Persberichten & PR

Heb je vragen over actuele ontwikkelingen omtrent MediaMarkt? Dan kun je een e-mail sturen naar: [email protected] of bel met onze persvoorlichter: 010 - 207 69 00. Let op! Dit nummer is alleen bedoeld voor vragen van journalisten, dat wil zeggen: voor pers- en PR-gerelateerde zaken. In alle andere gevallen verwijzen we je naar onze klantenservice: https://klantenservice.mediamarkt.nl.

Meer weten?

08-11-2023

MediaMarkt neemt zeven winkels over van de failliete elektronicaketen BCC. Het gaat om de filialen in Barendrecht, Beek, Beverwijk, Delft, Nijmegen, Zoeterwoude en de Amsterdamse vestiging aan het Gelderlandplein.

Afgelopen week bereikte MediaMarkt met de curatoren van BCC een akkoord over de overname en maandag keurde de toezichthouder ACM de overname goed. Met de meeste verhuurders van de betreffende panden is inmiddels een overeenkomst getekend, met de overige zijn de besprekingen in een afrondende fase.

Download het bericht

29-08-2023

Binnen de 48 Nederlandse MediaMarkt vestigingen neemt Ede, volgens de trotse Chief Commercial Officer Patrick Banse, een stevige plaats in als het gaat om klanttevredenheid.

“De locatie van de vestiging in Ede is perfect en al sinds de opening in 2005 voor veel mensen in de regio een begrip voor het kopen van elektronica met goed advies en vriendelijke service. Daar zijn we trots op en daar zetten we ons met 60 collega's voor in. Elke dag weer en met veel plezier. En als het aan ons ligt ook de komende 20 jaar,” aldus Banse.

Download het bericht

05-07-2023

MediaMarkt breidt zijn samenwerking met SquareTrade in de Benelux uit

MediaMarkt BeNeLux, Europa's grootste retailer gespecialiseerd in consumentenelektronica, kondigt aan dat het een contractverlenging en -uitbreiding voor drie jaar heeft getekend met SquareTrade, een bedrijf van Allstate en toonaangevende wereldwijde aanbieder van verzekeringsplannen voor producten. Dankzij deze overeenkomst versterken beide bedrijven hun huidige relatie en zal SquareTrade verzekeringsplannen leveren en beheren voor alle productcategorieën van MediaMarkt in België, Luxemburg en Nederland.

Download het bericht

10-01-2023

Remko Rijnders lid van het Executive Committee MediaMarkt Saturn Retail Group

Per 1 februari 2023 zal Remko Rijnders (44), General Managing Director MediaMarkt Benelux, plaatsnemen in het Executive Committee van MediaMarkt Saturn Retail Group en wordt hij als Chief Operating Officer (COO) verantwoordelijk voor Spanje, Portugal, Turkije, Polen en de Benelux. Daarnaast wordt hij ook verantwoordelijk voor de B2B-activiteiten van de hele Groep.

Download het bericht

20-12-2022

Turkse marketing professional benoemd tot Marketing en Experience Director MediaMarkt Benelux

Rotterdam, 21 december 2022 - Çağanur Atay Uçtu is per 1 januari 2023 benoemd tot Marketing en Experience Director bij MediaMarkt Benelux. Zij was directeur Marketing, e-Commerce en Corporate Communications en lid van de Extended Board in MediaMarkt Turkije.

Download het bericht

04-04-2022

MediaMarkt maakt met BetterWay duurzaamheid onderdeel bedrijfsstrategie

De grootste elektronica retailer van Europa wil bijdragen aan een duurzamere wereld en introduceert daarvoor het BetterWay logo. Dit logo komt op producten die wat betreft het productieproces, gebruik en end-of-life voldoen aan de strenge eisen die onafhankelijke instituten daaraan verbinden.

Download het bericht