MM logo red

Marshall multiroom speakers

Femke1 NOVEMBER 2022

Dankzij de draadloze Multi-Room Speakers van Marshall luister je overal in je huis naar jouw favoriete muziek.

Met Het Marshall Multi-Room Systeem

Marshall Speaker

Come together

Luister alleen op jouw manier naar jouw muziek in iedere ruimte. Het draadloze Multi-Room Systeem van Marshall biedt niet alleen ongekende flexibiliteit, maar ook de geweldige geluidskwaliteit zoals je die van Marshall gewend bent.

Maak een keuze uit het brede aanbod speakers, die allemaal een unieke oplossing bieden om optimaal te genieten van jouw muziek. Onze speakers ondersteunen bluetooth en dankzij de geïntegreerde Chromecast- en Airplay-functie luister je eenvoudig draadloos naar Spotify. Dankzij de 3,5 mm-aansluiting of de RCA-poort kun je bovendien een kabel gebruiken.Externe inhoud - Youtube

Omdat wij jou een aangename online ervaring willen bieden op onze website hebben we jouw toestemming nodig om de comfortabele cookies te activeren om de inhoud van partners te kunnen laten zien.

Action Multi-Room

Marshall Speaker

Klein maar krachtig

De Acton is het ultieme bewijs dat een compact formaat niet ten koste hoeft te gaan van geluidskwaliteit. Ervaar een rijk een krachtig geluid, terwijl de Acton gewoon op de vensterbank of boekenplank staat. Deze speaker is ideaal voor kleine ruimtes.Stanmore Multi-Room

Marshall Speaker

Klassieke looks en fantastische prestaties

Ben je op zoek naar een veelzijdige speaker? De Stanmore is jouw speaker. Vanaf het eerste moment wordt je overweldigd met een kraakhelder geluid. Zelfs op de hoogste volumes. De Stanmore is ontworpen om onder alle omstandigheden te excelleren: in kleine en grote ruimtes, onder elke situatie.