MM logo red

Fresh ’n Rebel Twins Elite: altijd een helder geluid

Femke14 JUNI 2023
unknown description

Het Nederlandse bedrijf Fresh ’n Rebel heeft de Twins Elite bluetoothoortjes met een prachtig design op de markt gebracht. Dankzij deze oordopjes heb je altijd heldere muziek, compleet afgesteld op jouw gehoor. Lees in dit artikel alles over de Fresh ’n Rebel Twins Elite.

Fresh ’n Rebel: urban designs

Fresh ’n Rebel: urban designs

Fresh ’n Rebel is een Rotterdams merk dat is opgericht in 2013 door een groepje rebellen. Zij gingen voor kleurrijke, urban designs voor mensen die met hun mobiele accessoires gezien willen worden. Ze geloven dat muziek iedereen samen kan brengen en dat er een dunne lijn is tussen mode en technologie. Fresh ’n Rebel maakt onder andere koptelefoons, oordopjes, speakers en powerbanks.

Fresh ’n Rebel Twins Elite: noisecancelling en Ambient Sound mode

Fresh ’n Rebel Twins Elite: noisecancelling en Ambient Sound mode

De oortjes van Fresh ’n Rebel hebben 3 microfoons: 2 voor active noisecancelling en 1 voor environmental noisecancelling. Active noisecancelling zorgt ervoor dat je het geluid in je omgeving niet meer hoort. Zo kun je ongestoord werken in een drukke ruimte, of even je rust pakken wanneer er te veel geluid om je heen is. Met environmental noisecancelling wordt omgevingsgeluid verminderd voor degene met wie je aan het bellen bent. Zo kan je gesprekspartner jou duidelijk horen, waar je ook bent. De oortjes hebben ook een Ambient Sound mode, wat inhoudt dat je omgevingsgeluid juist versterkt wordt. Dit zorgt ervoor dat je in het verkeer op een veilige manier naar je muziek of podcast kunt luisteren.

Automatisch pauzeren en spatwaterdicht

Automatisch pauzeren en spatwaterdicht

Bij de Twins Elite krijg je 3 siliconen dopjes in verschillende grootte. Zo zit er altijd eentje bij die past. De knopjes met het kreeftenlogo aan beide kanten zorgen voor de bediening. Wanneer je de Twins Elite uit je oren haalt, pauzeert de muziek. Handig als iemand even iets tegen je moet zeggen. Wanneer je de oordopjes weer in je oren doet, gaat de muziek verder. Zo mis je niks, wat vooral heel fijn is als je naar een podcast aan het luisteren bent. De oortjes zijn daarnaast spatwaterdicht, zodat je ze gerust in de regen kunt gebruiken of tijdens het sporten. Regenwater of zweet zullen de oordopjes niet beschadigen.

Wat is de speelduur van de Fresh ’n Rebel Twins Elite?

Wat is de speelduur van de Fresh ’n Rebel Twins Elite?

De Fresh ’n Rebel Twins Elite gaan tot wel 29 uur mee wanneer de ANC (active noisecancelling) niet wordt ingeschakeld. Met ANC is de speelduur 21 uur. Je laadt de oortjes gemakkelijk op in het bijgeleverde doosje met een USB-C-kabel. De Twins Elite gaan 9 uur mee per sessie (wanneer je ze uit het doosje haalt). Het duurt 1,5 uur voordat de oordopjes volledig zijn opgeladen, maar mocht je de oortjes eerder nodig hebben, dan is er ook een optie voor snelladen. De Twins Elite kun je dan 15 minuten opladen; je kunt er vervolgens 4 uur lang van genieten.

Hoe kun je geluid personaliseren bij de Fresh ’n Rebel Twins Elite?

Iedereen heeft een andere perceptie van hoge en lage frequenties van geluid. Fresh ’n Rebel heeft hiervoor een oplossing bedacht: Personal Sound. Hiervoor download je de Fresh ’n Rebel Personal Sound-app in de Google Play of App Store. Verbind je Twins Elite met de app en doe vervolgens een gehoortest. Hierbij wordt gekeken naar wat je linker- en rechteroor wel en niet horen. Het geluid van je Twins Elite wordt hier vervolgens op aangepast. Zo geniet je van helder, gedetailleerd geluid dat speciaal voor jou bewerkt is.