Mediamarkt Logo

Persberichten & PR

Heb je vragen over actuele ontwikkelingen omtrent MediaMarkt? Dan kun je een e-mail sturen naar: [email protected] of bel met onze persvoorlichter: 010 - 207 69 00. Let op! Dit nummer is alleen bedoeld voor vragen van journalisten, dat wil zeggen: voor pers- en PR-gerelateerde zaken. In alle andere gevallen verwijzen we je naar onze klantenservice: https://klantenservice.mediamarkt.nl.

Meer weten?

07-05-2024

MediaMarkt opent allereerste Urban Mobility Store van Europain Antwerpen.

Binnen een paar dagen opent MediaMarkt zijn gloednieuwe Urban Mobility Store in de Antwerp Tower, in het hartje van ’t stad. Het is de allereerste winkel van MediaMarkt in Europa die volledig zal focussen op lichte elektrische vervoersmiddelen. Klanten vinden er een ruim e-mobility aanbod: e-(fat)bikes, e-steps, e-scooters en e-wheels, zoals e-skateboards en monowheels, maar ook alle nodige accessoires en laadoplossingen voor deze producten.

Download het persbericht

01-05-2024

MediaMarkt en Essent lanceren ‘shop-in-shop' concept

MediaMarkt en Essent hebben de handen ineen geslagen om consumenten te helpen de volgende stap te zetten in de energietransitie. Essent krijgt shop-in-shops op de winkelvloer van de elektronicaspecialist. Daarin staan energiezuinigere producten voor het verduurzamen van het huis centraal.

Download het bericht

03-04-2024

MediaMarkt Nederland wordt hoofdsponsor van Feyenoord

MediaMarkt Nederland heeft een 3-jarig contract gesloten als hoofdsponsor van Feyenoord. Vandaag werd de handtekening gezet. Namens MediaMarkt was Chief Commercial Officer Bas Eijssink aanwezig en namens Feyenoord zat commercieel directeur Ruud van der Knaap voor de contractondertekening achter de tafel. Het partnership gaat in op 1 juli 2024 en is afgesloten tot en met 30 juni 2027.

Download het bericht

05-03-2024

MediaMarkt lanceert Marketplace in Nederland

MediaMarkt heeft vandaag haar Marketplace gelanceerd in Nederland. Op deze Marketplace biedt de Europese marktleider in consumentenelektronica producten aan die niet in de winkels verkrijgbaar zijn. Dit gebeurt in samenwerking met geselecteerde partners die een plek op het platform hebben gekregen.

Download het bericht

10-01-2023

Remko Rijnders lid van het Executive Committee MediaMarkt Saturn Retail Group

Per 1 februari 2023 zal Remko Rijnders (44), General Managing Director MediaMarkt Benelux, plaatsnemen in het Executive Committee van MediaMarkt Saturn Retail Group en wordt hij als Chief Operating Officer (COO) verantwoordelijk voor Spanje, Portugal, Turkije, Polen en de Benelux. Daarnaast wordt hij ook verantwoordelijk voor de B2B-activiteiten van de hele Groep.

Download het bericht

20-12-2022

Turkse marketing professional benoemd tot Marketing en Experience Director MediaMarkt Benelux

Rotterdam, 21 december 2022 - Çağanur Atay Uçtu is per 1 januari 2023 benoemd tot Marketing en Experience Director bij MediaMarkt Benelux. Zij was directeur Marketing, e-Commerce en Corporate Communications en lid van de Extended Board in MediaMarkt Turkije.

Download het bericht