MediaZine

Asus laptops

Uitgerust met krachtige processoren, grafische kaarten, werkgeheugen en ruime opslagruimtes heeft Asus een aanbod van laptops waar je niet omheen kunt.

ASUS VivoBook

Asus vivobook

Voor de dagelijkse gebruiker

De VivoBook-serie van ASUS bestaat uit makkelijk draagbare laptops met geweldige beeldweergaves voor een betaalbare prijs. De bouwkwaliteit van deze laptops is erg fijn en altijd naadloos afgewerkt. De VivoBooks zijn speciaal ontworpen voor de dagelijkse gebruikers. Of je nou op werk, school of thuis zit. Een VivoBook neem je graag overal mee naar toe.

Bekijk alle VivoBooks

ASUS ZenBook

Asus zenbook

Een echte eye-catcher

De Zenbooks van ASUS zijn ontworpen om te verleiden en gebouwd om te presteren. Deze strak afgewerkte laptops zijn echte eye-catchers! Met een ZenBook in bezit heb je zowel luxe als spierkracht. Dat is natuurlijk handig voor het draaien van meerdere zware programma’s. De ZenBook-serie behoort daarom ook tot de premium producten van Asus en dat is ook te merken aan de luxere behuizingen.

Bekijk alle Zenbooks

ASUS Gaming ROG

Asus rog

Ontworpen voor gamers

Echte game-fanaten kennen de befaamde Republic of Gamers-serie van Asus wel! Dat is natuurlijk logisch, want de Gaming ROG-serie van Asus bevat krachtige laptops. Dat blijkt uit de razendsnelle processoren, hoge videokaarten, enorme werkgeheugen en uitgebreide opslagruimtes. Ontworpen voor gamers die zonder problemen de strijd willen aangaan in lange game-sessies. Bovendien zien ze er ook nog is beestachtig gaaf uit!

Bekijk de ROG pagina

Asus 2-in-1

Asus 2in1

In elke situatie inzetbaar

Ben jij vaak onderweg? Wil jij graag snel en gemakkelijk toegang tot jouw gegevens? Check dan de Asus 2-in-1 laptops! Deze serie omvat alles wat tussen een laptop en een tablet zit. Deze innovatieve laptops tover je binnen een handomdraai om tot een volwaardige tablet en is in elke situatie inzetbaar. Super handig voor bijvoorbeeld een vergadering of wanneer je een film wilt kijken tijdens een lange vliegreis. Draai het scherm om en bedien de laptop gemakkelijk via het touchscreen

Bekijk alle 2-in-1 laptops

ASUS Chromebooks

Asus chromebook

Werken in de Cloud

Sinds kort beschikt Asus ook over een aantal fantastische modellen Chromebooks. Het voordeel van een Chromebook is het Google Chrome OS-besturingssysteem. Hierdoor werk je altijd in de Cloud en ondervind je weinig problemen tijdens het multitasken. Met een onbeperkte opslag in de Cloud staan jouw gegevens altijd veilig opgeslagen en kun je er op elk gewenst moment bij.

Bekijk alle Chromebooks