• Binnen 30 minuten ophalen in onze winkel

  • 7 dagen per week thuisbezorgd

  • Retourneren binnen 30 dagen

  • Voor 12:30 besteld, vandaag in huis

Kies een winkel
Toon alle winkels

MediaZine

Hitteplan: tips om je huis te verkoelen

Heb je de zomer in je bol? Dan spendeer je je tijd – als het even kan – buitenshuis. Maar áls je dan naar binnen gaat, wil je er natuurlijk niet zwetend en puffend bij zitten. Je woon- en slaapkamer koelen, doe je het beste met een goede ventilator of airco. We presenteren je: het MediaMarkt Hitteplan met tips die ervoor zorgen dat de hitte niet naar je hoofd stijgt.

Een verkoelend windje

Hitteplan - Ventilatoren

De meest bekende manier om een verkoelend briesje in de woon- of slaapkamer te krijgen, is met een ventilator. Je hebt verschillende varianten: statief- (of staand), toren-, tafel- en vloerventilatoren. De Rowenta Turbo Silence Extreme VU5640 statiefventilator biedt verfrissing op een laag geluidsniveau. De stille nachtstand van slechts 45 dB(A) is stiller dan het geluid van een kabbelend beekje en zorgt voor een onverstoorde nachtrust. De statiefventilator beschikt over 4 snelheidsinstellingen. De hoogste stand, de turboboost-stand, heeft een luchtstroom van wel 80 m3/minuut. Met turboboost-stand kun je gemakkelijk en snel zorgen voor directe verfrissing en comfort.

Bekijk alle ventilatoren

Onze selectie ventilatoren

0 van 2

Een koele (slaap)kamer

Hitteplan - Airco's

Koeler dan dit gaat het niet worden. Met een airco maak je de kamer al snel 10 graden koeler, alle warme lucht verdwijnt door de afvoerslang naar buiten. Een mobiele airco verplaats je eenvoudig door het huis heen, zodat je het tijdens het thuiswerken de hele dag vol kunt houden. En in de avond verplaatst je hem naar de slaapkamer voor een goede nachtrust. De De'Longhi Pinguino PAC EM82 is een mobiele airco met wieltjes en afstandsbediening. De airco is een veelzijdig apparaat: naast verkoelen kan hij ook ventileren en ontvochtigen. Zo zorg je gemakkelijk voor een prettig binnenklimaat. Nu op bijna alle De’Longhi modellen na registratie wel 5 jaar garantie.

Bekijk alle airco's

Onze selectie airco's

0 van 2

Twijfel je tussen een ventilator of een airco?

Hitteplan - Aircoolers

Heb je dan weleens van een aircooler gehoord? Juist, dat is iets anders dan een airco. Een aircooler werkt namelijk niet met koelvloeistof, maar met koud water waardoor het iets minder hard gaat. Maar hé, alle beetjes helpen, nietwaar? Verder heeft een aircooler géén afvoerslang naar buiten. De Tristar AT-5464 zorgt voor heerlijke verkoeling op de warme zomerdagen. Deze mobiele luchtkoeler heeft een tank van 9 liter en is voorzien van 3 verschillende luchtstroomstanden. Hierbij heb je de keuze uit een normale stand, een stand voor een natuurlijke bries en een slaapstand. Je kunt de tank vullen met koud of zelfs ijskoud water: hoe kouder, hoe frisser de verkoeling. Dus zoek je een zuinigere, verkoelende oplossing en heb je maar beperkte ruimte? Dan wordt die aircooler jouw beste vriend.

Bekijk alle aircoolers

0 van 1

Schone en frisse lucht

Hitteplan - Luchtreinigers

Ga je het liefst een stapje verder en wil je ook schonere lucht in huis? Kies dan voor een luchtreiniger, deze bevordert ventilatie en een schone lucht. De Philips Series 800 AC0819/10 is een compacte luchtreiniger met automatische modus en slaapstand. Dankzij de handige kleurindicatie zie je in een oogopslag wat je luchtkwaliteit in jouw kamer is. In de automatische modus meet de intelligente sensor wat de kwaliteit van de lucht is, zodat de zuivering hierop wordt aangepast. En last van hooikoorts is ook verleden tijd omdat het apparaat tot 99,99% van alle pollen uit de lucht verwijderd.

Bekijk alle luchtreinigers

0 van 2