Mediamarkt Logo

Welke Sony-soundbar is de juiste voor jou?

Femke28 NOVEMBER 2022

Op een eenvoudige manier het geluid van je televisie verbeteren? Kies dan voor een soundbar. Voor een optimale kijk- en luisterervaring kies je er een met Dolby Atmos-technologie, zodat het geluid óók naar je plafond weerkaatst. Diverse Sony-soundbars beschikken over deze technologie. We vertellen je er meer over.

Sony HT-X8500: perfecte bas zonder poespas

SONY HT-X8500 Dolby Atmos

Sony’s unieke digitale technologie creëert een geweldige surround-sound door alleen front-speakers te gebruiken. En weet je wat het geluid van Sony’s HT-X8500 soundbar nóg beter maakt? De krachtige, ingebouwde dubbele subwoofer. Zo geniet je dus ook van een diepe bas zonder dat je woonkamer vol apparatuur staat. Dat is natuurlijk prettig. Want geef toe, het oog wil ook wat.

Sony HT-G700: mis geen enkel detail

SONY HT-G700 Dolby Atmos

Ga je film kijken of muziek luisteren? Geen probleem: met één druk op de knop verander je de instellingen. Dankzij de technologie, positioneer je de soundbar zelfs in een verticale ruimte voor 3D-geluid. Achterspeakers? Niet nodig. Het fijne aan de Sony HT-G700 is dat hij is uitgerust met een speciale middenspeaker, waardoor je stemmen duidelijker hoort en je geen enkel detail mist. Ook niet als je staat mee te zingen met je lievelingsmuziek.

Sony HT-ZF9: streamen in een handomdraai

SONY HT-ZF9 Dolby Atmos

Wil je op een super makkelijke manier toegang tot al je entertainment? Dan is de HT-ZF9 je beste vriend. Deze Sony-soundbar beschikt over een ingebouwde Chromecast. Je lievelingsmuziek, serie of podcast streamen? Tik gewoon op de Cast-knop. Daarna is het genieten geblazen. Dankzij Sony’s Vertical Surround Engine veranderen de 3 speakers en de losse subwoofer namelijk makkelijk in een bioscoopwaardig geluidssysteem.