• Binnen 30 minuten ophalen in onze winkel

 • 7 dagen per week thuisbezorgd

 • Gratis retourneren binnen 30 dagen

 • Voor 12:30 besteld, vandaag in huis

Kies een winkel
Toon alle winkels

Persberichten & PR

Heb je vragen over actuele ontwikkelingen omtrent MediaMarkt? Dan kun je een e-mail sturen naar: [email protected] of bel met onze persvoorlichter: 010 - 207 69 00. Let op! Dit nummer is alleen bedoeld voor vragen van journalisten, dat wil zeggen: voor pers- en PR-gerelateerde zaken. In alle andere gevallen verwijzen we je naar onze klantenservice: https://klantenservice.mediamarkt.nl.

Meer weten?

 • 29-09-2022

  MediaMarkt official Ajax esports partner

  MediaMarkt is het komende esports-seizoen Official Ajax esports partner. In de MediaMarkt aan de Johan Cruijff Boulevard, op een steenworp afstand van het Ajax-stadion, wordt een gloednieuwe esports Room gebouwd.

  Download het bericht
 • 29-08-2022

  MediaMarkt waarschuwt voor nepacties

  De afgelopen week zijn er via social media zogenaamde winacties van MediaMarkt verschenen. In de berichten, die onder meer op Facebook te zien waren, worden gratis producten beloofd aan mensen die zich registreren via een website. Deze winacties zijn nep en komen niet van MediaMarkt.

  Download het bericht
 • 15-03-2022

  MediaMarkt kiest platform Bringly voor duurzame en zelfde dag bezorgingen

  Elektronicaketen MediaMarkt gaat vanaf vandaag online bestellingen CO2-neutraal en op dezelfde dag bezorgen via het platform van Bringly. De bestellingen worden verwerkt en bezorgd per fiets of met elektrische auto’s vanuit de winkels en verschillende hubs van MediaMarkt.

  Download het bericht

 • 04-04-2022

  MediaMarkt maakt met BetterWay duurzaamheid onderdeel bedrijfsstrategie

  De grootste elektronica retailer van Europa wil bijdragen aan een duurzamere wereld en introduceert daarvoor het BetterWay logo. Dit logo komt op producten die wat betreft het productieproces, gebruik en end-of-life voldoen aan de strenge eisen die onafhankelijke instituten daaraan verbinden.

  Download het bericht
 • 01-11-2021

  MediaMarkt Tech Village Rotterdam opent 18 november

  MediaMarkt opent op 18 november haar nieuwe concept MediaMarkt Tech Village Rotterdam aan het Binnenwegplein. De volledig vernieuwde winkel staat vanaf dat moment volledig in het teken van de modernste technologie én het beleven daarvan.

  Download het bericht
 • 1-10-2021

  MediaMarkt Tech Village Rotterdam opent dit najaar

  MediaMarkt Tech Village Rotterdam opent dit najaar zijn deuren op de bestaande locatie aan het Rotterdamse Binnenwegplein. De volledig vernieuwde winkel staat vanaf dat moment volledig in het teken van de modernste technologie én het beleven daarvan.

  Download bericht

 • 01-08-2021

  MediaMarkt Bergen op Zoom gaat verhuizen

  Op 14 oktober opent de nieuwe MediaMarkt-winkel in Bergen op Zoom. De elektronicaretailer verhuist van de binnenstad naar winkelcentrum De Zeeland.

  Download bericht
 • 22-12-2020

  MediaMarkt Bezorgservice: voor 12.00 besteld, vandaag in huis

  MediaMarkt biedt klanten een nieuwe bezorgservice, speciaal voor de drukke dagen rondom Kerst en tijdens deze lockdown.

  Download bericht
 • 18-12-2020

  MediaMarkt Emmen biedt klanten oplossingen tijdens lockdown

  Ondanks de lockdownperiode, kan MediaMarkt Emmen zijn klanten meerdere oplossingen bieden, zoals reparatie, service of bezorging.

  Download bericht

 • 18-12-2020

  MediaMarkt Den Bosch gaat persoonlijk thuisbezorgen

  Vanaf 17 december biedt MediaMarkt Den Bosch zijn klanten een unieke service, zodat zij hun kerstcadeaus op tijd in huis hebben.

  Download bericht
 • 16-12-2020

  MediaMarkt Zakelijk gaat samenwerking aan met KPN Partner Network

  MediaMarkt Zakelijk biedt nu ook telecom aanbod voor mkb-bedrijven als Business Partner van KPN Partner Network.

  Download bericht
 • 07-10-2020

  MediaMarktSaturn breidt serviceportfolio uit

  MediaMarkt zet een volgende belangrijke stap naar nog meer klantenservice. Als Authorized Apple Service Provider zal het bedrijf iPhone-reparaties kunnen aanbieden in de winkels.

  Download bericht