Persberichten & PR

Heb je vragen over actuele ontwikkelingen omtrent MediaMarkt? Dan kun je een e-mail sturen naar: [email protected] of bel met onze persvoorlichter: 010 - 207 69 00. Let op! Dit nummer is alleen bedoeld voor vragen van journalisten, dat wil zeggen: voor pers- en PR-gerelateerde zaken. In alle andere gevallen verwijzen we je naar onze klantenservice: https://klantenservice.mediamarkt.nl.

Meer weten?

10-01-2023

Remko Rijnders lid van het Executive Committee MediaMarkt Saturn Retail Group

Per 1 februari 2023 zal Remko Rijnders (44), General Managing Director MediaMarkt Benelux, plaatsnemen in het Executive Committee van MediaMarkt Saturn Retail Group en wordt hij als Chief Operating Officer (COO) verantwoordelijk voor Spanje, Portugal, Turkije, Polen en de Benelux. Daarnaast wordt hij ook verantwoordelijk voor de B2B-activiteiten van de hele Groep.

Download het bericht

20-12-2022

Turkse marketing professional benoemd tot Marketing en Experience Director MediaMarkt Benelux

Rotterdam, 21 december 2022 - Çağanur Atay Uçtu is per 1 januari 2023 benoemd tot Marketing en Experience Director bij MediaMarkt Benelux. Zij was directeur Marketing, e-Commerce en Corporate Communications en lid van de Extended Board in MediaMarkt Turkije.

Download het bericht

19-12-2022

MediaMarkt gaat actief inzetten op energiebesparing

Rotterdam/Brussel, 19 december 2022 – De 73 MediaMarkt winkels in de Benelux nemen maatregelen om hun energiegebruik te verminderen. Zo wordt waar mogelijk bespaard op verwarming en verlichting, worden deuren gesloten gehouden en zullen bepaalde apparaten niet meer standaard de hele dag aan blijven. 

Download het bericht

 • 04-04-2022

  MediaMarkt maakt met BetterWay duurzaamheid onderdeel bedrijfsstrategie

  De grootste elektronica retailer van Europa wil bijdragen aan een duurzamere wereld en introduceert daarvoor het BetterWay logo. Dit logo komt op producten die wat betreft het productieproces, gebruik en end-of-life voldoen aan de strenge eisen die onafhankelijke instituten daaraan verbinden.

  Download het bericht
 • 01-11-2021

  MediaMarkt Tech Village Rotterdam opent 18 november

  MediaMarkt opent op 18 november haar nieuwe concept MediaMarkt Tech Village Rotterdam aan het Binnenwegplein. De volledig vernieuwde winkel staat vanaf dat moment volledig in het teken van de modernste technologie én het beleven daarvan.

  Download het bericht
 • 1-10-2021

  MediaMarkt Tech Village Rotterdam opent dit najaar

  MediaMarkt Tech Village Rotterdam opent dit najaar zijn deuren op de bestaande locatie aan het Rotterdamse Binnenwegplein. De volledig vernieuwde winkel staat vanaf dat moment volledig in het teken van de modernste technologie én het beleven daarvan.

  Download bericht