MM logo red

MediaMarkt Business: Zakelijke smartphones

Zakelijke smartphones bieden verschillende voordelen voor zakelijke klanten. Ze bieden geavanceerd beheer, waardoor IT-beheerders apparaten op afstand kunnen configureren en beveiligingsbeleid kunnen handhaven. Bovendien bieden ze langere ondersteuning van updates, wat zorgt voor verbeterde beveiliging en de nieuwste functies. Voor veeleisende omgevingen zijn er ook rugged modellen beschikbaar die bestand zijn tegen ruwe omstandigheden en schokken. Deze voordelen stellen zakelijke klanten in staat om de productiviteit te verhogen, de beveiliging te verbeteren en betrouwbaarheid te bieden in uiteenlopende werkomgevingen.

De voordelen van smartphones voor zakelijk gebruik

Zakelijk - Smartphones - USP - Beheer

Beheer

MDM (Mobile Device Management) oplossingen bieden waardevolle voordelen voor zakelijke klanten. Ze zorgen voor gecentraliseerd beheer van mobiele apparaten, verbeterde beveiliging, eenvoudige implementatie van beleidsregels en snelle ondersteuning. Denk bijvoorbeeld aan Apple Business Manager of Samsung Knox. Deze MDM-platforms stellen organisaties in staat om de productiviteit te verhogen, de beveiliging te waarborgen en een consistente ervaring te bieden aan werknemers met verschillende mobiele apparaten.

Zakelijk - Smartphones - USP - Rugged

Rugged

Rugged smartphones bieden zakelijke gebruikers voordelen zoals duurzaamheid, robuustheid en water- en stofbestendigheid. Ze kunnen in extreme omstandigheden worden gebruikt en bieden betrouwbare prestaties, langere batterijduur en verbeterde grip. Deze eigenschappen zorgen voor langdurige betrouwbaarheid en bescherming van gegevens, waardoor ze ideaal zijn voor sectoren zoals bouw, logistiek en buitendiensten.

Zakelijk - Smartphones - USP - Rugged

Software ondersteuning

Smartphones met een langere periode van software updates bieden zakelijke gebruikers vele voordelen zoals, een betere beveiliging, langdurige software-ondersteuning, betrouwbaardere prestaties en toegangkelijkheid. Dit draagt bij aan de productiviteit en efficiëntie van werknemers, vermindert het risico op kwetsbaarheden en zorgt voor een naadloze integratie met bedrijfssystemen en apps.

 • Voor zakelijke klanten

  Versterk jouw bedrijf met de Enterprise edities van Samsung

  Samsung Enterprise Editions

  Geniet van optimale beveiliging en eenvoudig beheer met de Samsung Enterprise Editions. Deze premium smartphones en tablets zijn er speciaal voor de zakelijke gebruiker.
  5 jaar updates
  Knox Suite
 • Voor zakelijke klanten

  Optimaliseer jouw zakelijke mobiliteit

  Apple Business Manager

  Apple Business Manager is een portal dat bedrijven de mogelijkheid biedt om Apple-apparaten op schaal te implementeren, te configureren en te beheren.
  iPhone
  beheer
  uitrollen

  Nog geen zakelijke klant? Registreer hier

  Registreer!

  Word nu zakelijk klant van MediaMarkt Business via ons registratieformulier

  Registreer nu als zakelijke klant

  Vraag het ons!

  Wij beantwoorden graag jouw vragen over MediaMarkt Business in onze FAQ sectie.

  Bekijk de veelgestelde vragen

  Mail ons!

  Mail direct jouw vraag door naar onze zakelijke inbox: [email protected]. Dit mailadres is alleen voor zakelijke gebruikers, consumenten aanvragen worden door de klantenservice van MediaMarkt behandeld.