Mediamarkt Logo

Philips volautomatische espressomachines

Met de volautomatische espressomachines van Philips zet je met één druk op de knop een perfect kopje koffie. Van een pittige dubbele espresso tot een zijdezachte cappuccino, de versgemalen koffiebonen en verse melk geven jouw favoriete koffie een heerlijk aromatische smaak. Je kunt kiezen uit 12 koffiespecialiteiten. Voor welke Philips koffiemachine ga jij?

Zijdezacht melkschuim met LatteGo

Philips volautomatische espressomachines - LatteGo

Een cappuccino is natuurlijk geen cappuccino zonder een heerlijke laag schuim. In het melkcompartiment van de machine mengt het Philips LatteGo-melksysteem op hoge snelheid verse melk en lucht met elkaar. Resultaat: melk op precies de juiste temperatuur en een romige schuimlaag. De LatteGo is ontworpen voor alle soorten melk. Het melksysteem is makkelijk schoon te maken en bestaat uit 2 onderdelen zonder slangetjes. Deze onderdelen spoel je onder de kraan of je doet ze in de vaatmachine. Dat bespaart tijd en je weet zeker dat je LatteGo hygiënisch schoon is.

Externe inhoud - Youtube

Omdat wij jou een aangename online ervaring willen bieden op onze website hebben we jouw toestemming nodig om de comfortabele cookies te activeren om de inhoud van partners te kunnen laten zien.

Maak je eigen koffieprofiel met de coffee customizer

Drink je graag een flinke Latte Macchiato, een medium cappuccino of een ultrasterke doppio? De CoffeeCustomizer slaat jouw voorkeuren in 1 van de 4 profielen op. Zo geniet jij iedere keer zonder moeite van koffie zoals jij die het liefst drinkt. Toets je voorkeuren in op het display en de machine slaat de koffiesterkte, hoeveelheid koffie en melk voor je op. Via het display kun je ook een ExtraShot toevoegen voor een extra sterke koffie. De volgende keer hoef jij niets meer in te voeren en maakt de machine met een druk op de knop het gewenste recept, iedere keer weer.

Weinig ontkalken dankzij het AquaClean-filter

Philips volautomatische espressomachines - AquaClean filter

Door het AquaClean-waterfilter geniet jij optimaal van je volautomatische espressomachine. Het AquaClean-waterfilter zorgt namelijk voor hygiënisch, helder water zonder onzuiverheden. Iedere keer dat het filter in aanraking komt met water, wordt het water gereinigd. Hierdoor heb je minder kans op kalkvorming in het apparaat. De machine geeft zelf aan wanneer het AquaClean-waterfilter vervangen moet worden. Tot de eerste 5000* kopjes hoef jij je machine in ieder geval niet te ontkalken. Dit is na gemiddeld 1.5 jaar. Bij de koffiemachine krijg je standaard een AquaClean-waterfilter meegeleverd. Hierna kun je de waterfilters los kopen.

*Dit is na ongeveer 8 maal het waterfilter vervangen. Hoe vaak je het waterfilter moet vervangen, hangt af van de gekozen koffievarianten en het aantal keer dat je het apparaat hebt gespoeld/schoongemaakt.