MM logo red

Philips Senseo-koffiepadmachines

Luuk2 MEI 2023

Philips heeft verschillende Senseo-koffiepadmachines voor echte koffieliefhebbers. Welk model je ook kiest, dankzij het handige Senseo-koffiezetsysteem en het uitgebreide koffieassortiment geniet je keer op keer van een heerlijke kop koffie. Kies uit verschillende koffiesmaken, koffiesterktes en kopgroottes en ervaar de fluweelzachte cremalaag. Met een druk op de knop zet jij razendsnel 2 kopjes koffie. Het apparaat schakelt na 30 minuten uit, wel zo veilig en het bespaart ook nog eens energie. Voor welk Senseo-apparaat ga jij?

Senseo Original Plus

Philips Senseo - Senseo Original Plus

De Senseo Original is sinds 2002 niet meer weg te denken van het aanrecht. Deze eerste koffiepadmachine is door de jaren heen steeds moderner geworden. Met de Intensity Select-knop bijvoorbeeld, kies je tussen een milde lungo of een kleinere sterke kop koffie. Het apparaat verdeelt het water via 45 aromagaatjes over de koffiepad. Hierdoor geniet jij van een volle, rijke koffiesmaak. Als kers op de taart voorziet de Crema Plus-functie jouw kopje Senseo-koffie van een zijdezachte cremalaag.

Senseo Select

Philips Senseo - Senseo Select

Met de Senseo Select geniet je van heerlijke koffie met cremalaag en zorg je tegelijkertijd voor onze planeet. Duurzaamheid staat hoog in het vaandel aangezien deze koffiepadmachines minder onderdelen bevatten, van gerecycled materiaal zijn gemaakt en ook nog eens energiezuinig zijn. Met de Intensity Plus-schuifknop kies je tussen drie koffiesterktes: mild, sterk en een krachtige espresso. Sommige modellen hebben een handige geheugenfunctie waardoor de koffiepadmachine precies onthoudt wat voor een koffie jij lekker vindt. De Senseo Select is er in verschillende kleuren en heeft zelfs een luxe premium rvs-uitvoering.

Externe inhoud - Youtube

Omdat wij jou een aangename online ervaring willen bieden op onze website hebben we jouw toestemming nodig om de comfortabele cookies te activeren om de inhoud van partners te kunnen laten zien.

Senseo Maestro

Philips Senseo - Maestro

Geniet van een superieure koffie-ervaring. De evolutie van Senseo in een nieuw koffiezetapparaat. De kwaliteit en variatie die je altijd hebt gewild voor jouw koffie thuis, in een modern en compact jasje. De nieuwe Senseo® Maestro heeft gemak naar een hoger niveau getild, met er een indicatielampje voor het ontkalken, een waterreservoir van 1,2l en een geheugenfunctie.

Met de intuïtieve Intensity Plus-schuifregelaar kun je met één druk op de knop genieten van drie heerlijke, goed uitgebalanceerde smaken; een milde kop koffie, een sterke kop koffie of een krachtige espresso. Onze innovatieve koffiezettechnologie, exclusief voor het espressorecept, maakt een optimale extractie van de koffie mogelijk om een heerlijke espresso te maken met een rijk en donkerder crèmelaagje. Geniet van heerlijke Senseo® koffie en zorg tegelijkertijd voor onze planeet. De Senseo® Maestro is een groen product. Met deze koffiemachine benadrukken we onze toewijding om het milieu te beschermen kopje na kopje: gemaakt van 80% gerecycled plastic*, 42% minder energieverbruik** en automatische uitschakeling.

Senseo Switch

Philips Senseo - Senseo Switch

Het meest veelzijdige Senseo-koffiezetapparaat, nu duurzamer. Met het 2-in-1 koffiezetapparaat schakel je eenvoudig tussen pads of de kan en geniet je op ieder moment van heerlijke koffie.

Dankzij de eenvoudige drieknopsbediening zet je met één druk op een knop 1 kopje, 2 kopjes of een hele kan filterkoffie. De roestvrijstalen thermische kan houdt urenlang de temperatuur en het aroma vast. Er kunnen maar liefst 7 kopjes koffie uit, dit maakt de Senseo Switch een goede keus voor grote gezinnen en echte koffieleuten.Het ontkalkingslampje geeft aan wanneer u het apparaat moet ontkalken. De Senseo® Switch bestaat uit 50% gerecycled materiaal*** en de directe automatische uitschakeling na het koffiezetten zorgt voor energie besparing.

* Waar mogelijk. Materialen die in contact komen met voedsel, mogen niet worden gemaakt van gerecycled plastic (EU Reg. 282/2008). Excl. deze materialen bestaat 80% van het plastic gewicht uit gerecycled materiaal.

** Vergeleken met model HD7865, volgens standaard EN 60661:2014

*** Waar mogelijk. Materialen die in contact komen met voedsel, mogen niet worden gemaakt van gerecycled plastic (EU Reg. 282/2008). Excl. deze materialen bestaat tot wel 50% van het plastic gewicht uit gerecycled materiaal.