Mediamarkt Logo

Zo perfect is LG OLED

unknown description

OLED, een innovatie van LG, volgt de LED technologie op. LG OLED is niet alleen een nieuwe TV. Het is een nieuwe categorie televisie. Experts zijn zeer lovend en zeggen dat LG OLED het beste beeld ooit levert! OLED biedt een geheel nieuwe kijk op televisie. Zwart is echt zwart. Het contrast van OLED is oneindig en met het hoogste contrast heb je oog voor de mooiste kleuren. Dit zorgt voor een haarscherp beeld waarin ieder detail weergegeven wordt en waarin kleuren nog nooit zo helder zijn geweest. Het slanke design, smaller dan een smartphone, en de luxe afwerking van de LG OLED TV zorgen ervoor dat deze zelfs mooi is om naar te kijken wanneer deze uitgeschakeld is.

Perfect zwart creëert perfecte kleuren

Perfect zwart creëert perfecte kleuren

De pixels van OLED zijn zelfoplichtende en kunnen dus ook volledig uitgezet worden. Hierdoor wordt zwart perfect weergegeven en worden details in donkere scènes levendiger en duidelijker. De LG OLED TV kent een oneindig contrast en in het hoogste contrast komen de mooiste kleuren tot leven. Met OLED kleur je jouw wereld met Perfect Zwart.

Perfecte kijkhoek

Perfecte kijkhoek

LG OLED TV van LG biedt een zeer ruime kijkhoek en toont ongelooflijk consistent contrast, ongeacht je postitie ten opzicht van jouw televisie. Waar je je ook bevindt ten opzichte van jouw LG OLED TV, je geniet altijd van haarscherp en helder beeld.

Perfect design

Perfect design

LG OLED TV is beschikbaar met zowel platte als gebogen schermen. Alle modellen worden geleverd met een voet maar kunnen ook aan de muur gemonteerd worden. Het slanke design, smaller dan je smartphone, en de luxe afwerking van de LG OLED TV zorgen ervoor dat deze zelfs mooi is om naar te kijken wanneer deze uitgeschakeld is.

Bekijk soortgelijke artikelen