MM logo red

Je oude iPad inruilen bij MediaMarkt

Daan20 JULI 2023
unknown description

Ben je op zoek naar een nieuwe iPad, maar weet je nog niet goed wat je met je oude Apple-tablet moet doen? Het antwoord is simpel: ruil je oude iPad in bij MediaMarkt! Ontdek waarom je oude iPad inruilen zo gunstig is.

Waarom je oude iPad inruilen?

Waarom je oude iPad inruilen?

Je oude iPad inruilen is goed om 2 belangrijke redenen. Ten eerste help je het milieu er enorm mee. Wij zorgen namelijk dat je iPad op de juiste manier wordt gerecycled. Bruikbare onderdelen kunnen vervolgens gebruikt worden om refurbished iPads van te maken. De tweede reden om je oude iPad in te ruilen: hij is geld waard! Lever hem in bij MediaMarkt en je ontvangt een eerlijk bedrag voor je oude iPad in de vorm van een cadeaubon. Die kun je gebruiken om een nieuwe iPad te kopen.

Ontdek de waarde van jouw iPad

De grote vraag bij het inruilen van je oude iPad is: wat is hij nog waard? Wij bepalen de huidige waarde door middel van enkele vragen. Gaat je iPad nog goed aan en werkt alles nog naar behoren? Heeft je iPad fysieke schade? Zijn alle originele accessoires er nog? Aan de hand van de antwoorden ontvang je een bod op je iPad. Dit is altijd een realistisch en eerlijk bod, maar je hoeft er natuurlijk niet per se mee akkoord te gaan. Doe je dit wel, dan vragen we je om je apparaat op te sturen. Vervolgens ontvang je in je mailbox een MediaMarkt-cadeaubon met het exacte bedrag van de waarde van je oude iPad.

Ontdek de inruilservice van MediaMarkt

Ontdek de inruilservice van MediaMarkt

De MediaMarkt-inruilservice is een speciale dienst om je oude apparaten in te leveren in ruil voor een geldbedrag. Dit kan zowel online als in een van onze winkels en het is een milieuvriendelijke en snelle manier om goedkoper gloednieuwe producten te kopen. De inruilservice is een belangrijk onderdeel van ons doel om milieuvriendelijker te werken. Een ander voorbeeld hiervan is onze service voor iPad-reparatie. Als je Apple-tablet het even niet meer doet, betekent dat namelijk niet dat hij niet meer gemaakt kan worden. Net als de inruilservice is dit gunstig voor het milieu én je portemonnee.

Bekijk soortgelijke artikelen