelen