MM logo red

Gaming set-up bouwen met SteelSeries GG

Julia12 FEBRUARI 2024
unknown description

Als je van gamen houdt, wil je de beste gaming set-up in huis hebben. Daar kan SteelSeries GG je bij helpen. SteelSeries is software waarmee je jouw headset, muis of toetsenbord beheert en waarmee je makkelijk content opneemt van de games die je speelt. Je downloadt SteelSeries op je computer of laptop. In dit artikel leggen we uit hoe SteelSeries GG jouw game-ervaring verbetert.

Uit welke programma’s bestaat SteelSeries GG?

Uit welke programma’s bestaat SteelSeries GG?

SteelSeries GG bestaat uit 2 programma’s: SteelSeries Engine en SteelSeries Moments. Met SteelSeries Engine pas je de instellingen van al je gaming-accessoires aan op één plek. Zo pas je het geluid van je headset in dezelfde omgeving aan als de instellingen voor je gaming-muis en de settings van je toetsenbord. Met SteelSeries Moments maak je met een simpele druk op de knop opnames van je spectaculaire gamemomenten. Daarnaast bewerk je met Moments heel makkelijk fragmenten, die je vervolgens net zo eenvoudig deelt via sociale media.

Hoe bouw je een gaming set-up met SteelSeries?

Je sluit je gaming set-up aan op SteelSeries door de software te downloaden op je laptop of pc. Deze heeft minimaal Windows versie 8 of macOS 10.12 nodig. Ga naar de website van SteelSeries en klik op de downloadknop voor Windows of Apple. Volg de instructies en nog geen 10 minuten later heb je SteelSeries Engine en SteelSeries Moments op je computer staan. Vervolgens verbind je jouw gamemuis, -toetsenbord en -headset met de software en ontdek je hoe SteelSeries ook jouw game-ervaring leuker en makkelijker maakt.

De Apex-toetsenborden van SteelSeries

De Apex-toetsenborden van SteelSeries

De SteelSeries GG-software koppel je ook makkelijk aan de speciaal door SteelSeries ontwikkelde gaming-accessoires. Een van de bekendste accessoires zijn de gaming-toetsenborden uit de Apex-lijn. Apex-toetsenborden zijn gemaakt met de nieuwste technologieën die helpen om snel te schakelen tijdens je favoriete game.

Wat is SteelSeries Arctis?

Bekijk soortgelijke artikelen