Mediamarkt Logo

Mediamarkt Business: Zakelijke laptops

Zakelijke notebooks bieden talloze voordelen voor zakelijke klanten. Ze combineren draagbaarheid en kracht, waardoor medewerkers productiever kunnen werken, zowel op kantoor als onderweg. Sommige modellen zijn ontworpen met beveiligingsfuncties zoals vingerafdrukscanners en geavanceerde encryptie, waardoor bedrijfsgegevens veilig blijven. Daarnaast bieden ze uitgebreide connectiviteitsopties en duurzame batterijen voor langdurig gebruik. Zakelijke notebooks leveren betrouwbaarheid, prestaties en beveiliging, waardoor ze een essentiële keuze zijn voor moderne bedrijven.

Voordelen van een zakelijke laptop

Zakelijke laptop - Windows Pro

Windows Pro

Windows Pro biedt diverse voordelen voor zakelijke gebruikers op een zakelijke laptop. Het biedt geavanceerde beveiligingsfuncties, zoals BitLocker-encryptie en Windows Defender Firewall, om bedrijfsgegevens te beschermen. Met Windows Pro kunnen gebruikers ook profiteren van functies zoals externe desktoptoegang, domeinaansluiting en groepsbeleid, waardoor ze efficiënter kunnen werken binnen een zakelijke omgeving. Windows Pro combineert beveiliging, beheerbaarheid en flexibiliteit om te voldoen aan de behoeften van zakelijke gebruikers.

Zakelijk - Laptops - USP - Security

Security

Beveiliging is een essentiële factor voor zakelijke gebruikers. Zakelijke notebooks bieden vaak geavanceerde beveiligingsfuncties, zoals vingerafdruklezers, gezichtsherkenningstechnologie en TPM (Trusted Platform Module) chips. Deze functies helpen gevoelige bedrijfsgegevens te beschermen tegen ongeoorloofde toegang en gegevensdiefstal. Bovendien kunnen veel zakelijke notebooks worden geleverd met voorgeïnstalleerde beveiligingssoftware en tools die het beheer en de bescherming van gegevens vereenvoudigen.

Zakelijk - Laptops - USP - Robuust en duurzaam

Robuust en duurzaam

Zakelijke notebooks zijn ontworpen om bestand te zijn tegen intensief gebruik en de dagelijkse uitdagingen op de werkvloer. Ze zijn vaak voorzien van versterkte behuizingen, schokbestendige harde schijven en spatwaterbestendige toetsenborden, waardoor ze bestand zijn tegen stoten, vallen en andere ongelukken. Dit zorgt voor een langere levensduur en vermindert het risico op schade, wat op zijn beurt kostenbesparend kan zijn voor zakelijke gebruikers.

Zakelijk - Laptops - USP - Garantie is uitbreidbaar

Garantievoorwaarden

Een verlengde garantie op een zakelijke laptop biedt verschillende voordelen voor bedrijven en de zakelijke gebruiker. Het verlengt de standaard garantieperiode, waardoor de laptop langer beschermd is tegen defecten en mogelijke reparatiekosten. Bovendien biedt zakelijke garantie vaak snellere reparatieservice en technische ondersteuning, waardoor gebruikers snel weer aan het werk kunnen. Uitbreidbare garantie verhoogt de totale betrouwbaarheid en levensduur van de laptop, wat cruciaal is in een zakelijke omgeving.

 • Ontdek het nu

  Betrouwbaarheid en duurzaamheid in één

  Notebooks van HP

  HP's zakelijke notebooks bieden bedrijven betrouwbaarheid, krachtige prestaties en geavanceerde beveiligingsfuncties voor een productieve werkomgeving.
  ProBook
  Elitebook
  HP - Alles voor kantoor

Registreer!

Word nu zakelijk klant van MediaMarkt Business via ons registratieformulier

Registreer nu als zakelijke klant

Vraag het ons!

Wij beantwoorden graag jouw vragen over MediaMarkt Business in onze FAQ sectie.

Bekijk de veelgestelde vragen

Mail ons!

Mail direct jouw vraag door naar onze zakelijke inbox: [email protected]. Dit mailadres is alleen voor zakelijke gebruikers, consumenten aanvragen worden door de klantenservice van MediaMarkt behandeld.