Mediamarkt Logo

Nespresso Original of Vertuo, wat kies jij?

Met Nespresso geniet je met een eenvoudige druk op de knop van jouw favoriete koffie. Van een lungo bij het opstaan tot een dubbele espresso bij je dessert, er is altijd een heerlijke koffie die bij je past. Ga jij voor de Nespresso Original met verschillende kopgroottes of past de automatische capsuleherkenning van de Nespresso Vertuo meer bij jou? Hieronder lees je het verschil.

Nespresso Original en Nespresso Vertuo

Met Nespresso geniet je met een eenvoudige druk op de knop van jouw favoriete koffie. Van een lungo bij het opstaan tot een dubbele espresso bij je dessert, er is altijd een heerlijke koffie die bij je past. Ga jij voor de Nespresso Original met verschillende kopgroottes of past de automatische capsuleherkenning van de Nespresso Vertuo meer bij jou? Hieronder lees je het verschil.

Nespresso Vertuo

Nespresso verturo

Denk jij eerder in sloten dan in kopjes koffie, ga dan voor de Nespresso Vertuo. Met deze koffiemachine heb je de keuze uit 5 kopgroottes, van een kleine espresso, dubbele espresso, gran lungo, mug tot een alto (dit is bijna een halve liter koffie). Doe je favoriete cup in de machine en het apparaat kiest vanzelf de juiste hoeveelheid water. Door de barcode op de cups herkent de machine automatisch de juiste temperatuur en kopgrootte, die hoef je dus niet handmatig te kiezen. De machine werkt niet met een pomp zoals bij de Original, maar met een centrifuge. Het snel ronddraaiende water zorgt voor een heerlijk luchtige en extra dikke cremalaag. Echte koffieleuten kiezen de Nespresso Vertuo Next; met deze machine zet je een karaf koffie van ruim een halve liter. Door de grotere koppen koffie zijn de koffiecups van de Vertuo wat groter dan die van de Original-machines.Bekijk alle Nespresso Vertuo-machines

Nespresso Original

Nespresso original

Ben je een liefhebber van kleine, sterke kopjes koffie? Dan is de Nespresso Original iets voor jou. Afhankelijk van het model koffiemachine kies je uit een ristretto, espresso of lungo. Er zijn een heleboel koffiesmaken met verschillende smaaktonen, dus er is altijd wel een koffiecapsule die bij jou past. Kies je capsule, stop hem in de machine, kies de kopgrootte en druk op de knop. De machine bouwt druk op met de pomp en perst het water door de koffiecapsule. Binnen een paar tellen geniet jij van heerlijk verse koffie met de beroemde Nespresso-cremalaag.

Bekijk alle Nespresso Original-machines

Extra genieten met een Nespresso-abonnement

Nespresso abonnement

Met een Nespresso-abonnement bestel je jouw favoriete Nespresso-koffie nog eenvoudiger en ontvang je een machine voor € 1,- bij een maandelijks machineplan. Kies uit een abonnement van 1 of 2 jaar en je ontvangt de machine voor € 1,-. Jouw favoriete koffie of andere Nespresso-lekkernijen bestel je vervolgens met je maandelijks tegoed. Wil je een Nespresso-abonnement afsluiten? Kom dan naar een van de winkels van MediaMarkt.

Van bes tot kopje: het verhaal van Nespresso

CO2-neutraal

Om jou de beste kwaliteit koffie te bieden werkt Nespresso samen met meer dan 110.000 koffieboeren in meer dan 12 landen. Tijdens de reis van koffieboon tot kopje worden de bonen volgens lokale technieken geoogst en verwerkt. Gebruikte capsules worden geheel gerecycled. Het aluminium van de capsules beschermt de koffie het best en is bovendien oneindig recyclebaar. In Nederland heeft Nespresso een speciaal ontwikkeld recyclesysteem dat 100% van de capsules verwerkt. Van jouw gebruikte Nespresso-capsules wordt dus al het aluminium gerecycled. De koffieresten zet Nespresso om naar biobrandstof en compost. Zo gaat niets van de capsule verloren en is vanaf 2022 elk kopje Nespresso-koffie volledig CO2-neutraal.

Ontdek welke Nespresso-koffie bij jou past

Nespresso

Nespresso heeft meer dan 25 koffiecapsules om uit te kiezen. Hoe weet je dan welke capsule bij jou past? Nespresso verdeelt de koffies over 5 koffiefamilies, dat maakt kiezen alvast wat gemakkelijker. De Master Origin koffiecapsules bevatten koffie uit een enkel land en worden gemaakt op een unieke wijze die bij de streek past. Barista Creations bevatten koffie om met melk te drinken of om de diverse koffierecepten mee te maken. Hiermee maak je bijvoorbeeld de lekkerste cappuccino’s. Ispirazione Italiana-capsules zijn de meest intense koffies geïnspireerd op de verschillende brandingstechnieken uit Italië. Espresso’s zijn cups van het klassieke formaat espresso, elke espresso met zijn eigen karakter. World Explorations Lungo’s zijn geïnspireerd op wereldse koffieculturen; door het grotere formaat kun je er nog langer van genieten.