Mediamarkt Logo

Windows Trade-in Campagne

Hoe werkt het inruilen van mijn oude laptop?

Ruil nu je oude Apple MacBook, Chromebook of Windows laptop in en ontvang € 30 extra korting op je nieuwe Windows 11 laptop. Het is heel eenvoudig, bereken de waarde van je oude laptop, ga naar de MediaMarkt winkel of ruil je apparaat online in en ontvang een MediaMarkt cadeaukaart om je nieuwe Windows 11 laptop met extra korting aan te schaffen.
Door je oude laptop of apparaat in te ruilen ontvang je niet alleen korting op de aanschaf van je nieuwe Windows 11 laptop, maar draag je ook bij aan een beter milieu, ofwel Ctrl + S.

Wat kan ik allemaal inruilen?

Wat kan ik allemaal inruilen?

Je kunt al je oude apparatuur inruilen om hiermee een cadeaukaart te krijgen voor de aanschaf van een nieuwe Windows 11 laptop. Van je oude Apple-producten, Chromebook of Windows laptop tot aan fotocamera’s en smartwatches. Hiermee kies je niet alleen voor een extra korting op je nieuwe Windows 11 laptop, maar ben je ook milieubewust bezig. Meer weten of sustainability en MediaMarkt Better Way?

Kies milieubewust, kies Better Way

Wat is de inruilwaarde van mijn oude laptop?

Wat is de inruilwaarde van mijn oude laptop?

De inruilwaarde is afhankelijk van je laptop of oude apparaat. Om deze eenvoudig en snel te berekenen kun je navigeren naar deze pagina. Hier dien je jouw IMEI nummer handmatig in te vullen, enkele vragen te beantwoorden over de staat van je apparaat waarna je een aanbod krijgt. Akkoord? Dan ontvang je een verzendlabel digitaal. Lees meer hierover op deze pagina Ga je liever naar een MediaMarkt winkel? Neem dan je oude apparaat mee, ga naar de servicebalie en ontvang vervolgens een aanbod.

Bereken jouw inruilwaarde

Maak je dagelijkse leven eenvoudiger, kies voor Windows 11

Maak je dagelijkse leven eenvoudiger, kies voor Windows 11

Of je nu games speelt, studeert, een bedrijf runt of een huishouden draaiende houdt, Windows 11 helpt je het voor elkaar te krijgen. Ontdek gestroomlijnde nieuwe functies voor elke manier waarop je werkt, leert en speelt.

Ontdek de nieuwe look ’n feel van Windows 11, de nieuwe functies die je productiever laten zijn en ontdek de AI gedreven apps waardoor je in een handomdraai de mooiste video’s maakt met ClipChamp, je foto uitsnijd met het Knipprogramma en veel meer. Ontdek Windows 11 zelf.

Maak kennis met Windows 11

Ontdek de nieuwe Microsoft Surface modellen

Laptops ontworpen door Microsoft

De nieuwste generatie Surface-laptops en 2-in-1's met Windows 11 zijn ontworpen om zich aan jou aan te passen voor thuis, op het werk, bij het spelen en alles daartussenin.

Zo kun je kiezen voor een Surface 2-in-1. De prestaties van een laptop en veelzijdigheid van een tablet, perfect in balans voor het leven onderweg. Het iconische ontwerp met ingebouwde kickstand transformeert elk Surface Pro-model in wat je nodig hebt, wanneer je het nodig hebt.

Of voor een Surface laptop. Premium kracht en ontwerp, in rijke kleuren en elegante afwerkingen om hem helemaal de jouwe te maken. Premium ontwerp voor de dingen die je graag doet, stijlvol en snel.

Koop milieubewust, want de Microsoft Surface modellen beschikken allemaal over keurmerken zoals EPEAT®, TCO Certified en ENERGY STAR®. Zo weet je dat je bij aanschaf van een Microsoft Surface goed bezig bent en een steentje bijdraagt aan de natuur, Ctrl + S.

Meer weten over Microsoft Surface
EPEAT®

EPEAT® is het meest uitgebreide register voor milieubewuste elektronica dat er bestaat, met meer dan 3.000 geregistreerde producten van 60 fabrikanten in 43 landen.

tco

TCO Certified is een duurzaamheidscertificering met uitgebreide maatschappelijke en milieucriteria voor de hele levenscyclus van het product: productie, gebruik en einde van de levensduur.

energy star

ENERGY STAR®-gecertificeerde apparaten zijn ontworpen en gebouwd om energiezuinig te zijn en verbruiken 25% - 40% minder dan de gebruikelijke apparaten door de meest efficiënte onderdelen te gebruiken en het energieverbruik beter te beheren wanneer ze niet worden gebruikt.

Kies milieubewust door het inruilen van je oude laptop, Ctrl + S

Microsoft kan jouw helpen

Microsoft kan jouw helpen om een steentje bij te dragen aan de natuur, meer instellingen voor energiebesparing.

Hoe energiezuiniger je energie-instellingen, hoe voller de bladmeter. Houd dat zo door alle aanbevolen energiezuinige instellingen in te schakelen.

Laten we helpen meer CO2 uit de atmosfeer te houden

Laten we helpen meer CO2 uit de atmosfeer te houden

Windows 11 biedt niet alleen energiezuinigere instellingen, maar kan, indien beschikbaar, ook software-updates plannen wanneer het elektriciteitsnet minder afhankelijk is van koolstofbronnen.

Recycle je oude laptop.

Recycle je oude laptop.

Laat een lagere milieubelasting achter aan het einde van de levensduur van het product. Lever je oude pc in voor verantwoorde recycling.

CTRL + S

Betekent 'Safe Now' ofwel bespaar nu. Dit betekent dat je door gebruik te maken van de Windows Trade-In campagne geld kunt besparen door je oude apparaat in te ruilen voor een nieuwe Windows 11 laptop. Ook help je door het recyclen van je oude apparatuur direct mee aan het 'besparen' van het milieu.

Externe inhoud - Youtube

Omdat wij jou een aangename online ervaring willen bieden op onze website hebben we jouw toestemming nodig om de comfortabele cookies te activeren om de inhoud van partners te kunnen laten zien.