MM logo red

MediaMarkt Business: Zakelijke desktops

Zakelijke desktops bieden diverse voordelen voor zakelijke gebruikers. Met Windows Pro profiteert men van geavanceerde functies en beveiligingsmaatregelen die de productiviteit verhogen. Daarnaast bieden ze een robuuste beveiligingsinfrastructuur om bedrijfsgegevens te beschermen tegen o.a cyberaanvallen. Bovendien kunnen zakelijke desktops profiteren van uitbreidbare garantie-opties, waardoor de zekerheid van langdurige ondersteuning en reparaties wordt vergroot. Kortom, zakelijke desktops bieden betrouwbaarheid, veiligheid en flexibiliteit om aan de behoeften van moderne bedrijven te voldoen.

Voordelen van zakelijke desktops

Zakelijk - Desktops - USP - Windows Pro

Windows Pro

Windows Pro biedt diverse voordelen voor zakelijke gebruikers op een zakelijke desktop. Het biedt geavanceerde beveiligingsfuncties, zoals BitLocker-encryptie en Windows Defender Firewall, om bedrijfsgegevens te beschermen. Met Windows Pro kunnen gebruikers ook profiteren van functies zoals externe toegang, domeinaansluiting en groepsbeleid, waardoor ze efficiënter kunnen werken binnen een zakelijke omgeving. Windows Pro combineert beveiliging, beheerbaarheid en flexibiliteit om te voldoen aan de behoeften van zakelijke gebruikers.

Zakelijk - Desktops - USP - Security

Security

Beveiliging is een essentiële factor voor zakelijke gebruikers. Zakelijke desktops bieden vaak geavanceerde beveiligingsfuncties, zoals vingerafdruk & gezichtsherkenningstechnologie en TPM (Trusted Platform Module) chips. Deze functies helpen gevoelige bedrijfsgegevens te beschermen tegen ongeoorloofde toegang en gegevensdiefstal. Bovendien kunnen veel zakelijke desktops worden geleverd met voorgeïnstalleerde beveiligingssoftware en tools die het beheer en de bescherming van gegevens vereenvoudigen.

Zakelijk - Desktops - USP - Diverse formaten

Diverse formaten

Verschillende formaten van zakelijke desktops bieden specifieke voordelen voor zakelijke gebruikers. Tiny desktops zijn compact en nemen weinig ruimte in, wat ideaal is voor krappe kantoren. Small Form Factor-modellen bieden een balans tussen ruimtebesparing en uitbreidbaarheid. Normale desktops bieden maximale uitbreidbaarheid en prestaties voor veeleisende taken.

Zakelijk - Desktops - USP - Garantie is uitbreidbaar

Verlengde garantie

Uitbreidbare garantie op een zakelijke desktop biedt verschillende voordelen voor de zakelijke gebruiker. Het verlengt de standaard garantieperiode, waardoor de desktop langer beschermd is tegen defecten en mogelijke reparatiekosten. Bovendien biedt zakelijke garantie vaak snellere reparatieservice en technische ondersteuning, waardoor gebruikers snel weer aan het werk kunnen. Uitbreidbare garantie verhoogt de totale betrouwbaarheid en levensduur van de desktop, wat cruciaal is in een zakelijke omgeving.

 • Ontdek het nu

  Slimme prestaties, modern ontwerp

  Tiny Desktops van Lenovo

  Compact formaat van Lenovo Tiny desktops bespaart ruimte en biedt krachtige prestaties voor zakelijke gebruikers.
  ThinkCentre
  Compact
 • Ontdek het nu

  Krachtige prestaties, ongekende betrouwbaarheid

  De EliteDesk van HP

  Betrouwbaarheid, prestaties en beveiligingsfuncties maken de HP EliteDesk een ideale keuze voor zakelijke gebruikers.
  EliteDesk
  Prestaties

  Registreer!

  Word nu zakelijk klant van MediaMarkt Business via ons registratieformulier

  Registreer nu als zakelijke klant

  Vraag het ons!

  Wij beantwoorden graag jouw vragen over MediaMarkt Business in onze FAQ sectie.

  Bekijk de veelgestelde vragen

  Mail ons!

  Mail direct jouw vraag door naar onze zakelijke inbox: [email protected]. Dit mailadres is alleen voor zakelijke gebruikers, consumenten aanvragen worden door de klantenservice van MediaMarkt behandeld.