Mediamarkt Logo

Philips televisies: een lust voor het oog door het stijlvolle ontwerp

Met een tv van Philips haal je niet zomaar een televisie in huis. De Ambilight lampjes aan de randen van de tv kleuren je muren mee met het scherm, wat een intense beleving geeft. Ambilight tv’s zijn er met 3-zijdige en 4-zijdige ledlampjes. In combinatie met het dunne, stijlvolle ontwerp is iedere Philips tv een lust voor het oog.

Philips Ambilight tv’s

Philips ambilight

Zoek jij een televisie met haarscherp beeld die iedere film, game of serie omtovert tot een bioscoopbelevenis? Een Ambilight tv wekt jouw kamer tot leven. Aan de achterkant van het scherm kleuren ledlampjes mee met het beeldscherm. Tv-kijken is hierdoor een stuk rustiger voor je ogen, terwijl je jouw favoriete tv-programma of concert veel intenser beleeft. Natuurlijk kun je de lampjes ook in één vaste kleur en helderheid instellen. Heb je Philips Hue-lampen, dan wordt het helemaal een feest. Deze lampen werken namelijk samen met jouw Ambilight tv en zetten zo jouw hele kamer in vuur en vlam. Door het strakke design zijn deze televisies een aanwinst voor je interieur, waardoor je ook van jouw Ambilight geniet als hij uit staat.

Alle Philips Ambilight tv’s bekijken

Philips The One tv’s

Philips the one 2022

Zie jij door de tv’s het bos niet meer en zoek je gewoon een goeie, moderne televisie? Philips The One tv’s zijn er speciaal voor mensen die niet veel van technische specificaties weten en toch een goede keuze willen maken. Met een Philips The One haal je een 3-zijdige Ambilight 4K uhd led-tv met Dolby Vision en Dolby Atmos in huis. Dat betekent: gedetailleerd beeld met een groot kleurbereik en een surround-geluid alsof je in de bioscoop zit. Is dit nog niet genoeg en wil je nog meer geluid uit je televisie halen? Met DTS Play-Fi sluit je eenvoudig je draadloze soundbar of speaker aan. Dankzij de 120hz processor, HDMI 2.1 en VVR is deze televisie ook zeer geschikt voor gamen, wat in de Ambilight-gamemodus nog leuker wordt. Philips The One modellen uit 2022 vind je exclusief bij MediaMarkt.

Alle Philips The One tv’s bekijken

Philips oled-tv’s

Philips oled-tv’s

Philips oled-tv’s combineren diep contrast met een volwaardig bioscoopgeluid waardoor ieder tv-moment een levensechte belevenis wordt. Doordat de pixels bij zwart uitschakelen, is zwart ook écht zwart. De OLED807 is een 4-zijdige Ambilight tv. De lampjes achter de televisie kleuren mee met het scherm, waardoor je helemaal opgaat in wat je op het scherm ziet. De P5 Picture Engine, een slimme AI-processor (Artificial Intelligence), zorgt voor een sterk contrast, rijke kleuren, vloeiende bewegingen en haarscherpe details. Deze stijlvolle tv’s met dunne metalen rand zijn van hoogwaardige kwaliteit. Zelfs de voetjes passen bij je interieur.

Alle Philips oled-tv’s bekijken

Philips oled+ tv’s

Philips oled+ tv’s

Met een Philips oled+ tv ga je voor de crème de la crème in oled-land. De OLED907 heeft niet alleen geweldig beeld, hij laat je ook genieten van kraakheldere dialogen door de geïntegreerde speakers van Bowers & Wilkins. De met Kvadrat-stof afgewerkte soundbar is onderdeel van het scherm. De subwoofer vind je aan de achterzijde van de televisie. Dit model bevat de nieuwe Ambilight Next Generation-technologie waarbij aan de achterkant van de tv meer leds zijn geplaatst dan bij de eerdere Ambilight tv-modellen. Deze leds worden los van elkaar aangestuurd en zorgen daardoor voor een breder scala aan kleuren en een nauwkeurigere match met het beeld, waardoor de hele kamer meedoet in de scène. Philips oled+ tv’s verbind je eenvoudig met Google Assistant en Amazon Alexa, en is dus toe te voegen aan jouw smarthome. Om alle smartfuncties te gebruiken hoef je alleen maar verbinding te maken met jouw wifi.

Alle Philips oled+ tv’s bekijken