MM logo red

Meta Quest 2

Julia2 OKTOBER 2023
unknown description

Ben je klaar voor een totaal nieuwe en complete VR-beleving? Quest in ieder geval wel! Met de Meta Quest 2 virtual reality bril strijd je met vrienden, train je op een vulkaan en zit je vooraan bij live-evenementen. Welke geweldige nieuwe ervaringen staan je te wachten? Je leest het hier.

Geniet van geavanceerde all-in-one VR

Geniet van geavanceerde all-in-one VR

Met de geavanceerde all-in-one Meta Quest 2 VR bril kun je eindeloos spelen, creëren en ontdekken in virtual reality. Dankzij de krachtige hardware beleef je de meest realistische avonturen met de Quest 2. Je bewegingen worden zeer nauwkeurig gevolgd met behulp van haptische feedback, handtracking en 3D-positionele audio. Daarnaast beschikt de bril over een razendsnelle processor en een kraakhelder lcd-scherm, die zorgen voor een soepele en levensechte beleving, zelfs als je midden in een spannende actiesetting belandt.

Ontdek een compleet nieuwe realiteit

Ontdek een compleet nieuwe realiteit

Dankzij VR kom je in volledige nieuwe realiteiten terecht, zonder dat er een computer aan te pas komt. Geniet van ultra realistische graphics en audiobeleving zoals je in de bioscoop gewend bent. De camera’s op de Quest 2 scannen de volledige omgeving om je heen en zorgen ervoor dat je alle kanten op kunt bewegen. De VR-bril reageert razendsnel op je bewegingen, waardoor je in de virtuele wereld net zo soepel beweegt als in het echte leven.

Speel geen games, beleef ze

Speel geen games, beleef ze

Bescherm je virtuele wereld tegen buitenaardse wezens, versla de grootste zwaargewichtkampioenen of wordt kampioen met je danspartner. Door het bliksemsnelle reactievermogen van de Quest 2 speel je geen games, maar beleef je ze. De geavanceerde technologie achter de VR-bril herkent exact wanneer je springt, stoot, stretk, bukt, rent of draait en past die bewegingen automatisch aan naar hoe ze relevant zijn voor je game. Met behulp van Passthrough stel je een virtuele rand in die helpt om veilig te spelen in je woonkamer.

Werk beter samen en verhoog je productiviteit

De Quest 2 is niet alleen geschikt voor gaming, maar verhoogt ook de productiviteit van je werk. Met de VR-bril ben je altijd aanwezig op je virtuele werkplek, waar je ook bent. In plaats van het werken op een monitor, kijk je met behulp van Quest 2 eenvoudig op meerdere schermen tegelijk. Zo werk je in real time samen met je collega’s, of zonder je jezelf juist even volledig af voor opperste concentratie.

Word fitter en fitter

Word fitter en fitter

Naast games en werk gebruik je de VR-bril van Meta ook om jezelf fit te trainen. De Quest 2 is je nieuwste trainingsmaatje en maakt fitness leuk, omdat je makkelijk workouts volgt in teams, echte trainers kunt raadplegen en op exotische locaties kunt sporten. Helemaal ideaal: word fit met behulp van speciale fitnessgames, die je op een leuke en uitdagende manier doen bewegen.

Beleef samen de mooiste dingen, waar je ook bent

Maak echte vrienden in een virtuele wereld. Word lid van de Meta community en verken samen met oude en nieuwe kameraden een VR-wereld die jullie samen hebben gebouwd. Door je aan te sluiten bij de alsmaar groter wordende community game, werk, fitness en geniet je met iedereen, waar je ook bent.

Ontdek de nieuwste content met het gevarieerde aanbod

Ontdek de nieuwste content met het gevarieerde aanbod

Met Meta Quest 2 ontdek je meer dan 350 titels op het gebied van gaming, fitness, entertainment, multiplayer. Daar zitten ook exclusieve releases van blockbusters en volledig unieke VR-ervaringen bij. Het contentaanbod voor de Quest 2 is een van de grootste en meest variërende als het gaat om virtual reality-belevingen.

Meer voor je Meta Quest 2

Meer voor je Meta Quest 2

Haal nog meer uit je VR-bril met de accessoires voor de Meta Quest 2. Neem de bril overal mee naartoe in de stevige draagtas of speel ongestoord je favoriete games met de headset mount voor de Meta Quest 2. Ontdek alle accessoires voor comfort, prestaties en extra gebruiksgemak.

Wat we nu al weten over Meta Quest 3

Vanaf 27 september 2023 is de opvolger van de Meta Quest 2 beschikbaar: de Meta Quest 3. Deze gloednieuwe VR-bril wordt de meest geavanceerde alles-in-een bril tot nu toe. Geniet van nog meer verbluffende beelden en dynamisch geluid. De Quest 3 is 40% slanker dan de Quest 2 en heeft een aanpasbare hoofdband, zodat de bril altijd goed op je hoofd zit. Geniet van een reusachtige bibliotheek met meer dan 500 titels op het gebied van onder meer games, fitness, entertainment, sociale ervaringen en reizen. De nieuwe Toch Plus-controllers liggen optimaal in je hand, voor de beste VR-ervaring.